Dank u wel. Op nog vele jaren. Team Vakgarage Terpstra
Dit vinden wij mooi om te lezen. Tot wie weet een volgende keer. Team Vakgarage Terpstra
Bedankt voor het vertrouwen. Daar doen we het voor. Team vakgarage Terpstra
Beste M en C, Bedankt voor het vertrouwen. Hier doen we het voor. Tot ( wie weet ) een andere keer. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Terpstra
heer Marciano, Dat u het woord DEBIEL gebruikt zegt denk ik genoeg..... Voor de buitenstaanders: (korte uitleg) Auto gekocht en helaas bleek na enkele weken de stoelverwarming het niet te doen. Doordat deze auto zo scherp is aangekocht zat er geen garantie op dit. Toch hebben we aangeboden om dit kosteloos te gaan oplossen. Aangezien meneer uit Rotterdam komt hadden we een gratis leenauto klaar staan! Eenmaal hier eiste de man dat we het gelijk gingen oplossen en hij met een uurtje weer terug kon rijden....... Toen we duidelijk probeerden te maken dat dat echt niet ging lukken reageerde meneer Marciano op een manier die past bij de woordkeuze die hij gebruikt in de review. Erg jammer en zonde allemaal..........
Wat goed om te horen. Tot ziens bij Vakgarage Terpstra
Dat horen wij graag. Bedankt.
Hoi Julian, Wat goed om te lezen! Nog vele jaren rijplezier met de Twingo. Groet Vakgarage Terpstra
Beste heer Pouwels, Daar doen we het voor! Ik hoop dat u nog veel plezier beleefd aan uw Volvo. Met vriendelijke groet, Bas Vakgarage Terpstra
Beste Erik. Mooi om te lezen dat wij u zo goed hebben kunnen helpen. Daar doen we het allemaal voor, de klant. Groet, Vakgarage Terpstra
Beste Jacques, Bedankt dat wij u als klant mochten verwelkomen. Deze positieve en mooie feedback doet ons goed. Nog vele jaren rijplezier. Groet Vakgarage Terpstra
Beste Rene, Graag gedaan. Daar zijn we voor. Met vriendelijke groet, Vakgarage Terpstra
Wat goed om te lezen. De klant staat bij ons op nummer 1. Tot een volgende keer :).
Wat goed om te lezen. Tot de volgende keer!
Voor de lezers..... De beste meneer Fiorentino probeert de verhalen te verdraaien en vraagt van ons 1200.- retour. Wij hebben deze meneer al meerdere keren gevraagd om langs te komen, zodat hij de klacht kan uitleggen en we dan een oplossing kunnen vinden. maar dat weigert de beste man. Hij wil 1200,- op z'n rekening. (bijna de helft van de aankoopwaarde) Inmiddels ligt gelukkig "de kwestie" bij de Bovag. Vakgarage Terpstra
Wat leuk om te horen! Nog veel rijplezier met de mazda :).
Mooi om te horen. U bent de volgende keer uiteraard ook weer van harte welkom :).
Wat leuk om dit te lezen. Nog vele veilige kilometers gewenst:)
Bedankt voor de positieve feedback. Mocht u 1 zien die u bevalt kom gerust weer langs. Groet, Marco Douma
Leuk om te lezen. Dank dat ik u van dienst kon zijn. Groet, Marco Douma
Zeg het voort :). Goed om dit te lezen!
Wat top om te horen! Daar doen we het voor!
Goed om dit te lezen! Bedankt!