Ik heb het als een fijne behandeling ervaren.
Erg vriendelijk en kundig personeel met veel aandacht voor de patient.
Prima service, lieve mensen
Super vriendelijk personeel, veel kennis en ervaring. De dag is voorbij gevlogen.
Vriendelijk en goed behandeld.
Nu even afwachten wat het resultaat is.
Heel erg tevreden, erg lief personeel, vlotte behandeling, erg deskundig. Nu het resultaat afwachten, maar beloofd veel goeds.
Ik ben op een fijne manier geholpen, alles was tot in de puntjes voor elkaar. Tijdens de behandeling was er ruimte om vragen te stellen, Ook werd er constant gevraagd hoe het met me ging, alles was naar wens.
Erg prettige en deskundige dagbehandeling die echt in teamverband wordt geleid. Chapot !
Het was een zorgeloze en professionele behandeling. De arts en assistenten waren uiterst vriendelijk en bekwaam.
Prima behandeldag. Keurig op tijd ontvangen; snel, vriendelijk en voorspoedig geholpen. Volledig pijnvrij.
Zeer prettige ervaring. Personeel helemaal top.
Ik was van tevoren aardig nerveus, maar het viel heel erg mee !
Goed geholpen en duidelijk uitgelegd.
Fijne behandeling. Prettige dag gehad. Ik voelde me erg op mijn gemak.
Super service, behandeling en ervaring. De dames waren zo lief en zorgzaam. Vragen werden ook super beantwoord.
Goed advies, vriendelijke mensen, duidelijke uitleg en begripvol tijdens de behandeling. Goed en duidelijk geholpen en vragen beantwoord. Ook advies vooraf was duidelijk en in goede samenspraak.
Vriendelijk en deskundig personeel en goede en duidelijke informatie vooraf.
Ongelooflijk vriendelijk, deskundig en gezellig personeel. Heb me een paar keer ontzettend gelukkig geprezen dat ik hier zat en niet ergens in een vreemd land. Hier kreeg ik direct antwoord op al mijn vragen.
Heel vriendelijk en professioneel team. De dag vloog voorbij.
De dag als erg prettig ervaren, spanningen werden direct weggenomen. zeer vriendelijke en betrokken arts en verpleegkundigen. Kliniek straalt rust uit en zeer professioneel.
Ik ben heel vriendelijk ontvangen. In het begin vond ik het heel spannend maar door deskundige arts en personeel viel het allemaal mee.
Goede ervaring - dank u wel !
Zeer kundig, duidelijk en erg klantvriendelijk. Er wordt alles aan gedaan om de client op zijn/haar gemak te stellen. Nemen voor alles de tijd.
Geen verrassingen. "What you read is what you get"
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.