Voorziet je snel van diverse aanbieders

Kreeg direct diverse mogelijke aanbieders in de omgeving. Neemt ook initiatief met herinneringen.

Binnen 1 dag reageerden verschillende bedrijven

De volgende dag was er al iemand voor inspectie en pakte het probleem direct aan.

Verwijderen wespennest

Snelle en goede service

Goed.

Heb snel een passende hovenier gevonden.

Vlug aangeleverd en duidelijk!

Ik kreeg vlug een aantal notarissen van jullie door, zodat mijn man en ik ze naast elkaar konden leggen om te vergelijken. We hebben uiteindelijk de meest transparante aanbieding gekozen! Vandaag een afspraak gemaakt!!

Snelle service

Na het plaatsen van de oproep kreeg ik binnen het uur al reacties. Hierdoor kon ik snel een keuze maken.

gemak dient de mens

Met enige kennis van zaken, bijvoorbeeld weten wat ongeveer de tarieven zijn en de mogelijkheden bij/met hypotheken is deze dienst een geweldige optie.

Goed werkend platform

Snel offertes gehad en allemaal prima bedrijven. Snel een keuze kunnen maken en werk wordt eerdaags uitgevoerd.

geweldig had ik het maar eerder geweten dat er zòn bedrijf bestond

ik ben zo vriendelijk behandeld door het bedrijf hoor

Je kan in één keer meerdere offertes aanvragen.

Positief.

Werkt prima, veel contacten opgedaan.

Snel en veel reacties

Prima keus

Fijn om snelle keuze te kunnen maken.

Heel handig en makkelijk, zoals jullie het brengen, prima.

Prima.

Snelle reactie, we zijn er blij mee.

Vlot, snel en duidelijke informatie

Invullen van wensen via de website ging makkelijk en snel. Communicatie daarna met benaderde bedrijven verliep vlot en positief.

Magere respons op aanvragen

Slechts 2 van de 8 benaderde bedrijven heeft gereageerd en dan nog met een zeer beperkte betrokkenheid.

kreeg snel offertes van meerdere bedrijven

er werd snel na het plaatsen van de advertentie door meerdere bedrijven gereageerd. ik ben dan ook erg tevreden over hoe dit heeft gewerkt.

Goed.

Er reageerden tenminste schilders

Vooral in deze tijd is het heel lastig om aan vakmensen te komen. En die ik had aangehinkt, reageerde ook vrij snel.

Doen wat zij moeten doen accuraat en snel

Reuze handig

Ruime keuze uit bedrijven met allerlei producten.Reuze handig sinds de gele gids is verdwenen.

Snel, duidelijk en goed in communiceren

Helaas hadden we een lekkage. De jongens van dakvoordeel Nederland zijn snel gekomen, hebben het nodige gerepareerd en de overige problemen opgezocht. Laten het aan mij of ik het wil bekostigen/ laten repareren, op vriendelijke toon en duidelijke afspraken. In eerste instantie meteen akkoord gegeven op het repareren van de nok. Later kwamen de ramen erbij hier een mooie prijs/ kwaliteit verhouding voor gekregen. Alles verliep duidelijk en snel.

Zeer behulpzaam doch zeer slordig

Weinig professioneel.

Makkelijk om te werken

Ik heb gevonden Trustoo heel handig om te helpen naar zoek voor een bepaalde werksoort. Ik vind ook leuk de herinneringen die ze automatische invullen en verzenden voor je.

Heel vakkundig geholpen

Prima geholpendoorArya