Filters

10

Wederom voortreffelijk werk geleverd met impregneren.

In september heeft Van de Bunt spouwmuurisolatie aangebracht. Dat hebben zij toen keurig gedaan. Advies was om ook de muren te impregneren. Dat heeft Van de Bunt vervolgens in oktober gedaan. Communicatie over de planning - oorspronkelijke datum kon niet vanwege de regen - verliep ook goed. Ook nu weer bij het impregneren heeft Van de Bunt en dan met name Erkan Yuksel uiteindelijk voortreffelijk werk geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
4

Spouwmuurisolatie

Er kwam een leek kundige adviseur. Waarvan een andere adviseur aangaf van ander bedrijf, niet doen, weinig m2 is niet de moeite, gaf deze aan wel de moeite en je hebt net voldoende voor subsidie aanvraag (heb ook de vloer gedaan bij ander bedrijf die dus aangaf niet voor spouwmuur te gaan) Uiteindelijk toch gedaan. Aanvraag subsidie ingediend blee toch niet voldoende m2. Ze scoren ook onvoldoende doordat ik nu geen reactie meer krijg op de vraag hoe dit kan, ben ik toch verkeerd geinformeerd. Daarnaast merk ik weinig van de isolatie dus vraag me af hoe kundig dit gedaan is, ook doorda er geen afscheiders zijn geplaatst, waarvan zij hebben aangegeven dat het niet nodig is. Ik moet er maar op vertrouwen dat het in orde is. Dat vertrouwen is lastig als ik merk hoe er om gegaan word met mijn vraag (cq uitblijven van antwoord)Over 2 weken krijg ik inspectie van de vloerisolatie om te kijken of er tijdens het boren van gaten in voor ventilatierooster niets losgeraakt is want ook hier is niiet naar gekeken en slordig mee omgegaan. " gaten moeten erin was het antwoord op mijn vraag of dit wel goed gaat". Het meest storende vind ik geen contact of antwoord terwijl het aanprijzen van de opdracht uitvoering en factureribng zeer vlot ging. Jammer. Gaat juist ook om de nazorg, ook als de factuur voldaan is..

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Dorothee, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend dat de nazorg niet voldoende verleend is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben geprobeerd u telefonisch en per mail te bereiken, dit is helaas nog niet gelukt. De richtlijnen van het RVO is minimaal 10 m2 voor de spouwmuurisolatie om te voldoen aan de subsidie eisen. Uw factuur voldoet hieraan. Wilt u contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen ondersteunen met de subsidie-aanvraag? Alvast hartelijk dank, Met vriendelijke groet Team Van de Bunt Isolatietechniek

10

Correct en nauwkeurig

De mannen van vd Bunt waren op de gepande tijd aanwezig. Ze werkten netjes en systematig aan hun werkzaamheden mbt spouwmuur isolatie en hebben alles weer netjes opgeruimd. Kortom : prima werk.

 • Aanbevelen? Ja
7

Snel gehandeld

Bij een combinatie opdracht moet je als klant zelf alert zijn op de werkzaamheden die uitgevoerd worden

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie en werkzaamheden.

Dacht dat onze muren nog geïsoleerd waren. Toen van de Bunt bij de buren aan het kijken was kwam hij ook bij ons even kijken met de camera, nadat ik het gevraagd had. Er zat weinig isolatie meer in. We zouden in Maart pas aan de beurt zijn vanwege drukte. Maar na paar weken al een telefoontje of het de volgende dag kon omdat er iets was uitgevallen. We hopen er warmer bij te zitten deze winter. Personeel werkt netjes en communiceert goed ivm een probleempje bij de uitbouw wat niet geïsoleerd kon worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nette jongens, keurig werk geleverd

Zie boven, snelle offerte, snel afwerking. Kortom prima en aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Uitstekende service, werd goed en snel geholpen, ook telefonisch afspraken maken ging vlot. Vriendelijke werklui en netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en snelle service

De opname van de werkzaamheden kon snel na ons contact worden gedaan en bij uitvoering van de werkzaamheden was de overlast minimaal.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie klanten service

In deze tijd loopt alles niet altijd volgens de planning van de klant. De service en het ontzorgen van mij als klant maakt dat je samen een wachttijd overbrugt. Top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en vakkundig.

Iets meer dan 10 jaar geleden lieten wij naar tevredenheid de spouwen van ons vorige huis isoleren. Bij toeval kwamen we rondom de verbouwing en verduurzaming van ons nieuwe huis in eerste instantie bij een bedrijf met 'grote naam' terecht, maar die maakte direct aan het begin zo'n blunder dat we toch snel weer terug zijn gegaan naar Van de Bunt. En, hoewel het nu om een groot, oud en daardoor hier en daar ingewikkeld huis ging, wederom zijn we tevreden. Vakkundige mensen, en vriendelijk én duidelijk in de communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uiteindelijk keurig werk

Tijdens aanbrengen van de vloerisolatie bleek ik een kleine lekkage te hebben. Bij het repareren ontdekte ik dat een aantal delen niet gedaan waren en andere delen dunner uitgevoerd dan afgesproken. Na deze teleurstelling contact opgenomen en foto's gestuurd. Men maakte meteen een nieuwe afspraak en de tweede ronde is het werk naar volle tevredenheid uitgevoerd. Pluim voor de afterservice

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig isolatiewerk op de zolder

Onze zolder is in twee dagen vakkundig luchtdicht geïsoleerd door de heren John en Jos van Van de Bunt BV. Lastige hoekjes zoals achter een expansievat ook keurig dichtgemaakt. Contact was ook prettig, ze dachten goed mee. Alles is netjes afgewerkt en de ruimte is schoon achtergelaten. Onze complimenten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende advies, werken netjes en super opvolging en service.

Uitstekend advies, komen afspraken na. Er wordt netjes gewerkt door vriendelijke medewerkers. Telefoontje achteraf of alles naar wens is geweest. Inmiddels hebben mijn schoonouders ook al contact gehad en een afspraak gemaakt voor spouwmuurisolatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en klantgericht

Vriendelijke adviseur met een goed verhaal. Relatief vlot de afspraak voor vloerisolatie ingepland en de installatie is ook soepeltjes verlopen, met vriendelijke jongens!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon doen!

Het ging allemaal super vlot, bezoek gepland, akkoord en binnen een aantal weken geplaatst. Van het begin gesprek tot handtekening oplevering super tevreden. Van de Bunt isolatietechniek maakt het niet zo ingewikkeld, daar ben ik met name erg blij om, gewoon duidelijke taal en op de juiste manier schakelen. Gewoon doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke communicatie en erg klantvriendelijk

Ondanks de drukte is er snel geschakeld, de communicatie was erg duidelijk en de monteurs erg beleefd en klantvriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed service

Net bedrijf, hebben vloerisolatie aangebracht werken keurig en ruimen alles netjes op. Geven goede informatie. Ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke professionals

In het voorjaar gebeld en binnen enkele weken een afspraak en advies/offerte. De afspraak om de spouw te vullen was snel gemaakt en ook de vulploeg ging rap en netjes aan het werk. Zeer tevreden over resultaat en klantvriendelijkheid. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

isolatie zolder prima gedaan.

Overleg duidelijk. Vakkundig. Ook keurig opgeruimd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik ben heel tevreden over de uitvoering van het werk!

De eerste ervaring was met degene die het werk kwam opnemen. Prima, goed advies en niet opdringen van zaken waar we niet om vroegen. Vervolgens kregen we al vlot de offerte met zeer uitvoerige informatie over alle aspecten van isoleren, subsidie aanvragen, enz. De uitvoering verliep vlot. Er waren afwisselend twee en vier man aan het werk. Ook zij gaven informatie en maakten ook foto's voor ons. Complimenten! We zijn in afwachting van de spouwmuurisolatie.

 • Aanbevelen? Ja
5

Voor de vloer isolatie hebben de uitvoerders 2x een herstel actie moeten uitvoeren

Ik heb de uitvoering als matig ondervonden. De uitvoerders werken snel maar niet zorgvuldig. Dat er 2 herstel acties uitgevoerd moeten worden om het geheel naar wens uitgevoerd te hebben vind ik niet goed. De herstel actie heb ik zelf geconstateerd door onder de vloer te kruipen, moet ook niet nodig zijn. De 2de herstel actie werd er zelfs getwijfeld of ik het wel goed gezien had, verzocht om foto dus nogmaals onder de vloer.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste John, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend dat wij meerdere malen terug hebben moeten komen om de werkzaamheden te herstellen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij vragen altijd foto's, om een tijdsspanne van de herstelwerkzaamheden te kunnen maken. Daarnaast gebruiken wij de foto's intern om een volgende keer te voorkomen. Dit is zeker niet bedoeld om uw klacht in twijfel te brengen. Wij hopen dat het uiteindelijk naar tevredenheid hersteld is. Mochten wij nog wat voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het dit graag. Met vriendelijke groet, Team Van de Bunt Isolatietechniek

8

Vakmanschap, snel, klantvriendelijk en volgens afspraak.

Met drie man is de spouwmuurisolatie van voor- en achtergevel in een halve dag (ochtend) uitgevoerd. De boorgaatjes zijn op verzoek zo klein mogelijk gehouden en zijn inclusief kleine stukjes voegwerk in de juiste kleur en vorm hersteld. Een over het hoofd gezien boorgaatje (garantie) is evenals wat losgekomen oud voegwerk (als service) een paar dagen later keurig hersteld. Al met al zeer tevreden over het werk en uitvoering. Ook de communicatie is goed. Je wordt goed geïnformeerd over de mogelijkheden, en op tijd gebeld of gemaild.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Aardig en vakbekwaam personeel. Op de planning denken ze ook goed met je mee. Zeker aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Top bedrijf, vriendelijk personeel en komen hun afspraken goed na. Hebben jullie al aanbeveelt bij kennisen

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel werk geleverd.

De afspraak voor de spouwmuurisolatie stond ingepland om 08.00 uur. Ricardo en Miquel waren er echter al om 07.30 uur. Aangezien ik net mijn bed uit kwam, was ik dus ook nog niet helemaal klaar met wat spullen aan de kant zetten. Dat was geen enkel probleem. Zij staken gelijk hun handen uit de mouwen en waren zeer behulpzaam met het vrij maken van de muren. Vervolgens volgens een strak schema efficiënt de werkzaamheden uitgevoerd. Eind van de ochtend klaar en alles netjes opgeruimd. Tijdens de werkzaamheden bleken een tweetal kleine dingen, die wel op offerte stonden, niet nodig. Werd keurig gemeld en dus ook niet gefactureerd. Kortom professioneel werk geleverd. Zeer tevreden. Van de Bunt gaat ook de muren impregneren. Tip (zag het pas achteraf). Op de offerte wordt vermeld: "via collectief Huizen in offerte verwerkt". Wellicht correcter om daar wat explicieter bij te vermelden wat dat dan is.

 • Aanbevelen? Ja

Over Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

Van de Bunt Isolatietechniek BV is een Veluws familiebedrijf dat vanaf 2008 actief is op de isolatiemarkt en is inmiddels uitgegroeid is tot één van de grotere spelers in Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte-isolatie. Met ons ervaren team isoleren wij jaarlijks zo'n 3000-4000 woningen, agrarische panden, utiliteits- en industriegebouwen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd