snelle reactie

Daarna een keuze maken welke notaris te kiezen. Uiteindelijk een afspraak gemaakt in september, wegens drukte op kantoor kon het niet eerder.

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters, als bedrijf was ik aangemeld om aanvragen te ontvangen. Beide aanvragen waren nep en ik kon geen contact krijgen met de aanvrager. Ik heb dan ook beide aanvragen als “reclamatie” ingediend waarvan er slechts eentje is doorgekomen. Trustoo zegt mijn andere reclamatie niet te hebben ontvangen. Het zijn een stelletje oplichters bij Trustoo. Ver van weg blijven.

Vakmensen!

Top werk geleverd! Alle muren mega straks afgewerkt.

Helder en duidelijk

Trustoo ,geeft in een heldere en duidelijk mail aan welke keuzes er zijn voor jou,, van deze keuzes hebben wij ook gebruik gemaakt.

Ben goed geholpen met de aanbieders

Vlot en handig

Snelle reactie en keuze genoeg uit de bedrijven. Heel handige hulp op deze manier, nog nooit eerder gedaan maar ga het weer doen als ik weer iemand nodig heb!

Heel tevreden snelle en goede service!

Via Trustoo meteen een hovenier gevonden die heel professioneel is en vrij snel aan de slag kon, ben heel tevreden over de bemiddeling en werkwijze van Trustoo alsook over de resultaten en vakbekwaamheid van de hovenier. Ik beveel Trustoo zeker aan als betrouwbaar tussenpersoon!

Men krijgt in no time een aantal bedrijven waaruit te kiezen.

Men krijgt in no time een aantal bedrijven waaruit te kiezen.

uitstekende methode om een advocaat te selecteren

Nog geen ervaring.

Snel geregeld

Van de vijf aanbieders reageerde er eentje direct in vakantietijd notabene, en dat bleek een schot in de roos. Prima ervaring.

Binnen 2 minuten al telefonisch contact en emails ontvangen van verschillende bedrijven.

Krijg snel berichten van bedrijven.

Gelijk reacties

Snelle reacties, geen lang zoekwerk

Top geregeld

Heel gemakkelijk en men wordt goed benaderd door vakmens

Hartstikke snel een stucadoor gevonden. Nadeel vond ik dat ik er meerdere moest kiezen en ik wel veel gebeld ben

Makkelijk en snel,Rem zonwering snel geregeld.

prima zoekmachine

eenvoudig te gebruiken, genoeg keuze. prima.

Goede selectie

Goede info en overzichtelijk

Snelle reacties van geselecteerde installateurs

Panelen zijn nog niet geïnstalleerd.

Snel contact met mogeiijke schilders

Twee candidaten waren snel om contact op te nemen en kwamen langs om een offerte uit te brengen. Jammer, de eerste zei een mailtje te hebben verstuurd, maar ik kreeg niets. Toen ging hij op vakantie dus met hem is het niets geworden. De tweede was een groter bedrijf met 60 mensen in dienst. Ik had snel een goede offerte. Volgens planning starten de werkzaamheden 28 augustus, veel eerder dan wanneer de ander dacht te kunnen beginnen.

HEEL GOED EN VLUG GEHOLPEN

DIT IS VOOR HET EERST DAT IK OPZOEK NAAR EEN NOTARIS BEN GEGAAN DUS OVER ERVARING KAN IK NIET PRATEN IS WACHTEN IK HEB EEN GESPREK OP 07.09.2023.

Telefonische contact goed.

Project is nog niet afgerond

eindeloos hulpvaardig

Ondanks problemen met elektricien altijd geduldig en hulpvaardig

TOP

Prima site .alles netjes op volgorde .en een zeer goede hulp bij het vinden van alles .gewoon Super

Snel en.prettig

Snel en prettig