Ik ben heel tevreden met de behandeling. Ik werd goed geïnformeerd over alles.
Bij consultgesprek hadden meer details gegeven mogen worden over het traject na de behandeling
Een kamer voor mensen die meekomen zou wel fijn zijn
Deskundig, vriendelijk en hartelijk
Ontzettend professioneel geholpen en voelde me ten alle tijden op mijn gemak. Heel vriendelijk personeel. Onder andere Heleen, Angela en Daisy zijn toppers !
Zeer prettige ervaring.
Vriendelijk, realistisch, kundig, soepel
Allemaal 10, maar ik had liever een 11 gegeven. Super !!
De behandeling viel hartstikke mee, geen pijn gehad en ook een gezellige dag gehad. Bedankt allemaal !
Super gestroomlijnd, deskundig personeel. Benieuwd naar (eind)resultaat
Ik vond de behandeling best goed. Ik had tegen het einde van de behandeldag geen paracetamol ingenomen en kreeg waarschijnlijk daardoor wat pijn aan het einde van de behandeling.
Goed ontvangen. Deskundige mensen met een goede uitleg. Heel erg tevreden.
zeer goed
Erg vriendelijk en deskundig personeel. Dit is mijn 2e behandeling en heb deze als erg prettig ervaren.
Service super goed, klantvriendelijk, echt top. Goede lunch.
Prettige behandeling, duidelijk vooraf geïnformeerd en op de dag zelf continu op de hoogte gehouden wat er gebeurde. Heldere instructie voor de nazorg.
Zeer professioneel consult en behandeling
Fijne intake en op de dag zelf fijn ontvangen. Zeer goede begeleiding de dag zelf en aardig personeel.
Keurig gegaan. Geen opmerkingen
Goede ervaring. Fijn personeel. Behandeling is tot dusver meegevallen.
Heel goed bevallen. Uitstekende behandeling.
Fijne behandeling. Goed geholpen. Fijn personeel. Goede lunch gehad.
Goed !
Uitstekende ervaring
Alles ging beter dan verwacht. Van tevoren zag ik er tegenop, maar dat was eigenlijk niet nodig. Ben erg tevreden !