Super!!

Goede service en heel erg klantvriendelijk

Top! Super geregeld.

Fijn geholpen bij het uitzoeken en bestellen. Levertijd precies zoals opgegeven. Aflevering en installeren is super gedaan. Dank team van Whoon Oisterwijk.

Zeer mooie meubels

Mooie winkel met goed aanbod

We zijn goed geholpen Meubels volgens opgegeven levertijd geleverd Levering ook prettig en goed gegaan.

Netjes vooraf de datum aangegeven en een half uur vooraf gebeld. De bank staat snel binnen en de stappen voor de stofimpregnant worden nog eens doorgenomen

Een ruim aanbod betaalbare meubels met goede service

Whoon heeft ons verrast met een ruim aanbod meubels. Al snel was onze keuze gemaakt. We hebben even op de verkoper gewacht onder het genot van een kopje koffie/thee. De verkoper heeft ons uitstekend geholpen. Het bankstel werd met perfecte service thuis gebracht. Wij zijn dik tevreden!

Super mooie winkel

Interieurstylist was geweldig, inmeten was meneer niet op de hoogte van onze order, offerte om zetten naar definitief verliep moeizaam, raamdecoratie nu al 6 weken op aan het wachten zonder bericht of op de hoogte worden gesteld. Maar bezorging van de meubels was super! Vriendelijke mannen en heel behulpzaam met plaatsen van de meubels.

Whoon aanrader voor iedereen.

Gezellig sfeervolle winkel waar klantvriendelijkheid bovenaan staat. Je wordt er uitstekend geholpen niets is teveel.

Geweldige service, snelle levering en hele vriendelijke bezorgers

Meubels waren er sneller dan verwacht, dus helemaal happy! Vriendelijke en professionele bezorgers. Alles keurig geïnstalleerd en de rommel meegenomen! Top.

Goed en snel geholpen

Wij zijn goed en snel geholpen. Wij wonen niet in de buurt maar zijn langsgegaan vanwege het leuke assortiment. Wij zijn snel en deskundig geholpen. Enige minpunt was dat wij geen teststukje stof konden ontvangen om de inrichting compleet te maken.

Goed en snel geholpen

Mooie winkel met vriendelijk en deskundig personeel

Afspraken worden netjes nageleefd Bezorging was zelf wat eerder en hebben de bank op zijn plaats gezet Alle verpakkingsmaterialen meegenomen

Fijne winkel. Mooi assortiment

IDEM

Prima service, kwalitatief goede producten.

In de winkel keurig geholpen. Levering zoals afgesproken, netjes half uur vantevore gebeld. Vriendelijke, nette bezorgers.

Gemakkelijk en snel

Leverafspraak maken was makkelijk en het leveren en in elkaar zetten was zo gebeurd

Heel mooie en gezellige woonwinkel

Heel veel mooie en gezellige spullen.

Goed alleen levertijd te lang

Zie hierboven

Zaken zijn goed geregeld en afspraken worden nagekomen. Top !

Gewoon goed. Zoals je als klant behandeld wilt worden.

Winkel met ruime keus

Zeer prettige winkel, met ruime keus voor een ieder. Winkel waar gedreven medewerkers werken, er wordt met je meegedacht om tot een juiste keus te komen. Geen opdringerigheid.

Goede vriendelijke service

Zie boven

Zowel over de winkel als de bezorgers zijn wij 100% tervreden,top geregeld

Bezorging uitstekend. Communicatie kan beter.

Mooie winkel. Mooie spullen. Goede bezorgers. Communicatie door klantenservice kan beter.

Heusdensebaan 65

5061PN Oisterwijk

013-7200722

Over Whoon Oisterwijk

Bij Whoon Oisterwijk wandel je door verschillende whoonwinkels die elk hun eigen beleving hebben. Hier vind je een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen en inloopkasten op maat. Daarnaast kun je hier terecht voor stijlvolle meubels die je zelf kunt samenstellen, trendy kleinmeubelen en accessoires en unieke kasten uit landen als Indonesië en India.