Geweldif

Snelle.reactie van het bedrijf dezelfde.dag nog opgelost

Goede en snelle opvolging van mijn verzoek

...

Goed aanbod van bedrijven.

makkelijk kiezen en snel

keuze is makkelijk .... er is door bedrijven goed gereageerd

Snel photograaf gevonden voor de datum die ik wilde !!

Snel en correct.

De bedrijven die snel werden voorgesteld waren professioneel en serieus.

goede contacten met gerichte zaken

makkelijk doordat jezelf niet hoeft te zoeken en snel contact!

A Seamless Resolution Experience

Thank you for your excellent service. Your support made it much easier for me to find a suitable solution to my issue, and I truly appreciate your professionalism.

Betreft de zoekactie

Makkelijk om een elektricien te vinden

Het heeft me uistekend geholpen

Het heeft me uistekend geholpen en goed overzichtelijk en zeer snelle reactie.

Kreeg direct antwoord van degene die ik aan getikt had en een goed medewerking gehad van het bedrijf

Heel behulpzaam

Trustoo heeft ons erg goed geholpen in het vinden van de juiste aankoopmakelaar. Je wordt direct op de hoogte gesteld als er nieuwe informatie is en wat je acties zijn. Echt een aanrader

Ik heb het als positief ervaren,snel geholpen en het perfecte rijschool gevonden dat bij mij past

Fijne bedrijven aanbevolen

Er zijn fijne bedrijven aanbevolen, Er zijn 3 bedrijven geweest om een offerte uit te brengen. Communicatie vanuit Trustoo was correct en duidelijk.

Nette monteurs

Werkzaamheden tot nu toe naar tevredenheid uitgevoerd. Prijstechnisch duurder uitgevallen dan ik begroot had moet volgende keer duidelijker prijs afspraken maken!

Slechte aanbeveling

Bij keuze voor schilder afgegaan op lovende recensies, maar viel uiteindelijk erg tegen. Daarnaast dacht ik door de presentatie van trustoo dat het om een lokale partij ging, maar bleek uiteindelijk iemand te zijn die elke dag uren moest rijden en dus altijd te laat was en vroeg weg moest - terwijl trustoo adverteert als een site waarbij je lokale dienstverleners kan vinden.

Fantastisch

Ik ben erg te spreken over Trustoo, werkt snel en effectief

Snel en goed

Duidelijke keuzes met heldere criteria

Snel actie

Snel diverse notarissen om offertes kunnen vragen. Ze reageerden echter niet allemaal en 1 niet correct. Ik had na nijn keuze de andere notarissen afgezegd per mail. Darna kreeg ik.echter meermaals een mail om datzelfde via Trustoo te doen. Dat was dus dubbelop. Was handig als ik vantevoren had geweten dat dat ook via Trustoo gebeurt/kan.

Positief inzake levering van relevante adressen en de gehoopte reacties

Positief

Ik heb in hele korte tijd gevonden wat ik zoek

Prima.

Handig om door de bomen het bos weer te zien. Drie van de vier door mij gekozen bedrijven reageerden ook meteen, waardoor je snel weet waar je aan toe bent.

zeer goed

goede informatie over bedrijven.

goed mee geholpen met zoeken

goed geholpen met zoeken en een prettig bedrijf gevonden. hopen dat de uitvoering ook zo goed verloopt .

Weinig toegevoegde waarde bij het vinden van een vakman/-vrouw.

Ik zou worden teruggebeld. Na 10 dagen nog niks vernomen.

Company details

140 Teleportboulevard