Eerste week niks 2e week bleven ze bellen

Ontving bericht van Advocaten in de niet door mij gekozen regio

Ben niet echt te vreden. In mijn bericht gaf ik duidelijk aan dat ik een Advocaat zoek in Ede en wat gebeurde er.? Een Advocaat uit Almere nam contact met mij op. Dan komt er nog eens bij dat ik ook door een Advocaat voor arbeidsrecht gecontacteerd werd, terwijl ik liet weten dat het een consumentenzaak inzake T-mobile thuis is.

Prima jongens

Snelle reaktieen lekkage snel op gelost

Ik heb 1 aanbieding gekregen en ban daar mee in zee gegaan.

Het contact was prima en de werkzaamdeden worden volgende week gedaan.

Duidelijk afspraken

Snel van offertes voorzien

Lekker makkelijk

Haalt je werk uit de hand

Snelle respons en ook snel navragen of er al iets is beslist, zodat er niemand teveel tijd in hoef

Prima.

Ongevraagd bedrijfsinformatie incl. foto's gebruiken en schenden privacy

Ongevraagd bedrijfsinformatie incl. foto's gebruiken en schenden privacy

Goed product

Goed product. Het werkt snel en secuur. Binnen no-time iemand gevonden die mij kon helpen. Thanks!

Heel snelle en goede service!

Dankzij Trustoo heb ik binnen een uur de juiste notaris gevonden die mij kon helpen met mijn aanvraag. Zeker een aanrader!

Goede reactie 50%

Too the point

Too the point

Snel en overzichtelijk

Via een tip kwam ik op deze site en het heeft me prima en snel geholpen met het vinden van een bedrijf. Door enkele handelingen kan je je vraag uitzetten en de bedrijven uit de selectie reageerden ook snel. Prima intermediair dus!

netjes en goed

als alles loopt zo als het nu gaat dan gaat het goed

De nieuwe haringtest voor ondernemers

Ongevraagd worden ondernemers op deze ‘haringtest’ site geplaatst en beoordeeld met cijfers. Helaas gebruikt trustoo niet de juiste cijfers om tot hun beoordeling te komen Zo kan 1 slechte revieuw ten op zichte van heel veel 5 sterren beoordelingen op een ander medium, je bedrijf, waar je zo hard voor werkt een minder cijfer toebedelen.

Snelle, correcte en betrouwbare informatie.

Eenvoudig zoeken en vinden van de juiste dienstverlener. Snelle en betrouwbare informatie. Via Trustoo heb ik dezelfde dag mijn dienstverlener gecont(r)acteerd.

Trustoo reageerde onmiddelijk met 5 verhuizers, compliment!

Er heeft slechts 1 bedrijf gereageerd maar.... het telefonisch contact was prima dus... zeer waarschijnlijk kunnen we wel tot een overeenkomst komen.

Zeer tevreden.

Professioneel

krap aan voldoende aanbiedingen maar weinig verschil in de offertes

eenvoudig om wat groter aantal potentiële leveranciers te benaderen verschillen tussen de aanbiedingen heel gering twijfel of de beste aanbieder voor mij echt naar voren is gekomen wel via Trustoo offerte gekozen twijfel of ik dit weer via dit platform zou doen

Oké

matige reacties

Prettig contact, nieuwe klanten, volledig tevreden!

Sinds korte tijd werken wij tot volledige tevredenheid samen met Trustoo. Zij zorgen ervoor dat potentiële cliënten op een klantvriendelijke manier met ons in contact komen. Dat zorgt ervoor dat wij op een prettige en warme manier nieuwe klanten krijgen, uiteraard tegen een redelijke vergoeding.

Tot nu toe goed, resultaat mag nog blijken

Tot nu toe goed. Alleen wat weinig reacties, dus weinig prijsvergelijking. Hij kan wel snel komen stucen dus dat is een pluspunt

ging prima

positief

super

Dankzij Trustoo een goed bedrijf gevonden die onze vloer prachtig hebben opgeknapt! Meer dan tevreden!

Tevreden

Tevreden