Filters

9

Cijfer 9: Zeer goed

Werd erg op mijn gemak gesteld en goed door de behandeling geleid.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 6 augustus 2020
10

Cijfer 10: Uitstekend

Het was een hele fijne, persoonlijke behandeling. Alles was duidelijk en professioneel. Ook was het personeel vriendelijk en professioneel. Dikke prima!

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 05 augustus 2020
9

Cijfer 9: Zeer goed

Hele vriendelijke medewerkers! Ik voelde me direct op mijn gemak. Ik ben ook blij met het resultaat.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 04 augustus 2020
9

Cijfer 9: Zeer goed

Keurige behandeling, fijne rustige mensen en fijne medewerkers die heel vriendelijk en behulpzaam zijn. Lunch was erg lekker, bedankt!

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 05 augustus 2020
10

Cijfer 10: Uitstekend

Ik heb de behandeling als goed ervaren. Het personeel was erg vriendelijk en ik werd goed verzorgd. Ook kreeg ik genoeg info voor de behandeling en erna.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 31 juli 2020
10

Cijfer 10: Uitstekend

Goede ervaring. Behandeling ging soepel. Volgende keer een donker shirt aan. Lief personeel.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 30 juli 2020
10

Cijfer 10: Uitstekend

Heel aardige behandeld arts er werd goed geluisterd naar me. Zeker een aanrader.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 30 juli 2020
10

Cijfer 10: Uitstekend

Had er een beetje schrik van, maar vanaf het moment dat ik binnenkwam was de ontvangst super en vriendelijk, zoals de hele dag iedereen was. Super ervaring.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 29 juli 2020
8

Cijfer 8: Goed

Kundig personeel, zeer vertrouwen wekkend. Heel fijn contact met de dames. Zeer veel dank! Volgens mij een ervaren, goed samenwerkend team.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 29 juli 2020
10

Uitstekend

Heel professioneel, deskundig en top service! Mijn verwachtingen overtroffen. Dank jullie wel medisch team.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 28 juli 2020
9

Zeer goed

Telefonische bereikbaarheid kan ik niet beoordelen. Consult gesprek deskundig en to-the-point. Organisatie tip top in orde. Snelle reactie op vragen via e-mail. Zeer tevreden over de behandeling.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 24 juli 2020
10

Cijfer 10: Uitstekend

Great experience + care. Very happy with everything + everyone at the clinic. Thank you!

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 24 juli 2020
10

Cijfer 10: Uitstekend

Helemaal top! 1 opmerking: een extra herinnering van de behandelafspraak.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 22 juli 2020
9

Cijfer 9: Zeer goed

Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik moest verwachten, maar ik ben goed behandeld en het viel me reuze mee.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 22 juli 2020
10

Cijfer 10: Uitstekend

- Positief en vriendelijk personeel - Weinig pijn - Zalige lunch - Hygiënisch - Goede uitleg - Vakmensen - Aangenaam

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 21 juli 2020
10

Cijfer 10: Uitstekend

Inmiddels ben ik een ervaringsdeskundige na 3 behandelingen. Had ik de eerste keer maar gelijk voor Zantman Kliniek gekozen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 20 juli 2020
9

Cijfer 9: Zeer goed

Fijne behandeling met veel deskundigheid. De dag duurde lang, maar met een mooi resultaat.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 15 juli 2020
10

Cijfer 10: Uitstekend

Bovenstaande zegt genoeg! Ik ben heel tevreden. Er wordt goed naar mijn mening geluisterd. Ik mocht zelf tekenen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 15 juli 2020
9

Cijfer 9: Zeer goed

Prettige en ontspannen sfeer. Duidelijke uitleg. Een fijne ervaring.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 14 juli 2020
9

Cijfer 9: Zeer goed

Het hele proces is snel en duidelijk verlopen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 14 juni 2020
9

Cijfer 9: Zeer goed

Ik werd goed ontvangen en de behandeling ging eveneens voorspoedig. In zijn algemeenheid een prima dag.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 7 juli 2020
9

Cijfer 9: Zeer goed

Zeer goed ontvangen. De behandeling viel heel erg mee en heel aardig en deskundig personeel.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 1 juli 2020
9

Cijfer 9: Zeer goed

Goede ervaring ontvangst/gesprek. Fijne dag met goede lunch. Bij vragen professioneel antwoord.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 30 juni 2020
10

Cijfer 10: Zeer goed

Zeer toegankelijk en transparant. Vriendelijke behandelaars, goede lunch en weinig pijn.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 30 juni 2020
9

Cijfer 9: Zeer goed

Pijnlijk, langdurig, maar correcte en zeer vriendelijke behandeling + kennis van zaken en heldere uitleg.

  • Aanbevelen? Ja
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Consultgesprek
  • Deskundigheid medisch personeel
  • Behandeling
  • Persoonlijke service
  • Soort behandeling Haartransplantatie
  • Datum behandeling 29 juli 2020

Klantenvertellen Reviews

• Anyone can post a review, however all reviews will need to comply with our terms of use and the privacy policy
• We perform automated and manual checks to prevent false reviews as much as possible
• Reviews with a score below 6 are published 7 days after placement