Dag michiel, Dank voor de positieve beoordeling. Ik kan er maar een ding over zeggen. We zijn niet voor niets BMW specialist! Bij ons komen geregeld BMW rijders die een probleem hebben waar menig dealer niet uit komt. Bij de dealer zijn over het algemeen nieuwere auto's in het onderhoud, dat maakt dat ze van de auto's vanaf een jaar of vier minder kennis hebben. Storingen die bij nieuwere auto niet voorkomen. In ieder geval graag gedaan. mvg, Wilfred van der Linden
Dag Maup, Dank voor de mooie review. Eerlijke prijzen, daar houden we van. mvg. Wilfred van der Linden
Beste Arend, Tja was een vervelende fout. Ben blij dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We hebben het gelijk getackeld zodat dat dit niet meer gebeurd. Dank voor de eerlijke en fijne beoordeling. mvg. Wilfred van der Linden
Dag Aart, Dank u wel voor de mooie beoordeling. Altijd vervelend als er gelijk mankementen zijn aan de nieuw gekochte auto. Mooie repartie uitgevoerd voor een eerlijke prijs denken wij ook. Ook al was het factuur bedrag behoorlijk. mvg. Wilfred van der Linden
Dag Susanne, Dank voor de fijne beoordeling. Fijn dat het we u hebben kunnen helpen met het herstellen van het vertrouwen. Is bij ons trouwens gewoon goed. mvg. Wilfred van der Linden
Beste heer Schripsema, Het is al even geleden dat u de Fiat 500c bij ons gekocht heeft. Was een leuk gesprek en een leuke deal voor beide. Dat zien we het liefst. Heel veel plezier met de auto en dank voor de mooie beoordeling. mvg. Wilfred van der Linden
Bij Vakgarage Montfoort onderhouden, Keuren en repareren we alle merken en zijn tevens Specialist in BMW en Volvo. U bent bij ons geen nummer, Persoonlijke aandacht is iets waar wij veel aandacht aan besteden. Daarnaast vinden wij een eerlijk advies en kwaliteit belangrijk. Vakgarage Montfoort heeft alles in huis om u een compleet pakket te bieden. Uiteraard in combinatie met uitstekende kwaliteit, goede en snelle service. Voor al uw reparatie- en onderhoudswerkzaamheden kunt u bij Vakgarage Montfoort terecht. Wij streven naar een zo kort mogelijke reparatietijd en een snelle levertijd van onderdelen die onverhoopt niet voorradig zijn. Naast reparatie en onderhoudswerkzaamheden kunt u ook terecht voor de inbouw van diverse communicatietoepassingen, vervangen van banden, schadeherstel, APK keuring en motorrevisie. Ook voor bedrijfswagens en leaseauto’s bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben altijd een ruim en wisselend aanbod van occasions. Ook kunnen wij voor u op zoek gaan naar de passende auto. Uw garage in Montfoort!