Beste mevrouw Dorothee, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend dat de nazorg niet voldoende verleend is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben geprobeerd u telefonisch en per mail te bereiken, dit is helaas nog niet gelukt. De richtlijnen van het RVO is minimaal 10 m2 voor de spouwmuurisolatie om te voldoen aan de subsidie eisen. Uw factuur voldoet hieraan. Wilt u contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen ondersteunen met de subsidie-aanvraag? Alvast hartelijk dank, Met vriendelijke groet Team Van de Bunt Isolatietechniek
Beste John, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend dat wij meerdere malen terug hebben moeten komen om de werkzaamheden te herstellen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij vragen altijd foto's, om een tijdsspanne van de herstelwerkzaamheden te kunnen maken. Daarnaast gebruiken wij de foto's intern om een volgende keer te voorkomen. Dit is zeker niet bedoeld om uw klacht in twijfel te brengen. Wij hopen dat het uiteindelijk naar tevredenheid hersteld is. Mochten wij nog wat voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het dit graag. Met vriendelijke groet, Team Van de Bunt Isolatietechniek
Van de Bunt Isolatietechniek BV is een Veluws familiebedrijf dat vanaf 2008 actief is op de isolatiemarkt en is inmiddels uitgegroeid is tot één van de grotere spelers in Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte-isolatie. Met ons ervaren team isoleren wij jaarlijks zo'n 3000-4000 woningen, agrarische panden, utiliteits- en industriegebouwen.