Altijd goede service. Auto wordt gehaald en gebracht. Nooit problemen. Je wordt als klant altijd goed behandeld. Eerlijk.
Professionele service
Eerlijk bedrijf, altijd overleg over of iets wel/niet noodzakelijk is met een eerlijk verhaal en "gewone" mensen zonder de verkooptrucs.
Kundige, vriendelijke mensen
Ik ben al een aantal jaren klant bij Automeer en dit tot grote tevredenheid. Zeer behulpzaam en klantvriendelijk personeel. Duidelijke afspraken die gemaakt worden en tot nu toe altijd correct afgehandeld.
Ik heb geen klachten over de service. Altijd vriendelijk en goede behandeling. Als er iets met de auto is kan je er op rekenen dat er tijd voor je gemaakt word.
Wordt altijd netjes en deskundig geholpen
prima en snelle service. Geen probleem dat de afspraak een week vervroegd werd door ons.
Netjes en op tijd. Krijg een duidelijke uitleg wat er gedaan is, of wordt.
Al jaren zeer tevreden.
prima garage zonder poespas
Servicegericht, vakkundig en betrouwbaar
Ondanks de leeftijd van mijn Suzuki wordt altijd naar een betaalbare oplossing gezocht. Prettige garage.
Je wordt snel en goed geholpen.
Vakkundig en goed geholpen.
Goeie snelle service en klantvriendelijk
Wij zijn al jaren klant en dat zegt genoeg eigenlijk. Altijd naar tevredenheid geholpen. Vriendelijk en meedenkend. En in geval van nood altijd snel geholpen.
Altijd vriendelijk en erg behulpzaam Goede kwaliteit en service
Van anderen gehoord dat Automeer heel mooi en goede auto s heeft staan en niet duur. Dus nu rijdt ik in een auto van Automeer. M. V. G
fijn bedrijf om mijn auto te laten onderhouden. denken altijd goed met de klant mee.
Altijd tevreden.
Ik werd vanwege ee lege akku zeer correct nr snel geholpen
Goede afspraken