Bij vakgarage richtlijn staat niet het verdienmodel centraal, maar de klant. Er wordt altijd meegedacht naar hoe het voor jou als klant zo goed mogelijk geregeld kan worden. Niet meteen alles vervangen, maar kijken of het gerepareerd kan worden. Of pas over 3000 km vervangen. Kortom, hier laat ik in vol vertrouwen mijn auto achter om geserviced te worden.
Top geregeld. AIRCO gerepareerd. Betaalbaar en vakkundig gedaan. Top garage!
Niks negatiefs te melden.
Snel en keurig geholpen ondanks de vakantieperiode, super service, duidelijke prijsopgave vooraf.
Snel, effectief en service gericht.
uitstekend
Deze mannen staan altijd voor je klaar.
Snel, deskundig, goede prijs/kwaliteit en vriendelijk.
Prettige klantvriendelijke mensen die meedenken.
Bij deze betrouwbare professionele vaklieden kan je gerust je (auto-)sleutels achterlaten.
Korte lijnen er op gewoon goed afspraken komen ze na je wordt goed ingelicht bijreparatie ga zo door groet jan blom
Er wordt goed werk geleverd, personeel is altijd vriendelijk en neemt de tijd voor de klanten. De receptie ziet er verzorgd uit en er wordt netjes en goed gewerkt
Goed alternatief op Volvo garage. goed contact en overleg. Voor herhaling vatbaar
Keurige en goede behandeling; werkzaamheden naar wens uitgevoerd.
Goede afspraken kwalitatieve uitvoering werkzaamheden geen verassingen hele prettige en betrouwbare en kundige medewerkers
perfecte uitvoering
Zeer klant vriendelijk & altijd open voor je vragen & n goede oplossing je voelt je serieus genomen als klant
n.v.t
Wederom super geholpen. Afspraak is snel gemaakt en alles liep weer soepel, inclusief de auto
Goed service en aardige medewerkers
Snel beschikbaar, prima communicatie, duidelijke factuur.
Prima service Altijd meedenkend Prettige bejegening
Goede organisatie bij prioriteiten stellen. Aandacht naar de klant en professioneel personeel.
Garages is gewoon goed, voorzover ik dat kan beoordelen. Personeel is behulpzaam en vriendelijk. Maar net als bij de meeste garages weet je nooit of je teveel betaald.
Middenweg 101
1394AE Nederhorst den berg