Excellent service, relaxed environment, friendly staff, overall good experience! Thank you!!
Vriendelijke en prettige ontvangst. Keek er best tegenop, maar zorgen waren snel weggenomen en behandeling verliep prettig.
Ik heb een fijne dag gehad. Het contact verliep goed van tevoren en tijdens de behandeldag ook fijn contact gehad. Ze nemen de tijd voor je. Goede lunch en drinken tussendoor en fijne evaluatie.
Prima, aardige mensen/personeel. Snel en duidelijke uitleg
Behulpzaam, deskundig, fijne en snelle communicatie.
Goede uitleg, vakkundig en erg leuk en vriendelijk team. 2 behandelingen achter elkaar zonder problemen. Viel alles mee!
Positieve ervaring, rustig, duidelijk en vriendelijk.
Prettig en relaxed en goede lunch.
Behandeling beviel vlot en soepel. Bij opkomende pijn werd er direkt geschakeld door bij te verdoven. Resultaat wordt tijdens nacontrole over 1 jaar gezamenlijk beoordeeld.
Goede ontvangst. Vriendelijke medewerkers. Prima behandeling.
Hele kundige mensen hier; goede informatie vooraf en tijdens de behandeling. Gepassioneerd en oprecht aardig.
Na lang twijfelen de stap genomen om een haartransplantatie uit te laten voeren. Op basis van reviews bij de Zantman Kliniek uitgekomen. Alles verliep voorspoedig en naar wens !
Prettig, behulpzaam en geven advies van kwaliteit.
Ben erg op mijn gemak gesteld. Goed geïnformeerd en zeer vriendelijk behandeld.
Lange dag, maar het zal de moeite waard zijn hoop ik
Zeer deskundig personeel. Vriendelijke behandeling. Persoonlijk. Meedenkend.
Prima service. Je wordt gelijk op je gemak gesteld.
Het was perfect, vriendelijk personeel ! Niets op aan te merken. En heerlijke koffie.
Fijne, "gezellige" ervaring. Van begin tot eind geholpen door fijne mensen. Het viel erg mee.
Hele fijne dag met goed, vriendelijk en zorgzaam personeel. Heb me heel veilig gevoeld. Dat vind ik erg belangrijk. Benieuwd naar het eindresultaat !
Zeer fijn intake gesprek gehad waar een realistisch beeld werd gegeven qua verwachtingen. Behandeling was erg prettig en ontspannen.
Zeer goede behandeling gehad
Super fijne behandeling gehad van A tot Z. Uitstekende ervaring gehad.
Fijne ervaring. Fijn personeel.
Accuraat en behandeling verliep voorspoedig