Super duidelijk en snel geregeld!

Super duidelijk en snel geregeld! Erg fijne website!

Als ondernemer zou ik er niet aan beginnen

Ikzelf ben een partner op Trustoo en het verdienmodel is dat je moet betalen voor de leads. Voor de aanvrager (klant) is de dienst gratis, maar voor het bedrijf (partner) moet er een bedrag voor betaald worden. Nu mag er via-via een aanvraag ingediend worden. Let op: degene die de aanvraag indient is in principe niet gerechtigd om over deze zaken te beslissen. Dit was bij mij ook het geval, de werkelijke opdrachtgever heb ik nooit gesproken, laat staan ontmoet. Conclusie is dat dus iedereen een aanvraag zou kunnen indienen (ook iemand van Trustoo zelf - maar daar mag je niet van uitgaan). Deze "aanvraag" kost al gauw een paar tientjes. Omdat ze zulke aanvragen niet willen reclameren/corrigeren zal je je erbij neer moeten leggen dat het dus geld gaat kosten. De overige aanvragen die je krijgt is van zodanige lage kwaliteit, dat je in de beste geval alleen jouw tijd kwijt bent. Maar pas zeker op, het kan meer kosten dan jouw tijd. Er zijn andere partijen die waarschijnlijk betrouwbaarder zijn, ga liever voor die dan voor deze. ---- Update 05-11-2020: Vandaag gebeld door Trustoo met de vraag (eigenlijk harde eis) om deze review te verwijderen. Verwijder ik deze review niet wordt mijn account inactief gemaakt (wat reeds is gebeurd). Trustoo houdt niet van negatieve beoordelingen en zal je onderdruk gaan zetten als je een review plaatst die ze niet willen zien. Ze nemen de kortste weg door je buitenspel te zetten door de account inactief te maken. Ze kiezen niet voor de optie om het probleem op te lossen of te laten zien dat ze wel kwalitatieve leads kunnen hebben.

Niet geheel duidelijk

Toen ik op de reviews klikte van google, kwam ik ineens bij een andere ondernemer uit. Verwarrend.

Prima en snel

Zie boven

Dat ik heel snel een stuckedor had gevonden.

3 kantoren buiten B.o.Z.

Ik had specifiek om een notaris in Bergen op Zoom gevraagd. Ik kreeg er drie buiten deze plaats.

INBREUK OP AUTEURSRECHTEN EN MISBRUIK BEDRIJFSNAAM VOOR OFFERTES

U maakt misbruik van onze bedrijfsnaam. U wilt dat bezoekers die op Google zoeken naar onze bedrijfsnaam een offerte aanvragen bij andere webdesign bedrijven. U heeft ook afbeeldingen die auteursrechtelijk beschermd zijn van onze website gekopieerd. Ons bedrijf kan hierdoor schade oplopen en wij stellen u aansprakelijk voor alle geleden en te lijden schade door uw website.

Gemakkelijk en snel

De aanvraag gaat eenvoudig en 3 makelaars reageerden binnen een paar uur.

Snelle reacties!

Prima site.

Prima website

Duidelijke voorstellen zodat je zelf een goede keus kunt maken.

Prima verzorgd

Snelle reactie

Perfect geregeld

Ik heb heel snel een reactie gekregen. De schilder, Fred Suik, kon direct beginnen en heeft puik werk geleverd! Kortom, heel tevreden!

Heel makkelijk en doeltreffend

Prima. Geen overbodige communicatie!

Redelijk

Van de 3 opties hebben er 2 gereageerd waarvan 1 absurde prijzen vroeg de gekozene voldeed aan onze berwachtingen

Gevonden wat ik wilde en snelle reactie

Wederom een bedrijf gevonden via Trustoo! Ik ben fan:-)

Nadat ik zo'n 3 maanden geleden een makelaar had gevonden via Trustoo en inmiddels een nieuwe huis hebben aangekocht, hadden we nu een vloerlegger nodig. Via Trustoo ook een goed bedrijf gevonden, dank jullie wel!

Prima en snel contact

Zou zo maar kunnen dat ik vaker bij Trustoo bestellingen plaats.

Kwaliteit en levering goed.

Snelle service

niet up to date, ken een notaris die al een jaar geleden gestopt is, staat er nog gewoon tussen.

geen

Werkt goed

Hebben snel een stukadoor gevonden via Trustoo. Wel jammer dat de meeste stukadoors geen reactie hebben gegeven.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Via Trustoo snel een goede mediator gevonden

Eerste week niks 2e week bleven ze bellen

Ontving bericht van Advocaten in de niet door mij gekozen regio

Ben niet echt te vreden. In mijn bericht gaf ik duidelijk aan dat ik een Advocaat zoek in Ede en wat gebeurde er.? Een Advocaat uit Almere nam contact met mij op. Dan komt er nog eens bij dat ik ook door een Advocaat voor arbeidsrecht gecontacteerd werd, terwijl ik liet weten dat het een consumentenzaak inzake T-mobile thuis is.

Prima jongens

Snelle reaktieen lekkage snel op gelost

Company details

140 Teleportboulevard