Filters

10

Perfect!

MP Schuurtechniek komt keurig de gemaakte afspraken na. Uitermate correct en door Richard zeer netjes gewerkt wat een prachtvloer heeft opgeleverd! Ik ben meer dan tevreden. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk!!

De eerste keer dat Sjoerd langskwam, wist ik eigenlijk al genoeg. Vakmensen met deskundig advies! Uitvoering is perfect uitgevoerd. Nu al blij met het resultaat. Complimenten voor Sjoerd en Marco.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische service & prachtig resultaat

MP Schuurtechniek heeft 40 m2 eikenhouten vloeren geschuurd en in de olie gezet. De goede service begon al bij het aanvragen van een offerte, emails werden vliegensvlug beantwoord en de afspraken werden fijn nagekomen. Wij werden proactief gebeld de dag voordat de werkzaamheden uitgevoerd zouden worden om de tijd van aankomst te bevestigen. Sjoerd heeft de vloeren in volle glorie hersteld. De vloeren zijn echt als nieuw. Ook is goede nazorg geleverd om ons te voorzien van de juiste onderhoudsspullen. Wij kijken ernaar uit om de tweede verdieping dezelfde behandeling te laten geven door MV Techniek. Vol vertrouwen dat je huis & vloer in goede handen zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig!

We hebben onze vloer laten schuren en oliën. Ook onze plinten zijn aangepakt. Prachtig resultaat, hele prettige samenwerking. Als we hadden geweten dat het zo'n verschil zou zijn en we een partij konden vinden die zo netjes en volgens afspraak werkt, hadden we het jaren eerder gedaan. Aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer gelukkig en tevreden met onze vloer

Marco kwam eerst op een vloerinspectie waar we alle vragen kon stellen. Richard heeft de schuur- en oliewerk keurig doorgevoerd en we zijn zeer gelukkig met de resultaat van onze eiken lamel vloer - ziet er als nieuw uit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische ervaring

Na telefonisch contact te hebben opgenomen een vloerinspectie afspraak gemaakt. Marco heeft ons van een goed en duidelijk advies voorzien voor het opnieuw schuren en oliën van onze 12 jaar oude parketvloer. Het werkt is perfect uitgevoerd door Marco en zijn team en ook het contact was erg prettig en professioneel. Wij zijn heel blij met onze vloer en de ervaring met MP Schuurtechniek en kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Nogmaals veel dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Tevreden!

Wij zijn heel tevreden over de nette manier van werken en hoe onze vloer er nu bij ligt. Mooier dan verwacht!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch werk, fantastische service.

Vanaf het eerste contact moment zijn we ontzettend goed geholpen door Marco van MP Schuurtechniek. Marco heeft met ons meegedacht om voor onze 17 jaar oude eiken vloer een resultaat te bereiken dat wij voor ogen hadden. Het werk van Alex op de dag van restauratie was ook geweldig en netjes. Op de dag zelf hebben we op een plek in de kamer nog diverse oliën naast elkaar op de vloer gezet, om zo de definitieve keuze te kunnen maken. Marco is ook erg transparant over de prijzen. Er wordt op een eerlijke manier meegedacht in de mogelijkheden, waardoor je niet op kosten wordt gejaagd. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en zouden iedereen aanraden met deze partij in zee te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onze oude parketvloer weer helemaal als nieuw

Wij hadden vooraf behoefte aan informatie over de mogelijkheden om onze vale vloer te behandelen, er waren kale inloopplekken en vlekken in de keuken. Marco is bij ons thuis de vloer komen bekijken en kwam met het advies deze te schuren en daarna te behandelen met een hardwax. Het resultaat mag er zijn, Sjoerd heeft prima werk geleverd. De communicatie is prima verlopen, echt een aanrader, dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werk geleverd!

Onze ervaring is goed. Contact met Alex ver liep prettig en soepel. Netjes gewerkt met een prima eind resultaat. Alex lette op de details en rommel werd netjes opgeruimd. Onze kastanje houten vloer, van 40 jaar oud, is weer als nieuw. Alex werkt perfect zeker aan te bevelen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb nu een prachtige vloer

Ik ben heel erg tevreden over het geleverde werk. Afspraken worden ook gelijk nagekomen. Mijn vloer is prachtig geschuurd en gelakt en ziet eruit als nieuw. Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Dit zijn echte vakmensen. Prachtige vloer en niet duur. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden, goed vakmanschap

De vloer is boven verwachting opgeknapt. Sjoerd heeft hier echt zijn best opgedaan. Er wordt goed advies gegeven, bij vragen wordt er snel gereageerd. Ik zou MP schuurtechniek dan ook an harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel werk geleverd.

Onze 18 jaar oude massief houten vloer is weer als nieuw. We hebben erg goed advies gekregen vooraf en voor het verdere gebruik. We zijn erg blij met de manier waarop het werk is uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super Ervaring

Mijn visgraat vloer was nodig toe aan renovatie en ik heb deze laten schuren en lakken met Skylt Lak door MP Schuurtechniek. Bij het eerste contact moment professioneel te woord gestaan door de medewerker en snel een inspectie van de vloer kunnen inplannen. Marco kwam bij ons langs om de vloer te bekijken en advies te geven, top! Na de inspectie direct de offerte in de mail ontvangen en vanwege de werkwijze en het vertrouwen heb ik gelijk akkoord gegeven. Dan het werk.. De vloer is werkelijk prachtig geworden! Echt gewoon weer een nieuwe vloer precies zoals we wilden. Licht, mat, en nauwelijks tot geen onderhoud. Wij hebben een super ervaring met MP Schuurtechniek.. Nogmaals veel dank voor het fantastische werk! Vriendelijke groeten, Ronald

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!!

Nooit verwacht dat mijn 25 jaar oude parketvloer dankzij Alex en Martin zo mooi zou worden als nieuw geweldig echte vakmensen Vriendelijk ,netjes en betrouwbaar Heel blij mee Met eigenaar Marco telefonisch alles keurig geregeld Top bedrijf!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg tevreden!

Onze vloer was er vreselijk aan toe en was ook eigenlijk niet meer optimaal te krijgen. Toch is het gelukt om hem geweldig op te knappen, Marco heeft uitstekend werk geleverd. En wat prettig is: de communicatie verloopt uitstekend, hij houdt zich aan de afspraken en hij werkt ook nog netjes. Aanbevolen dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top vloer

Onze oude rustieke eiken vloer was beschadigd door blauwe chloor. De vloer zag er oud en vies uit. De vloer is nu als nieuw. Wij zijn heel blij met dit vakwerk. Roeland

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch werk!

Er lag een oude donker bruine vloer in mijn woning. Deze is netjes opgeschuurd en nu is het een fantastisch licht houten vloer geworden. Ik ben er super blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Boven verwachting mooi geworden

We hebben net een nieuw huis gekocht waar een visgraatvloer in lag die 10 jaar niet was onderhouden. We hebben deze door Marco en zijn compagnon laten schuren en oliën en de vloer is nu weer helemaal nieuw! Marco neemt ruim de tijd om je wensen te bespreken en je van advies te voorzien. Zeker een aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooier dan verwacht!

Alex en Marco zeer correcte, vakkundige en plezierige mensen. Het parket was 20 jaar geleden voor het laatst behandeld en dus erg versleten. Ziet er weer als nieuw uit. Het geld meer dan waard!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap

Op basis van online reviews hebben wij gekozen voor MP Schuurtechniek om onze eiken visgraatparket van 23 jaar oud te laten schuren en lakken. Het resultaat is waanzinnig mooi. Het contact met Marco verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Alex, zijn compagnon, heeft het werk uitgevoerd. Beide heren zijn kundig, communiceren helder en komen afspraken na. Kortom, een 5 sterren review voor hun vakmanschap!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

MP schuurtechniek via internet gevonden. Vanaf het eerste moment helder in de afspraken. Komt op tijd, Planning wordt nagekomen. Communicatie met Marco loopt via Whatsapp, dat was even wennen, maar reactie altijd binnen dezelfde dag en veelal binnen het uur. Last nut nor least leveren ze keurig werk, vloer is prachtig geworden en alles stofvrij en zonder rommel achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch, vloer ziet er als nieuw uit.

Mijn prachtige eiken vloer ziet er weer als nieuw uit. Hij is nog mooier geworden dan ik had gehoopt. Fantastische service en vriendelijk personeel, ze denken met de klant mee. Snel en zeer vakkundig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend vakmanschap en professionele service

Wij zijn enorm tevreden over de behandeling (schuren en oliën) van zowel onze olijfessen vloer (benedenverdieping) als onze lamelparket vloer (eerste verdieping). De vloeren waren in de loop der jaren enorm vergeeld maar stralen nu als nooit tevoren! Op de eerste verdieping hebben wij er bovendien voor gekozen om een houten voorzetschouw te verwijderen. Hierdoor ontstond er echter een paar centimeter ruimte tussen de lamelparket vloer en de schouw. Alex heeft dit euvel vakkundig verholpen door een stukje restvloer uit een van onze inbouwkasten te gebruiken om deze ruimte op te vullen. Na het schuren en oliën van de complete vloer is het verschil nauwelijks zichtbaar. Alex verstaat zijn vak!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd