Als ondernemer zou ik er niet aan beginnen
Ikzelf ben een partner op Trustoo en het verdienmodel is dat je moet betalen voor de leads. Voor de aanvrager (klant) is de dienst gratis, maar voor het bedrijf (partner) moet er een bedrag voor betaald worden.
Nu mag er via-via een aanvraag ingediend worden. Let op: degene die de aanvraag indient is in principe niet gerechtigd om over deze zaken te beslissen.
Dit was bij mij ook het geval, de werkelijke opdrachtgever heb ik nooit gesproken, laat staan ontmoet. Conclusie is dat dus iedereen een aanvraag zou kunnen indienen (ook iemand van Trustoo zelf - maar daar mag je niet van uitgaan).
Deze "aanvraag" kost al gauw een paar tientjes. Omdat ze zulke aanvragen niet willen reclameren/corrigeren zal je je erbij neer moeten leggen dat het dus geld gaat kosten.
De overige aanvragen die je krijgt is van zodanige lage kwaliteit, dat je in de beste geval alleen jouw tijd kwijt bent. Maar pas zeker op, het kan meer kosten dan jouw tijd.
Er zijn andere partijen die waarschijnlijk betrouwbaarder zijn, ga liever voor die dan voor deze.
----
Update 05-11-2020:
Vandaag gebeld door Trustoo met de vraag (eigenlijk harde eis) om deze review te verwijderen. Verwijder ik deze review niet wordt mijn account inactief gemaakt (wat reeds is gebeurd).
Trustoo houdt niet van negatieve beoordelingen en zal je onderdruk gaan zetten als je een review plaatst die ze niet willen zien.
Ze nemen de kortste weg door je buitenspel te zetten door de account inactief te maken.
Ze kiezen niet voor de optie om het probleem op te lossen of te laten zien dat ze wel kwalitatieve leads kunnen hebben.