Ik ben hier prima en heel vriendelijk geholpen door Maarten en Peter bij de aanschaf van mijn nieuwe auto. Er werd de tijd genomen en ik heb steeds makkelijk contact kunnen leggen bij vragen.
Twntigjarige service!
Klant is koning
Fijn
We hadden op een vrijdag wat met de auto,hij was nd garage gereden door anwb,want de anwb konden ons niet helpen,,neergezet, dag later er naar toe gegaan,uitgelegd,leenauto meegekregen, en ze hebben hem maandag gelijk aangepakt,die wisten wel te vinden wat het nou was,mega goeie service, heel blij met deze vakgarage,
Je wordt snel geholpen en kan erop vertrouwen dat de reparatie goed is uitgevoerd
Alle keren dat mijn auto voor onderhoud moest, werd ik snel en vakkundig geholpen door vriendelijk en deskundig personeel. Ook de keer dat een nieuwe accu het na een jaar begaf, werd deze direct vervangen zonder moeilijk gedoe.
Ik heb nog maar kort contact, maar dat is heel goed geweest. No nonsens, duidelijk, prettig contact en duidelijke afspraken. Ik heb inmiddels een auto gekocht en hoop op veel goede jaren bij deze Suzukigarage.
Rekeningoverzicht duidelijk en de prijzen zijn schappelijk
Een fijne garage, je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Goede, ervaren monteurs.
Goed geholpen
Vanwege een gebroken arm kon ik mijn auto niet naar de keuring brengen. Vrienden die dat zouden kunnen heb ik ook niet op voorraad. Gelukkig kon de auto opgehaald en teruggebracht worden ( al was de accu inmiddels leeg) Hulde voor deze goede service!
Zeer vakkundig personeel en ontvangst.
Goed geholpen
Deskundig, Kwaliteit, vriendelijk, hulpvaardig.
Kon vrij snel terecht en goed werk geleverd
Eindelijk een garage waar klant nog Koning is. Zeer vriendelijk en behulpzaam en to de point.
je kunter terecht als je problemen hebt en het wordt verholpen
xx
Altijd een goede service De klant staat voor op
Fijn contact en snelle afhandeling. Alles volgens afspraak.
We hebben om 9.30 gebeld met pech onderweg en een uur later de auto afgeleverd. De verwachting was maandag einde dag dinsdag ochtend de auto klaar te hebben. We werden 's middags al gebeld dat ze hem af hadden en weer veilig de op kunnen. Kortom een garage die geen beloftes maakt die niet na te komen zijn.!
i.v.m drukte ,toch snel geholpen. super.
Zie bij 'de volgende punten'
Ambachtsweg 9