Wij vonden het erg makkelijk vlotte reactie van alle drie en gewoon gekozen voor de notaris die qua

Wij zijn zeer tevreden over de snelle reacties en de goede afhandeling van onze vragen

Snelle service

Hele snelle service. Ook het bedrijf dat de klus gaat doen heeft redelijk snel gereageerd.

Overzichtelijk en gemakkelijk

Op zoek gaan naar een makelaar in een voor jou onbekend gebied, is lastig. Gelukkig kon ik met Trustoo een goede selectie maken van makelaars en snel contact met hen leggen.

supersnel en overzichtelijk

Fijn dat je een geselecteerde keuze kan maken, het werkt snel en overzichtelijk.

Snel en duidelijk

Ervaring is perfect gegaan.

Meeste partijen reageren niet eens op je aanvraag

Het merendeel van de partijen reageert helaas niet eens op je aanvraag via dit platform. Nog geen berichtje of reactie, laat staan een serieus inhoudelijk contact.. Gelukkig zijn er nog een paar partijen die deelname aan dit platform serieus nemen en ons van een goede kwalitatieve reactie hebben voorzien. Wel merkte ik dat het enigszins omslachtig werkt, doordat partijen niet direct al je contactgegevens ontvangen. Dit biedt uiteraard ook voordelen, is maar net hoe je het bekijkt.

Fijn om verschillende opties te hebben mbt electriciens.

Goed om op deze manier opties te hebben zodat we een goede prijs/kwaliteit methode hebben mbt de aanvraag voor electrische werkzaamheden.

fijne ervaring

fijn dat er al voorkeuzes gemaakt zijn en ik kreeg heel snelle reacties

Top geregeld

Snel en goed geregeld

Heel goed

Vriendelijk begripvol

De boekhouders nemen met jou contact op dus je heb weinig gedoe en geregel en het gaat vanzelf

beweging

Het is een beetje een gedoe geweest ze kwamen niet op het moment dat ze zeiden het is niet slecht om dakat te dragen

Snel geregeld

Binnen 5 minuten reactie

Zeer goed bevallen

Na een tijdje krijg je een update en eventueel kan je je zoekopdracht uitbreiden naar meerdere aannemers. Top!

Meteen reactie

Geen enkele meerwaarde!

Heb zelf de benodigde info omtrent de gevraagde cateraars moeten opzoeken. Voortaan kan ik zonder bemiddeling van Trustoo ook afspraken makem met “ leveranciers “.

positieve ervaring

Je krijgt een aantal opties die je kunt bekijken en waarmee je kan onderhandelen. reacties volgen snel, dus dat is prettig. uiteindelijk ook een keuze kunnen maken en het project afgerond

Prima snel geregeld

Direct contact met mensen en super snel geregeld

Ben door trustoo goed geholpen

Ben goed geholpen.

Heel fijn

Het is lastig om een keuze te maken, uit zoveel bedrijven,vakmensen. Hulp is zeer welkom.Je kan in contact komen met de beste mensen.

snel

Het was een wirwar. Ik hoop dat er nu een eind aan komt. Jullie hebben me wel geholpen. Bedankt.

Makkelijk en snel

We hebben snel een notaris gevonden via deze site. Er reageerden er 2 vd 4 of 5. Wij zijn tevreden.

Prettig, snel en overzichtelijk

Reacties van makelaars volgden direct op het versturen van mijn selectie. Contact leggen met de geselecteerde bedrijven verliep ook voorspoedig en succesvol. Hartelijk dank voor de verleende service.

Trustoo is professionaliteit en responsiviteit!

Trustoo heeft mij met succes geholpen i.v.m. het vinden van professionele en betrouwbare aannemers.

Jammer, dat er maar 1 bedrijf reageerde. Die nam wel zelf contact met me op, wat resulteerde in een opdracht voor dit bedrijf.

Company details

140 Teleportboulevard