Gewoon goed

Alle informatie die je nodig hebt en krijgt

Geen verschil

Er is volgens mij geen verschil, zoek ik zelfst een verhuizer of doe ik dat via trustoo. Ik had 5 dagen gewachtet op een reactie...schrijf ik de bedrijven zelf aan, komt er toch sneller een reactie dan via trustoo.

Te slecht

Ze beloven veel, maar uiteindelijk heb ik geen enkele kwalitatieve lead ontvangen. 4 van de 6 leads waren niet te bereiken, 1 lead, was binnen 6 uur al gesloten. Kortom trap er niet in echt doe het niet.

Vrij snel, duidelijk, Behulpzaam, Kortom: goede ervaring

Prima site voor vergelijk ed

Prima site voor vergelijk ed

Trustoo geeft makkelijk contact mogelijkheden

Prima service, snel en duidelijk!

een effectieve bemiddelaar met deskundige klussers

zie samenvatting boven

Goed georganiseerde site

Alles perfect snelle reactie van de gekozen bedrijven, goed overzichtelijk site.

Prima geregeld

Goede informatie

Behulpzaam platform.

Via dit platform lijkt het gemakkelijker en sneller om de dienstverlener te vinden, die je zoekt.

Mijn ervaring was erg leuk.

Mijn ervaring was goed ik hoop nog beter.

dit werkte echt perfect, snel geholpen met een spoedverzoek!

Top platform!

ik werd snel geholpen

Diegene die ik had uitgekozen belde mij op en we hadden een goed gesprek en kwamen tot overeenstemming over de te volgen aanpak

positief

kon kiezen tussen een aantal tegelzetters...en...er is een bedrijf uit voortgekomen, deze moet nog wel het werk uitvoeren.......

Ontzettend snelle reacties

Ik was op zoek naar een notaris en had binnen no time van verschillende notarissen een opgave van de kosten.

Snelle reactie

De dag nadat ik mijn verzoek postte, kreeg ik een bevredigende reactie

Een vraag neergelegd en al dezelfde avond resultaat in de vorm van een opdracht. Deze week komt het bedrijf al bij mij de werkzaamheden uitvoeren

Heeft mijn zoektocht naar een boekhouder geholpen!

Het is makkelijk in te vullen en heel overzichtelijk bij communicatie. Aanrader.

Duidelijk

Goede aanbevelingen

Prettig wijze van communiceren

Uitmuntend

Zeer professioneel. Ik kreeg keuzes uit meerdere advocaten kantoren. Er werdt snel contact met mij opgenomen.

snelle manier van vinden wat je zoekt

Heb heel snel relevante reacties gekregen

Na mijn offerte verzoek kreeg ik heel snel reacties van goede partijen die snel een offerte konden maken. Goed kunnen vergelijken en uiteindelijk één gekozen. Vlug veilig en voordelig.

Voor mij kwalitatief redelijk interessante bedrijven.

Wel goed, maar ik had een minder passieve houding van deze bedrijven verwacht. Je krijgt de indruk dat ze klanten genoeg hebben!

Onduidelijk

het was onduidelijk of ik de tolken moest benaderen of zij mij. Hans heeft mij als enige benaderd en ben dus met hem in zee gegaan. Voor mijn gevoel waren de anderen dus niet zo geinteresseerd.

Company details

140 Teleportboulevard