Goedemorgen, we vinden dit uiteraard vervelend dat POSTNL een zeer slechte service heeft geboden. We hebben hier helaas geheel geen invloed op. Met vriendelijke groet, Reactie Klant: Vanavond hebben wij om 20:39 uw pakketje in goede orde mogen ontvangen. Ik was benieuwd naar of het de juiste armleggers waren voor mijn bureaustoel en… inderdaad ze zien er identiek uit. Ik weet alleen nog even niet hoe ik ze kan omzetten (de oude eraf en de nieuwe erop) er zaten geen schroeven bij maar hopelijk wijst het voor zich hoe dit te doen. Ik ben er in ieder geval erg blij mee want nu kan m’n bureaustoel nog een tijdje mee! Hopelijk heeft postnl het spoorloos geraakte pakketje aan u terug kunnen leveren. U vroeg me de enquête van of via kiyoh nogmaals in te vullen. Ik kan niet meer vinden waar of hoe de enquête voor u in te vullen maar wat mij betreft krijgt uw bedrijf een dikke pluim en was postnl minder netjes en zorgvuldig en hoop ik echt dat de eerdere verzending voor u terecht komt. Nogmaals hartelijk dank voor alle moeite en snelle en goede service van uw kant.
Welkom op de webshop van mijnkantoorinrichting.nl Wilt u een compleet nieuwe werkplek voor uw kantoor of een prachtige thuiswerkplek omdat u flexibel wordt volgens "Thuiswerken "cq Het Nieuwe Werken", dan heeft u bij ons een ruime keuze aan ergonomische bureaustoelen, verstelbare bureaus en verrijdbare ladeblokken. Uw pand bestaat uit meerdere ruimtes ? Voor iedere ruimte hebben wij de oplossing en de bijpassende producten, zoals konferentiestoelen, ontvangst- en receptiebalies en kantinetafels. In ons standaard assortiment staan vele artikelen die wij snel kunnen leveren. Maar we doen meer....! Het leveren en leggen van harde en zachte vloeren, raambekleding. Heeft u vragen ? Maak een afspraak. Onze adviseurs helpen u graag om de juiste kantoorinrichting te vinden voor uw bedrijf. 076-5729136 Hoofdleverancier van o.a. RH-en HAG - en Haworth | Comforto bureaustoelen. Design van Artifort - Lande - Konig + Neurath | Robberechts | DESSO + Tarkett stoffering | PVC Vloeren | Showroom aanwezig ! Ruim 35 jaar ervaring info@mijnkantoorinrichting.nl www.mijnkantoorinrichting.nl
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.