Originele beoordeling
Geachte Floris, wat vervelend om dit te lezen wij hebben u een voorstel gedaan om dit gratis voor u op te lossen. Helaas zoals u weet is er voor u Honda logo geen portier opener meer bestelbaar en gebruikt kon ik deze ook niet vinden wij hebben de handel gerepareerd met 2 componentenlijm en duurt dit even voor deze uitgehard is. Ook wij hebben vanwege de Coronacrisis maatregelen moeten nemen ter bescherming van onze klanten en het personeel hier en kan er niet||| worden gewacht op de reparatie. hier hebben wij de faciliteiten niet voor om dit voor u en ons veilig te doen tijdens deze crisis. Nu blijkt dat het cilinderslot in deze handel in het portier is gevallen en u deze niet meer kunt gebruiken.ik kan helaas van afstand dit niet voor u oplossen U bent van harte welkom om dit op te lossen. 135 kilometer rijden heen en terug heeft u er voor over om bij ons te komen wij zullen toch wel iets goed doen lijkt mij.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.