Prettige ervaring met aandacht voor de persoonlijke situatie
Ik vond het een zeer aangename ervaring. Alles werd goed uitgelegd en de behandeling was volledig pijnloos.
Ik heb er een heel fijn gevoel aan overgehouden vanaf het consult tot aan de behandeling
Zeer vriendelijk onthaal, direct geholpen door de arts. Zeer leuke mensen die de behandeling uitvoeren.
Goede zorg. Duidelijk en veel ruimte voor vragen
Goede ervaring. Beter dan verwacht en lieve mensen.
Zeer deskundig personeel. Volop aandacht . Weet waar men mee bezig is. Mooie en keurige locatie.
Zeer gastvrij en vakkundig. Vakwerk geleverd. Ben er heel blij mee.
Helemaal top, heel erg vriendelijk personeel, netjes en zorgzaam. Dikke pluim verdiend voor deze kliniek
Ontzettend meegevallen. Vanaf moment 1 een goed gevoel gehad, van consult behandeling en nabespreking
Realistisch consult met lange termijn visie. Zeer tevreden over de behandeling. Goede voorlichting door de arts, super team van verpleegkundigen. Fijn dat de kruin nog extra werd aangepakt. Mooi resultaat (tot dusver :) )
Erg vriendelijk en zorgzame behandelaren. Op de prikken na heb ik niks gevoeld. Ik zou het iedereen die twijfelt aanraden.
Heel leuke ontvangst in de kliniek. Zeer vriendelijk personeel en heel lekker gegeten!
De ervaring had niet beter kunnen zijn. Uiterst professioneel, persoonlijk en vriendelijk.
Alles zeer goed geregeld, persoonlijke aandacht.
Deskundig, ontspannen, transparant en oprecht. Hartelijk dank!
Duidelijke uitleg, vriendelijk personeel, deskundig advies.
Duidelijk en helder in de communicatie. Supervriendelijk en zorgzaam personeel. Heb het gevoel in goede handen te zijn.
Goed verzorgd, super vriendelijk, goede voorbereiding, eerlijk.
Deskundige behandeling, er wordt voor alles de tijd genomen. De intake en de nazorg zijn erg duidelijk. Straalt professionaliteit uit, en dus vertrouwen.
Zeer vriendelijk en, zoals het lijkt, deskundig personeel.
Het was een zeer prettige ervaring en ik zou het iedereen aanraden. Van begin tot eind wordt je goed geïnformeerd en op je gemak gesteld.
Zeer vriendelijk en professioneel personeel. De behandeling was pijnlijker dan verwacht. Voor en na de ingreep wordt alles duidelijk uitgelegd. Veel transparantie over het aantal grafts.
Uitstekende lunch, rustige uitleg en introductie. Fijn gebouw met veel privacy.
Zeer deskundig en naar volle tevredenheid.