Vorige behandeling bij andere kliniek gehad. Zantman vele malen beter.
Eerlijk advies, realistisch beeld schetsen. Beetje Rotterdamse stijl, gewoon echt vertellen hoe het is. Erg fijn behandeld en gerustgesteld.
Goede service, persoonlijke aanpak
Vriendelijk en aardig personeel. Vorige behandeling duurde langer.
Hele goede ervaring met deze kliniek, voelde me vanaf het consult in goede handen, geen spanning vooraf en ook de behandeling zelf is in zeer rustige sfeer verlopen. Alle vertrouwen in het resultaat.
De verwachting was heftiger dan de uiteindelijke behandeling. Fijn geholpen en goed verzorgd.
Fijn consult gehad met uitgebreide informatie. Ook op de behandeldag goed geïnformeerd en begeleid. Personeel is zeer vriendelijk en kundig. Goede lunch en eindgesprek. Ik reken op een mooi resultaat.
Perfecte behandeling. Kundig en zeer vriendelijk team. Niets aan veranderen.
Positieve ervaring. Veel zorg om eventuele pijn te voorkomen. Eerlijk advies met betrekking tot het behandelplan.
Goed en vriendelijk geholpen. Ik heb vertrouwen in het resultaat.
Prettig geholpen door kundig vriendelijk personeel !! Ervaren als zeer prettig
Fijn en pijnloos. Ging heel snel voorbij. Zeker aan te raden.
Ik zou hier zo weer voor kiezen. Geen negatieve ervaringen of problemen. Alles ging erg goed en ben zeer tevreden over alles. Het werd ook goed en duidelijk uitgelegd.
Heel erg prettig. Het personeel laat je op je gemak voelen en ze zijn heel deskundig
Erg klantvriendelijk, ze luisteren goed naar de wens van de patiënt/cliënt en geven op basis hiervan gedegen advies
Zeer goede zorg en fijne begeleiding
De ontvangst was erg netjes. Behandeling erg fijn met goede uitleg. Ook nazorg werd goed uitgelegd. Zeker gezien de markt van haartransplantaties is dit een goede nuchtere praktijk
Pittig, maar prima te doen mede door het vriendelijke personeel
Heel vriendelijk ontvangen geweest. Alles wordt goed uitgelegd
Goede ontvangst. Prima uitleg. Behandeling adequaat en goed. Gastvrij en goede verzorging.
3 rustige dames met veel kennis van het vak.
Goede kliniek. Lekker rustig, ontspannen en een goed team dat op elkaar is ingewerkt.
Vriendelijke en welkome uitstraling van alle medewerkers, die professioneel en kritisch meedenken over zowel mogelijkheden als limitaties van de haartransplantatie. Uitstekend !
Duidelijk verhaal, intensieve behandeling. Tevreden resultaat met goed gevoel
Super! Fijne ontvangst, duidelijke uitleg, vakkundig personeel. Kortom: Hele fijne behandeling.