Filters

9

Super leuk!

Met ons bedrijf hebben we bij Martijn een online kookles gevolgd. De ingredienten werden optijd geleverd, en er werd goed rekening gehouden met dieet wensen. Buiten dat het eten super lekker was, was het vooral erg leuk. Martijn heeft een ethousiaste houding en brengt gezelligheid over (ondanks dat het online was). Kortom een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
 • Hoe heeft u geboekt? Zakelijk
10

leuk en lekker

We hebben als team digitaal met Martijn gekookt en daarna gegeten. Super dat de ingrediënten vooraf aan huis afgeleverd konden worden. Dat maakte het voor ons een echt cadeau. Het was leuk om te doen. Het in wisselende groepjes uiteen gaan en samen steeds een gedeelte van de gerechten koken maakte dat het een teamactiviteit werd. Een leuke workshop met een verrassend lekker gerecht.

 • Aanbevelen? Ja
 • Hoe heeft u geboekt? Zakelijk
10

Geweldig

Wij hebben met 40 collega's digitaal de kookworkshop van Martijn gevolgd. Martijn heeft ervoor gezorgd dat het een gezellige, leuke en informatieve kookworkshop is geworden. Ondanks dat het digitaal was, overheerste het groepsgevoel doordat Martijn de groep, bij de verschillende stappen, in kleinere groepjes verdeelde. De boodschappen kwamen bij iedereen keurig op tijd aan en we werkten met mooie producten. Ik zou de kookworkshop van Martijn zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
 • Hoe heeft u geboekt? Zakelijk
9

Fantastisch

Helder uitleg voor mijn team, online cooking met break out rooms was erg gezellig en het voorbereiden van het gerecht heel gemakkelijk. Voor eenaantal personen die teveel aanhet kletsen waren raakten tijdens het proces de weg kwijt maar al met al was het voor onzer groep een fantastische teambuilding. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
 • Hoe heeft u geboekt? Zakelijk
10

Geslaagde en originele online personeelsactiviteit

Met onze personeelsvereniging hebben we, verdeeld over 2 avonden, zeer geslaagde kookworkshops gehad. Het eten was erg lekker en de uitleg van Martijn was duidelijk en goed. De afwisseling tussen centrale uitleg en aan de slag gaan in kleine groepjes beviel goed.

 • Aanbevelen? Ja
 • Hoe heeft u geboekt? Zakelijk
10

Heerlijk gegeten na een leuke workshop

Superleuk om dit (in ons geval) met collega's te doen. Goed voorbereid (pakket met ingrediënten op tijd in huis) en daarna gezellig koken met elkaar via Teams. Resultaat was heerlijk! Kortom: dank je wel Martijn!

 • Aanbevelen? Ja
 • Hoe heeft u geboekt? Zakelijk
10

Een culinaire trip mogelijk gemaakt door Martijn

In ons bedrijf hadden we het idee om op om 'reis te gaan' door middel van verschillende gerechten afkomstig uit verschillende landen. Martijn was vanaf het begin af aan erg enthousiast over dit idee en dacht goed mee. De kooklessen zijn erg goed en professioneel gegeven door het eerst rustig uitleggen en daarna in kleinere groepjes samen te koken. Dit gaf kans om makkelijk vragen te stellen en je collega's beter te leren kennen in een informele setting. Iedereen was enthousiast over de kooklessen en vonden het daarnaast ook nog erg smakelijk.

 • Aanbevelen? Ja
 • Hoe heeft u geboekt? Zakelijk
10

leuke en inspirerende online kookworkshop!

Martijn nam ons mee in een goede online kookworkshop waarbij we elkaar als team weer tegenkwamen maar ook nog slimme kooktechnieken aangeboden kregen. Aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
 • Hoe heeft u geboekt? Zakelijk
10

Aanrader!

Communicatie was goed. Nalevering van boodschappen voor extra deelnemer die last minute werd aangemeld was geen probleem. Martijn zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, heeft veel geduld, geeft goede tips (nooit meer tot in den treure sinaasappelvelletjes plukken) en weet de stemming er goed in te houden. Super leuk om weer eens in een andere setting wat tijd met collega's door te brengen. En niet geheel onbelangrijk, het eten smaakte erg goed!

 • Aanbevelen? Ja
 • Hoe heeft u geboekt? Zakelijk
8

Beter leren snijden!

Enthousiasme van Martijn, een eenvoudig voorbeeldgerecht en alle benodigdheden thuis bezorgd. Een prima setting om de basis snijtechnieken te leren inclusief achtergrond over je gereedschap en het onderhoud. Het was de eerste keer digitaal, dus dat vereist nog wat verfijning, vandaar nu nog geen 5 sterren. Ik zou een vervolg ook weer mee willen doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige online kook-workshop

We hebben met ons team van 7 collega's een ontzettend leuke workshop gevolgd onder begeleiding van Martijn. Alles was tot in de puntjes geregeld: voorafgaande mail, keurig nette bezorging van alle benodigde ingrediënten en recepten voor de heerlijke gerechten die we thuis hebben bereid. We hebben een super gezellige, interactieve middag/avond gehad en fijn om de collega's (na een jaar van thuis werken) te zien voor een sociale activiteit. Ik kan de kookschool van Martijn Postma van harte aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top activiteit om elkaar (online) beter te leren kennen

Martijn heeft als afsluiting van ons introductieprogramma een kookworkshop verzorgd; dit heeft hij uitstekend gedaan! Er was een goede afwisseling tussen plenaire uitleg en het koken in groepjes. Daardoor leer je elkaar goed kennen. Naast de workshop zelf, was ook alles daaromheen goed geregeld en was de risotto heerlijk!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heerlijk en gezellig gekookt, online toch een teamgevoel

We waren op zoek naar een online sociale team activiteit en kwamen zo bij Martijn uit. Martijn heeft behulpzaam meegedacht aan een leuke workshop die bij onze doelen en budget paste. De workshop zelf was goed gecoördineerd met centrale sessies en groepssessies, zo was er interactie met de gehele groep (50+ mensen) maar ook de kans om in kleinere groepjes bij te praten! Een hele geslaagde kookworkshop!

 • Aanbevelen? Ja
9

Interactief, verbindend en lekker!

Mocht je op zoek zijn naar een interactieve online teambuildings event, dan zit je hier aan het goede adres. We hebben met een groot internationaal gezelschap (+/-50 personen) in onze eigen keukens onder de regie van Martijn gekookt. Ondanks de afstand voelden we ons via de online kookles toch nauw verbonden! Instructies werden plenair gehouden waarbij je het idee had live mee te doen in een interactief kook tv-programma. Daarna werd de groep verdeeld in kleinere groepen waarbij je met 6 tot 8 personen aan de uitwerking van het gerecht werkt afgewisseld. Martijn loopt digitaal de groepen langs om iedereen te voorzien van support en advies. Iedere stap in de bereiding wordt afgewisseld met plenaire instructies en samen koken in kleinere groepen. Werk en prive loopt gedurende de lockdown in alle huishoudens constant in elkaar over, maar daar heeft Martijn tijdens de Cuisine Quarantaine kookworkshop goed op ingespeeld! Partners, kinderen en andere huisgenoten die meehielpen werden leuk bij de workshop betrokken! Koken doe je op tempo (het was hard werken in de keuken). Onze verwachtingen over ieders persoonlijk resultaat (want niet iedereen is een keukenprins/prinses) waren niet hoog, maar werden ruimschoots overtroffen. De Kikkererwtenburger was dankzij Martijn's begeleiding goed gelukt, zeer smaakvol en maagvullend!

 • Aanbevelen? Ja
10

Absolute aanrader!

Tijdens ons jaarlijkse "strategieweekend" koken en eten wij graag met elkaar. Dit jaar moest ook dat helaas digitaal, maar dankzij Boerin en de Kok was dat zeker niet minder leuk. Graag wilden we een competitief element toevoegen aan de workshop. Martijn dacht goed met ons mee, vroeg door naar waar we als bedrijf voor staan en kwam met originele ideeën om dat te vertalen naar de workshop. Zo werd het programma meer dan "alleen koken": onze culinaire kennis en creativiteit werden op de proef gesteld en door het koken onder tijdsdruk leerden we onze collega's nog beter kennen. De ingrediënten waren allemaal van goede kwaliteit, het eten was lekker, maar wat ik het leukste vond was de manier waarom Martijn en Björn de groep begeleiden: ze hadden onze "pappenheimers" razendsnel door. Kortom: absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geslaagde online kookworkshop, beste optie in deze coronatijd

Wij hebben eind december een zeer geslaagde kookworkshop gehad die door Martijn is verzorgd. Ondanks de virtuele setting hebben we echt een teamgevoel gehad en dit kwam mede door de break-out sessies die Martijn gebruikt bij de kookworkshop. Martijn wist ons goed door het menu heen te praten waardoor het ook voor de minder ervaren koks prima te doen was. Ook de levering van de boodschappen verliep erg goed en alles was op tijd en compleet binnen, zeker niet onbelangrijk! Wij hebben na de sessie ook enkel hele positieve reacties mogen ontvangen van de collega's en dit eindejaarsevent is zeker iets waar men over 20 jaar nog steeds over spreekt... Natuurlijk vanwege de bijzondere situatie maar ook zeker omdat het zo'n geslaagd alternatief is geweest, mede dankzij Martijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alsof je met elkaar in 1 keuken aan het koken bent!

Met 9 collega's in de online keuken van Martijn een heerlijke lunch bereid. De leuke interactie en met de tips en tricks van Martijn vergeet je bijna dat je aan het online koken bent. Ik had na de workshop een grote glimlach op mijn gezicht! Een leuke manier om te ontspannen met je collega's. En de lunch (aubergine uit de oven en quinoa salade) is een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Het voelde bijna als offline gezelligheid

Hele leuke kookworkshop van Martijn gehad met ons hele team. Martijn hield er goed de vaart in, hield het leuk, informeel en uitdagend. Ik had voor Martijn gekozen omdat hij werkt met breakout sessies waardoor meer interactie en intimiteit ontstaat en omdat hij de boodschappen thuis bezorgd en heerlijke (vegatarische) gerechten op het menu heeft staan. Ik kan die keuzes zeker aanraden: het was top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezellig samen zijn in Coronatijd

Om ons jaarlijkse teamuitje te vervangen hebben we bij Martijn de online Ottolenghi kookworkshop gevolgd. Martijn en zijn medewerkers hebben ervoor gezorgd dat ons hele team ruim op tijd een goed gevuld pakket ontving met mooie verse producten. We moesten ons beheersen om niet eerder stiekem al wat open te maken en van te proeven. Martijn legde ons tijdens de workshop op een heldere en vooral vermakelijke en uitnodigende manier alle stappen van het kookproces uit en bood voldoende ruimte voor vragen en vooral gezelligheid. Het werken in breakoutrooms zorgde er al helemaal voor dat we ruimte kregen voor onderlinge uitwisseling en daardoor voelde het (bijna) als een echt teamuitje. Na afloop kregen we vanuit het team alleen maar razend enthousiaste reacties en heeft iedereen er een warm en goed gevuld gevoel aan overgehouden. Kortom, niet alleen voor tijdens maar ook voor na de Coronatijd zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Samen (leren) koken en lachen vanuit je eigen keuken

Vanuit onze eigen keukens volgden we een kookworkshop. De ingrediënten worden van te voren opgestuurd (makkelijk) en kok Martijn legt tijdens het event duidelijk de kookstappen uit. Dat doet hij op zo'n manier dat iedereen die meekookt betrokken wordt en er een gezellige huiselijke sfeer ontstaat. En.... het eten was heerlijk. Een aanrader dus voor alle teams die in deze Coronatijden iets origineels willen doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezellige avond met het team

Martijn heeft voor een gezellige virtuele avond gezorgd voor ons team. Van te voren verliep de communicatie met Martijn heel goed, we hebben de ingredienten in goede orde thuis ontvangen. Het is een makkelijke, laagdrempelige manier om iets leuks te doen met een groep (team, vrienden, etc), en om even bij te praten met elkaar. Martijn zorgt voor een goede sfeer, uitleg, en verloop van de kookworkshop!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super geslaagde online kookworkshop

Omdat we ondanks corona toch iets in team verband wilden doen, hebben we met 24 personen een online kookworkshop gevolgd bij Martijn. Het was een super leuke ervaring om samen te koken, Martijn is een professionele chef die met allerlei culinaire weetjes en tips de stemming en het enthousiasme er goed weet in te houden, met oog voor detail en de nodige humor. We hebben de kikkererwtenburger gemaakt en die viel bij iedereen (zelfs bij de vleeseters) goed in de smaak. Omdat we met een internationaal team werken was onze workshop in het Engels, ook dat was voor Martijn geen enkel probleem. Kortom: Een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel fijne, vrolijke en professionele workshop!

Samen met mijn organisatie heb ik een ontzettend leuke workshop gevolgd van Martijn. Martijn is in staat om op energieke en professionele wijze iedereen te boeien. Of je nou de sterren van de hemel kookt of juist een beginner bent, deze workshop is voor iedereen geschikt. Het is op afstand, maar het voelt dichtbij en je leert je collega's echt op een andere manier kennen. DOEN!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg geslaagd, zeker ook voor een familiefeestje

Het familie diner maar dan anders, Corona heeft ons creatief gemaakt in de manier waarop wij elkaar kunnen ontmoeten. Een online familie dinner om een verjaardag te vieren. Gezellig met z`n allen vegan kikkererwtenburgers maken en ondertussen bijkletsen over wat er allemaal gebeurd is dit jaar. Er was verhuisd, er waren babietjes geboren, en wat er allemaal nog meer te vertellen is in een familie. En ondertussen wist Martijn ons bij de les te houden. Met als eindresultaat dat iedereen een hap kon nemen uit de overheerlijke kikkererwtenburger en de zoete aardappel frieten. (Nou bijna iedereen...degene met de rauwe kikkererwten moest nog even een dagje geduld hebben) Een nieuwe familie traditie is geboren. Dank je wel Martijn voor jouw bijdrage aan een super leuk familiefeestje.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geslaagde workshop!

Ik en mijn collega's hebben een super geslaagde kooksworhop gevolgd bij Martijn. We waren met 25 mensen tegelijk in een Zoomsessie maar alles verliep vlekkenloos! Genoeg ruimte voor vragen en grapjes tussendoor. Iedereen kon het goed volgen en was enthousiast over het eindresultaat! Kortom, zeker voor herhaling vatbaar!

 • Aanbevelen? Ja

Over Boerin en de Kok

Sinsds maart 2020 geven wij online kookworkshop voor de zakelijke markt. Voor particulieren geven wij sinds februari 2021 ook kookworkshops.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.