Weinig interesse in de klus

Van de gekozen bedrijven hebben er maar twee gereageerd. Het ene bedrijf had pas in het najaar tijd het tweede bedrijf had het minder druk. De andere hebben geen enkele interesse in de klus getoond

overzichtelijk diverse aanvragen

handige tool om de beste bedrijven te zoeken.

Goede hulp en aanbod bedrijven

Kreeg snelle reactie met keuze aan bedrijven, waaruit ik een goede keuze heb kunnen maken

Snelle service en goede offertes!

Snelle service en goede offertes om direct te vergelijken en de beste keuze te maken!

uitstekend

Dit werkt heel snel en accuraat

Voldoet aan wat het aanbied.

Snel en effectief

Wel een beetje prijzig. Later een offerte ontvangen voor drie x minder geld. Maar gekozen bedrijf heeft de wespen wel effectief verdelgd.

idee goed

helaas zat er een notaris (uit Dongen) in de selectie, die niet deelnam aan Trustoo. ik kreeg dus ook geen reactie en nam na een week zelf contact met Dongen op. Vreemd, dat ze wel geselecteerd waren, maar daar niet aan deelnemen.

Prima, zorgvuldig en snel

Snelle info gegeven.

Erg makkelijk

Ruime keuze

Werkt snel en overzichtelijk!

Het is duidelijk, vakbekwame bedrijven en snelle reacties!

3 van de 4 heeft niet gereageerd

Die ene reageerde supersnel en is ook al langs geweest om het werk op te nemen. Na offerte moeten wij bekijken of we met deze partij in zee gaan

Goede informatie en snelle reactie

Trustoo heeft snel gereageerd na mijn aanvraag. Van de 3 leveranciers hebben er 2 gereageerd, de ene een dag na mijn aanvraag, de andere 2 dagen erna. Werd goed op de hoogte gehouden van de lopende contacten.

Heel snel en effectief

Kreeg direct 2 partijen die zich melden en keuze werd daarna snel gemaakt.

Van de 3 opties heeft er direct 1 gereageerd.

Dezelfde dag of de dag erna al meteen reactie en op korte termijn een afspraak kunnen maken.

Snel een vakman gevonden

Makkelijk en snel

1 van de 4 maar gereageerd

Helaas heeft er maar 1 cateraar gereageerd op de aanvraag, terwijl er wordt gezegd dat er (meestal) binnen een werkdag gereageerd wordt. Zelfs na een herinnering hebben de andere 3 niet gereageerd... Jammer!

Ze hebben volgens afspraak gewerkt bebording dakkapelbebording schoongemaakt voorzijde en achter bi

Tevreden contantbetaald E 100.00 tevreden de boel is weer netjes

er zijn voor en nadelen

Je word overbelast met alle reclame en beoordelingsformuleren

Snel en eenvoudig

Op simpele en snelle manier een keuze kunnen maken. Kort na aanvraag afspraken kunnen maken voor opname van werkzaamheden en heel snel offerten ontvangen. Top !

Heel prettige en snelle manier van het in contact komen met een loodgieter

Prima ervaring

Reageert snel/lijk mij dat hij vrij kundig is/kan ook snel een afspraak regelen

Heeft snel op mijn verzoek gereageerd; vroeg gelijk om mij documenten, waarop snelle reactie volgde; verder ook direct een vervolgafspraak kunnen regelen.

Prima bemiddeling

Binnen 24 uur hebben alle partijen gereageerd.

snel en goed

Alles binnen een paar minuten geregeld !!

Company details

140 Teleportboulevard