De afvoer in de keuken liep slecht door. Duo ontstopper bleek tijdelijk iets te helpen. Nu goed aangepakt, was binnen een half uur geregeld!
De rioleringsspecialist, Chris, was klantvriendelijk en werkte doelgericht met professionele apparatuur.
Goed profesioneel bedrijf die hun afspraken nakomen.
goed overleg en primsa gedaan
Verstopte afvoer hebven ze verholpen.
Ze zijn twee keer geweest voor een verstopping. Omdat ze juiste apparatuur niet bij zich hadden de eerste keer werd alleen de tweede keer in rekening gebracht. Ze hadden ook een verhaal kunnen ophangen en twee keer in rekening kunnen brengen. Top jongens.
Kan niet meer of minder zeggen dan dat ik heel tevreden ben. Verstopt riool deskundig aangepakt en niets meer of minder gedaan dan dat. Telefoongesprek om te plannen was bovendien heel prettig. Ik hoop geen rioolservice meer nodig te hebben, maar is dat toch het geval dan Michel Doorn.
Snel geholpen door iemand met ervaring en verstand van zaken. Tevreden klanten
Snel en vakkundig gefixed.
Prima werk verricht en klus geklaard conform afspraken en binnen een half uur.
Hoewel de eerste afspraak op het laatste moment werd afgezegd door uitlopende werkzaamheden ben ik tevreden met de service en uiteindelijk ook met de communicatie. Probleem was vervolgens binnen een halfuur opgelost. Het fijne is ook dat het duidelijk herkenbaar is dat Michel Doorn (ipv onherkenbaar busje) voorgereden komt, wat vertrouwen wekt.
Prima medewerker die luistert en de boel goed oplost. Goede spullen. En vooral duidelijke prijsafspraken vooraf. Redelijke prijs!
Fantastisch geholpen. Zeer professionele vakmensen die het probleem snel oplossen
direct geholpen
goed geluisterd en goed gedaan
Vakkundig.
Vorige week gebeld naar dit bedrijf en afspraak voor vandaag. Binnen het vooraf doorgegeven tijdsvak kwam Chris. Hij ging voortvarend te werk, heeft keurig onderdelen vervangen en vastgelijmd. Daarnaast het belangrijkste, de verstopping is weg. Het water loopt weer fantastisch door. Ik ben zeer tevreden over de communicatie en de werkzaamheden van dit bedrijf. De website is ook prettig en transparant over de kosten van de werkzaamheden.
Betrouwbaar, vakkundig en altijd snelle reactie!
Goed contact, netjes gebeld van te voren, zodat ik op tijd thuis was. En het probleem is opgelost.
goede service.
Heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan en een afspraak was snel ingepland. De ontstopping was in 3 kwartier verholpen door aardige loodgieter. Was er heel blij mee!
Duidelijke afspraken en prijsopgave. Ontstoppen binnen een half uur. Kundig personeel en goed geredschap. Aanrader.
Netjes te werk gegaan, klant vriendelijk en een gezellige babbel. Vandaag nog voor een 2e keer terug gekomen omdat het afvoer putjes toch wat pruttelde maar dat blijkt toch aan de leidingen te liggen waar te veel bochten in zitten. Wij zijn super blij met jullie en raden jullie iedereen aan!
Werknemer heeft ons goed geholpen, was vriendelijk. Verstopping snel verholpen en alles netjes achtergelaten. Klein verbeteren punt: tijdslot van 4 uur mag iets smaller zodat je nog wat tussendoor kan doen.