Ik heb een prima ervaring. Meteen bericht ontvangen en daarna alles keurig verwerkt.

Heeft tot resultaat geleid

Uiteindelijk maar 1 offerte ontvangen hetgeen toch wel teleurstellend is. Aps reageerde direct en heeft dezelfde dag nog het schilderwerk opgenomen. Hierover ben ik dan ook zeer tevreden. Daarom heb ik gebruik gemaakt van zijn aanbieding.

Goedkope verhuizer gevonden.

Maar trustoo vraagt te snel of je al een verhuizer gevonden hebt en als je niet reageert sturen ze ook alweer te snel een herinnering.

vlot en prima verlopen

we moesten een snelle keuze maken ivm verhuizing, dit is gelukt op deze manier

Nauwelijks reactie

Meerdere bedrijven aangevinkt voor airco informatie, echter 1 bericht van 1 bedrijf ontvangen. Dan vraag je je toch af waarom je van jullie site gebruik zou moeten maken. Deze bedrijven horen dan toch niet op jullie site te staan als ze er niets mee doen? Hebben geen enkel vergelijkingsmateriaal en gaan zelf nog op zoek naar meer informatie.

duidelijk en recht door,zee

snelle reactie en dudelijk, gelijk afspraak en ingemeten en glas besteld

Alles was goed geregeld.

Petje af voor de mannen, ze waren heel lief en behulpzaam.breng a.u.b. Mijn hartelijke dank over.

Heel prettig . Goede website

Fijne ervaring met alle verhuisbedrijven. Dijn dat je kunt kiezen uit 4 bedrijven .

betrouwbare dakdekker gezocht

Een aantal hebben de klus daadwerkelijk beoordeeld en een offerte opgesteld. De prijsopgaven variëren enorm en de te verrichten werkzaamheden ook. 1 dakdekker is niet komen opdagen op de afgesproken dag om de klus uit te voeren en dat was een heel slechte ervaring. Wellicht is het ook mijn geluk!

heel snelle en gemakkelijke opzet.

mijn vraag werd snel beantwoord en vervolgens kreeg ik ook heel snel reacties van de gecontacteerde notaris-kantoren. Heel behulpzaam, vooral als je nieuw bent in de omgeving.

Wel goed maar kreeg niet echt

Wel goed maar had wel koffie aangeboden willen hebben . Kwam een beetje mager over .

De stukadoor was zeer netjes en nauwkeurig

Het afgeleverde werk was strak en zeer netjes afgewerkt Ik ben uitermate goed tevreden over de klus En heel erg blij dat dit ook nog eens kon op zo een korte termijn.

Is prima

Snelle afhandeling! Dank!

Goed overzicht van het gevraagde

alle benaderde bedrijven namen contact met ons op en verduidelijkte onze vraag

Snelle reactie, goede communicatie

Werk netjes uitgevoerd volgens afgesproken

Snelle en adequate reactie op vraag naar namen van schildersbedrijven.

Tot het moment waarop we digitaal op zoek gingen naar een schilder kenden we Trustoo als platform niet. De aangesloten schildersbedrijven kwamen (en komen) ons als betrouwbaar en deskundig over. Van de vier door Trustoo gemelde bedrijven hebben we twee reacties gehad. Daaruit hebben we een keus gemaakt. Wel handig om via een dergelijk platform aan de benodigde informatie te komen.

Snelle service en goede schilder,top

Mijn ervaring is als volgt via de beoordelingen van Rebic Schilderwerken,van klanten dat het schilderwerk netjes was afgewerkt en goede service, met vriendelijke groet De heer Mooijer

Trustoo neemt een hoop zoekwerk over

Mijn aanmelding resulteerde in snelle en bruikbare reacties van een aantal van de gekozen bedrijven. Bovendien zegt Trustoo ervoor te zorgen dat de niet-gekozen bedrijven daarover door hen worden geïnformeerd.

Vlotte en duidelijke informatie

Makkelijk om iets te vinden

Op zich makkelijk om de dienstverlener te vinden. Alleen jammer dat niet iedereen reageert (of laat)

uitstekend

Reageert vrij snel op vraag en antwoord

Goed geholpen alleen jammer dat er van de 4 maar 1 reageert heb je niet veel keus.

Vakmensen met een prima service

Werkt voor geen meter

Geen enkele reactie en bedrijven blijken van niks te weten.

Company details

140 Teleportboulevard