Prima zo, voldoende reminders, geen aggresieve benadering...

Prima zo, voldoende reminders, geen aggresieve benadering...

Leuk

Had ik niet verwacht dat dit zo werkte.

Veel nieuwe klanten via Trustoo

Ben sinds enkele maanden klant bij Trustoo en ontvang elke dag meerdere klanten via jullie platform. Bedankt voor de leuke samenwerking!

Binnen een uur contract met een goede partij

Supersnelle reactie

Het viel wel wat tegen dat slechts een bedrijf kontact opgenomen heeft.

Het verhuisbedrijf dat zich heeft gemeld heeft zeer snel een offerte uitgebracht, en we zijn.snel tot zaken gekomen.

Goede bedrijven

Bij de bedrijven heb je direct een goed en vertrouwd gevoel.

Vriendelijke medewerkers, maar ik krijg niet de juiste klanten voor offertes

Ik ontvang regelmatig een aanvraag voor een offerte, maar krijg hier weinig opdrachten uit. De vraag die potentiele klanten hebben, sluit niet aan bij wat ik bied. De klant wil direct weten wat iets kost en heeft vaak geen goed beeld waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een website. De vraag is: Wat kost het? En niet: Wat houdt het in en waar moet je bij aanschaf van een website rekening mee houden? Je kunt een website aanschaffen voor 450, maar ook voor 20.000. Dit hangt erg samen met de wensen van de klant. Vaak wil hij een snelle prijs - begrijpelijk - en is niet gefocused op een gedegen, gratis advies. Het zou een organisatie als Trustoo veel meerwaarde geven als zij bij screening vooraf voor een goede aansluiting zorgen bij degene die een website wil aanschaffen en de bouwer/ontwerper van websites. En dat Trustoo vooraf aangeeft waar je minimaal rekening mee moet houden bij het laten maken van een website. Dan hou je kwaliteitsaanvragen over en echt, serieuze klanten. Voor mij heeft Trustoo daarom op dit moment weinig toegevoegde waarde.

Simpel el weinig werk. Goede keuze mogelijk

Makkelijk en houdt voortdurend een vinger aan de pols

Eigenlijk dezelfde zin als hierboven. Het blijft apart dat sommige bedrijven gewoon niet reageren.

Werkt snel en simpel

Snel in contact gekomen een goede vakmannen. Zeker allemaal gaan gebruiken. Bedankt!

Tegenvallend

Slechts 1 bedrijf heeft gereageerd de rest niets van zich laten horen

Aanrader

Niet veel reakties op mijn aanvraag maar wel eentje waar ik super tevreden over ben. Top

Geen interesse van uw vakman? probeer het rechtstreeks!

Bijzonder om als vakman ongevraagd aanvragen te krijgen via deze site. Helaas lees ik bij de revieuws dat ze vaak niet reageren, dat snap ik, want goede bedrijven vindt je rechtstreeks en niet via zo'n pagina! Die komen liever met u persoonlijk in contact! Vaak zijn deze vakmannen helemaal niet ingeschreven op trustoo.... maar worden ze gewoon benaderd Kortom.... echt op zoek naar een plaatselijke vakman, pak de telefoon of e-mail en benader ze rechtstreeks.....

Fijn om op deze manier een geschikte vakman te vinden!

Trustoo is heel fijn om een geschikte vakman te vinden, het is mij op deze manier heel snel gelukt.

Heel goed verzorgd

Wij werden dezelfde avond nog gebeld door Spice Caribbean Grill & Soulfoud waar we gelijk vertrouwen in hadden. Daarna hebben we genoten van het goed verzorgde lekkere eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Handig!

In 1 oogopslag een top 10 van regionale bedrijven. Scheelt uitzoekwerk en de bedrijven zochten snel contact met me.

goeder beschrijving

In deze zoektocht heeft men even tijd nodig wanneer men voor zichzelf de uitvaart regelt. Het is dan ook logisch dat er even tijd tussen zit om tot een keuze te komen en dit pad te lopen.

Prima snel en efficiënt

Vrij snelle reacties en afspraken voor offerte.

Goed snel

Ik werd onmiddelijk gebeld door een vriendelijke, ervaren meneer.

prima service, vriendelijk en deskundig

prima service, vriendelijk en deskundig

Het gaat wel goed.

Goed platform

Snel een hovenier gevonden. Meerdere offertes gehad.

Prima en overzichtelijke Site

Snel gevonden.

Snel.

2x 4 schilders offerte gevraagd, 2x 1 reactie gekregen

2 schilderbedrijven belden mij binnen 5 minuten na indienen aanvraag, van de andere aanvragen helemaal niets vernomen. wel keuze gemaakt uit de 2 reacties.

Company details

140 Teleportboulevard