Snelle reacties

Ik had binnen 1 dag al 4 reacties! Dan ga je aftasten en afspraken maken. Fijn dat het binnen een week al rond was.

Snel gevonden wat ik zocht

Ik was op zoek naar een aankoopmakelaar en kreeg vier uitstekende voorgeschoteld. En ook mijn uiteindelijke aankoopmakelaar zo gevonden.

GEWELDIG

SIMPEL KAN IEDEREEN.

Gelikt

Via jullie zijn we met mijn droombadkamer in contact gebracht. Via videocall is alles tot in de puntjes bedacht. In januari wordt de badkamer gerealiseerd

Snel en goed

Binnen 5 minuten een bedrijf voor de klus gevonden. En het werk dezelfde week uitgevoerd

Good

Snel en betrouwbaar

Snel een goed bedrijf gevonden voor het onderhoud van mijn CV ketel.

Nette bedrijven

Super ervaren

ben in contact gebracht met een bedrijf in de buurt voelt vertrouwd firma warmteland is bezig met oplossing probleem. Andere offertes gingen voorral over uurloon plus btw en niet over werkzaam heden ik heb volle vertrouwen in firma warmtelans Trustoo bedankt

uitstekend

heb een goed bedrijf voor de reparatie van mijn dak via trustoo gevonden,dakactueel...uitstekend werk verricht,foto's voor en na de reperatie,vriendelijk,neemt alle tijd voor uitleg,ruimt alles netjes op.echt een aanrader,dit bedrijf..

Eén aanbieder reageerde onmiddellijk

De aanbieder (aircotechniek uit Drunen) reageerde direct en bracht tijdens huisbezoek een gedegen advies uit. Door omstandigheden moesten we de leverings/plaatsings-opdracht van een Mitsubishi 3,5 Kw airco voor enige tijd uitstellen maar we komen er zelf bij Benjamin op terug

Geen tuinman gekomen

Wel hebben een drietal hoveniers contact opgenomen, maar een kwam, nadat een afspraak was gemaakt, niet opdagen, een zou telefonisch contact met mij opnemen wat niet is gebeurd en van een heb ik helemaal niets gehoord. Uiteindelijk heb ik privé iemand bereid gevonden.

Kreeg snel contact

Heb snel contact gehad. Maar àlles moet nog wel op gang komen. Hoop dat het goed komt.

Goed bedrijf heb uiteindelijk meerdere dakdekkers op bezoek gehad

Geen nadere toelichting

Wat ik ervan verwacht had.

Wat ik ervan verwacht had.

Heel snel een loodgieter gevonden

Heb de hoogste score reviews gekozen en dat bleek ook echt een hele goede te zijn. Ik ga voortaan altijd deze site raadplegen!

goed bedachte website

Dit is de eerste keer dat ik via Trustoo hulp vroeg. Het leverde direct 4 offertes op, waarvan er 1 mijn keus werd. En dat alles in 2 dagen. Ik kan 'm iedereen aanbevelen.

Heel handig.

Snelle informatie over beschikbare ondernemers.

Jullie systeem werkt goed

Alleen moeten mensen terug bellen als daar om gevraagd wordt. Ga zo door dankjewel

Een betrouwbare platform, die plek biedt voor echte vakmensen

Een betrouwbare platform, die plek biedt voor echte vakmensen

Snelle juiste keuze

Op grond van de probleemstelling werd snel juiste voorstellen gedaan.

Goede ervaring

Erg handig, het helpt bij goede keuze te kunnen maken

Op basis van 3 of 4 offertes het juiste bedrijf gevonden om de kaadpaal te plaatsen

Hebben opdracht staan op 18 -9-2025

Wij hebben hierdoor heel vlug een keuze kunnen maken. Werkzaamheden worden Nog uitgevoerd. Gr mevr. Thelen

Even wennen aan de website, maar goed

Company details

140 Teleportboulevard