Filters

2

centrumprijzen voor slecht eten , schandalig

ronduit slecht, prijs kwaliteit totaal overtrokken, nooit meer dus. de knolselderij was in de aanbieding denk ik, 3 gangen voor centrum prijzen alleen niet te eten, brood en een schaaltje aardappelen rekenen jullie apart. een nieuw slimmere uitbater lijkt me de enige oplossing

  • Aanbevelen? Nee
10

Heerlijk eten, relaxte plek en supervriendelijke bediening!

Ik kom al vanaf het begin en het wordt steeds fijner! Het eten is heerlijk, de sfeer ontspannen en de bediening is on point en leuk. We komen hier graag!

  • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk eten met een fijne sfeer & vriendelijke bediening!

Superlekker eten met lokale en veelal biologische producten, heerlijke wijnen! Genoeg vegetarische opties! Ook fijn voor koffie & lunch. Fijne ongedwongen sfeer & bediening, kinderen welkom.

  • Aanbevelen? Ja
10

Lekkere koffie, heerlijk eten en lieve bediening

Op een (minimaal) wekelijkse basis drink ik hier heerlijke koffie, maar laatst voor het eerst ook echt gegeten. Ik ben namelijk een ontzettende kritische “gast” als het op eten aankomt, dus meestal vind ik het het niet waard. Maar ik kan het niet anders zeggen: “I was blow away”. Het menu is origineel en met zorg & creativiteit bedacht, en het resultaat is echt super: de combinatie van aardse smaken samen met frisse tonen, precies genoeg zoet, zuur, bitter en zout. De knolselderij steak met bonenpuree en koffie crumble had het allemaal en was favoriet!! De bediening is overigens altijd oprecht vriendelijk - een verademing voor Amsterdam! .

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat geweldig om te horen Kiki! Goede ervaringen van terugkerende gasten, dat is waar we het allemaal voor doen. Dank en tot snel :-)

10

Heerlijk eten, perfecte bediening en zeer charmante locatie

Midden in Tuindorp Oostzaan, op het charmante Zonneplein, op loopafstand van ons huis hebben we een verborgen parel van Noord ontdekt. Bij Lokaal Spaanders wordt heerlijk gekookt met veel verse groente voor een zeer betaalbare prijs. Het is heel lekker en verfijnd qua smaak zonder ingewikkeld te worden. We hadden een tafel bij het raam met uitzicht op het Zonnehuis. De bediening was uiterst vriendelijk en charmant zonder te Amsterdams amicaal te worden. Een aanrader voor iedereen die in Noord woont en zeer de moeite waard voor degene aan het overkant van het IJ om de pont te nemen!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank Eddy, het was ontzettend leuk om jullie te verwelkomen in ons restaurant. En hartverwarmend om van jullie als ervaren restaurantgasten zulke complimenten te ontvangen. Dat stemt ons hoopvol voor de toekomst! Graag tot ziens.

10

Gastvrij, ongedwongen, plezierig en heerlijk vers eten

We hebben meerdere keren gegeten bij Lokaal Spaanders, en komen regelmatig voor een kop koffie. Ook een leuke ervaring met een familiefeest waarvoor Lokaal Spaanders was afgehuurd. Altijd geslaagd, en ook geschikt om met kinderen te komen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Lekker eten en goede sfeer

Ik neem graag vrienden en familie mee voor borrel, gezellig etentje in de lichte, mooie ruimte. Lekker en met aandacht klaargemaakt eten, goede wijn, vriendelijke bediening en prettige akoestiek zodat je lang en gezellig blijft praten. Ook prima geschikt voor zakelijke afspraken.

  • Aanbevelen? Ja
10

Fijne mensen, heerlijk & eerlijk eten

Ik heb er heel vaak iets gegeten wat ik nog nooit eerder had geproefd. Verfijnde smaken en nog gezond ook. Het eten komt veelal uit de omgeving, dat is ook fijn om te weten.

  • Aanbevelen? Ja
8

Heerlijk eten in prettige ambience en met fijne persoonlijke bediening.

Het menu is Spaanders is verassend. Verfijnde smaken. Eerlijke producten. Lekkere wijnen. Eigenlijk is alles aan Spaanders prettig, het eten, de bediening, de ambiance, het uitzicht op het pitoreske Zonneplein. En er zijn geen toeristen, ook prettig. Een aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
10

Mooie lokale producten, verrassend lekker, charmante bediening!

Vorige week heerlijk gegeten. Inspirerende plek met heerlijke kaart! Het eten wordt bereid met lokale producten, de kok doet dat zo te proeven met liefde. Gerechten zijn eerlijk, puur van smaak en een lust voor het oog. Aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
10

De sfeer van Berlijn in Amsterdam-Noord!

Gezonde en originele gerechten, vriendelijke bediening en heerlijke wijn! En dit alles tegen hele redelijke prijzen. Een vondst!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank Pieter, voor deze fijne recensie!

10

Dit is alles wat je wil, en meer!

Als je ooit twijfelt om de stad te verlaten omdat landelijke Noord nog niet voorzien is van goeie horeca, dan heb je het mis. Oké, geen cold pressed juicery's, pokébowls of ramen. Maar die heb je ook helemaal niet meer nodig, dit wordt je nieuwe lievelingszaak. Wijnbar, restaurant, werkplek én ontbijttent verenigd in één! De liefde, zorg en aandacht zijn in alle delen van de zaak te voelen. Van de bijzondere menukaart tot de leuke mensen die er werken. Dat en nog duizend andere redenen zijn waarom we hier zo graag komen. Wat een fijne plek, zoek niet verder!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

We gaan ervan blozen, dank!

9

Superleuk grotendeels circulair interieur, alles is lekker, koffie, wijn, taart en de hele kaart!

Fijne sfeer, mooi interieur, lekker terras, leuk personeel, kindvriendelijk. Alleen maar verse en lokale producten, alles is met heel veel liefde gemaakt en dat proef je! Aanrader, hiervoor fiets je een blokje om, #pareltje van noord.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Leuk te horen, dank! We hopen dat meer en meer mensen het Zonneplein weten te vinden, of er zelfs voor omfietsen :-)

10

Verrassend goed eten, lokale produkten, prettige sfeer.

Dit was een hele mooie eet-ervaring, door de verrassende kwaliteit in informele setting. Prachtige producten, waar net genoeg mee gedaan werd om uit te blinken. Veel (lokaal betrokken) groente, weinig vlees/vis, maar bewuste keuzes. We komen graag regelmatig terug!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Welkom!

10

Lekker eten, fijne sfeer

Heb hier een aantal keer gegeten. Het eten is altijd heel lekker met de nadruk op lokale ingrediënten en mooi uitziende gerechten. De ruimte is sfeervol en ze hebben ook een fijne kinderhoek voor je als je overdag komt met je kinderen. Vriendelijke en persoonlijke bediening.

  • Aanbevelen? Ja
10

Onmisbaar in de buurt

This truly is a hidden gem in Amsterdam North. Cosy tucked away under the Art Deco style balconies of the charming Zonneplein, which are lined with blossoming flowers almost year round. A stone's throw from the hip but sometimes crowded NDSM wharf, this is the perfect getaway for freelancers, as well as families and people wanting to catch up with friends. The cosy interior is welcoming, and if the weather allows you can sit outside! The kind owners Roos and René are working tirelessly to make this new place into the success it deserves to be. They serve good coffee, tea from a local tea grower, fresh smoothies, and a variety of cakes to satisfy your sweet tooth (and then some). There's a kids corner with nice wooden toys, enough magazines and newspapers to read for the parents. Almost everything from the north side of Amsterdam. In the weekends they also double as a restaurant, and serve a fantastic dinner: original, seasonal dishes full of flavour and skilfully made using organic produce from the nearest community garden. Make sure to keep an eye on their Facebook page because there's always extra events happening: Amsterdam Village Market is their brainchild for example, there is a collaboration with the theatre across the square, podcasts are recorded, writing classes are taught, freelancer network get togethers are organised and so on and so on. Living in this neighbourhood would not have been so fun as it is now, without the presence of Lokaal Spaanders.

  • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.