snel antwoord

De vorige mail van jullie, daarbij had ik te weinig of geen mogelijkheden om een toelichting te plaatsen. Ik had al contact met Rijks Bredius

Overzichtelijke informatie, keuze mogelijkheid, makkelijk aan te vragen en betrouwbaar.

Na twee maanden nog geen enkele aanbieding binnen

Ik krijg het gevoel dat ondernemers deze app alleen gebruiken als ze geen werk hebben. Aangezien het topdrukte is bij de loodgieters ben ik volledig genegeerd en heb ik na twee maanden nog geen enkele aanbieding binnen.

Via de site snel en makkelijk een goed verhuisbedrijf gevonden.

Trustoo is me goed bevallen, alleen jammer dat merendeel van de boekhouders geen reactie geeft. Slechts 1 heeft gereageerd

Makkelijk

Vlot en makkelijk

Ik heb goed ervaring mee.

Alles snel en professioneel geregeld.

zeer gemakkelijk

direct een paar dakdekkers geinformeerd en binnen twee dagen een paar reacties.

Zoekt een stuk makkelijker

Je krijgt een selectie, das makkelijk maar je moet wel opletten dat je niet nog heel ver weg bezig bent. Ik woon vlakbij Helmond en kreeg ook links met Amsterdam.

Direct contact met het juiste boekhoudkantoor

Snel gevonden via Trustoo

Ben zeer correct geholpen. Vriendelijke hardwerkende monteur die het defect gauw opgelost heeft.

Sne en adequaat!

Enorm bij gebaat

Heel snel en goed !

Zeer goede en snelle service !

Snel en correct

Er wordt gericht gezocht met een snel en deskundig resultaat

Erg prettig

super

zeer gemakkelijk zoeken

Makkelijk zoeken

Makkelijk zoeken en kiezen.

mooie hulpje bij het kiezen

we hebben snel 3 malaars geselecteerd en na gesprekken een keuze gemaakt.

handig en snel

Goede site met duidelijke keuze momenten

Overzichtelijk en adequaat

Bij de eerste verkenning was de informatie al bijna voldoende om een keuze te maken. Fijn om daarna een aantal alternatieven te krijgen. De bedrijven reageerden snel en de keuze was snel gemaakt.

Trustoo is me heel goed bevallen

Het is heel makkelijk om een plaatselijk bedrijf te vinden dat aan jouw wensen tegemoet kan komen. Je kan direct zien of er meer mensen vertrouwen hebben in zo'n bedrijf, of het dichtbij gevestigd is, etc. Een offerte aanvragen is op die manier een fluitje van een cent.

Prettig en snel kontakt

Snel,prettig en vlotte reaktie

Duidelijk

Fijn om te vergelijken

Snelle reactie, prima geregeld

Zie hierboven Snelle reactie prima geregeldo

Company details

140 Teleportboulevard