Filters

10

Uitstekend

Mark de Bruijne heeft Sacha en vooral mij uitstekend begeleid. Niets was te veel. Ik kon hem altijd bereiken. Omdat wij uit het buitenland kwamen en niet alle informatie hadden wisten wij dat wij in goede handen waren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar en betrokken

Kort na het inschakelen van Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland ben ik enorm geraakt door de werkwijze van Mark en Janine. Begeleiding, uitvaart en contact met en door hen zijn van het 1e gesprek tot en met de uitvaart van een zeer hoog niveau en heb ik als enorm positief ervaren. Alle wensen die wij hadden konden uitgebreid met hen besproken worden en daarbij ging geen zee hen te hoog. Helemaal stil werden wij toen wij het Afscheidshuis De Omarming binnen gingen. Een mooie huiskamer en twee, ik mag gerust zeggen, excellente afscheidskamers. Aldaar kan in één daarvan in alle rust 24/7 afscheid genomen worden van je geliefde want je krijgt een toegangstag dus niks afspraak maken, je kan gewoon gaan als het jou uitkomt. Ik weet niet of er meer uitvaartorganisaties zijn die een overeenkomstige wijze van afscheid kennen maar dat zou eigenlijk wel moeten. Het is zoveel beter en rustgevender voor de nabestaanden. Nogmaals hulde !!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Vriendelijk, professioneel, specialisten! Een voorbeeld voor veel bedrijven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevolle begeleiding gekregen

Wij hebben bij het afscheid van onze moeder erg veel begeleiding gehad van Mark en Janine. Ze namen de tijd en dachten met alles mee. Hierdoor kunnen we terug kijken naar een mooi afscheid zoals wij het wilde.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een warm afscheid

Een warm afscheid, zo heb ik deze periode in de omarming gevoelt. Een fijne begeleiding bij een plots overlijden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede ontzorging en alles duidelijk uitgelegd.

Alles is bij ons naar wens gegaan en heeft geleid tot een bijzondere, mooie en waardige begrafenis.

 • Aanbevelen? Ja
10

beter kon niet

de afgelopen week heeft mark ons begeleid met de uitvaart van onze vader. De uitvaart is precies zoals we wilde, niets was te veel en de organisatie op het hemelvaartsweekend liep uitstekend. Mark hartelijk dank voor de persoonlijke en fantastische steun in deze dagen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede begeleiding!

Zowel vooraf als tijdens en na de uitvaart goed contact en correcte gang van zaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede verzorging en begeleiding

Het is fijn dat we goed geholpen zijn met het regelen en organiseren van de uitvaart. Er komt veel op je af en we hebben veel gehad aan de uitvaartzorg die geboden werd. We kijken terug op een mooi afscheid

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig en professioneel

Mark kon snel en goed inschatten welke begeleiding en ondersteuning wij nodig hadden. Wat professioneel en betrokken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een baken in een stormachtige zee van verdriet.

Mark heeft mij en de kinderen begeleid. Wij kwamen bij hem in verwarring en verdriet. Wij wisten niet hoe het nu allemaal verder moest gaan. Mark kan heel intens luisteren, maar voelt ook instinctief aan wanneer wij behoefte hadden aan troost of advies. En dat is een gave. De rust en de warmte die Mark van nature uitstraalt was voor ons als een warme deken. Wij voelden ons bij hem in veilige handen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Stijlvolle en persoonlijke benadering

Na het plotselinge overlijden van onze vader konden we diezelfde avond nog terecht bij Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland. Ondanks het late uur en ook in het weekeinde heeft Caroline ons geholpen met alle details van de uitvaart en gezorgd voor het vervoer van zijn lichaam. Ook de uitvaartceremonie was goed verzorgd en precies zoals we wilden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer betrokken, meelevend, meedenkend en flexibel

We hebben de begeleiding als zeer warm en betrokken ervaren. We konden 24/7 vragen stellen en kregen snel reactie. Ook toen we te maken kregen met positieve coronatesten vlak voor de uitvaart werd er mee gedacht en voor oplossingen gezorgd. Zo werd het voor iedereen toch een mooi afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
9

Op nette correcte manier afscheid kunnen nemen van onze moeder.

Mark heeft de begrafenis van onze moeder op een zeer correcte wijze begeleid. Mark nam de tijd voor ons, gaf advies en was altijd via app of telefoon te bereiken. Ondanks coronatijd kunnen we terug kijken op een mooi afscheid van onze moeder. Ook de nazorg als prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

In een droevige en moeilijke tijd zijn wij heel goed geholpen en ontzorgd

Het advies en de hulp was ontzettend goed. We hoefden zelf alleen aan te geven wat we wilden en werden overal goed in geadviseerd en doorheen geleid. Het contact was erg vriendelijk en warm en zeer persoonlijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een warme prettige persoonlijkheid!

Mark is een warm "mensen mens" die precies aanvoelt wat er nodig is. Hij nam de tijd voor ons en dacht mee, niets was teveel en hij besprak alles met ons. Bijna dagelijks hadden we contact met hem en we konden altijd terecht met vragen of opmerkingen. De crematie was keurig geregeld en Mark leidde dit op een prettige warme manier! Onze vrouw en moeder wilde graag zelf alles geregeld hebben voor haar uitvaart. Na een telefoontje kwam hij nog dezelfde middag langs en behandelde haar uiterst respectvol en prettig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, ontzorgd en empatisch!

Wij kijken terug op een prachtig, warm en liefdevol afscheid van mijn vrouw en onze moeder. Alles was perfect geregeld, tot in de puntjes. Mark zijn bijdrage en mooie woorden tijdens het afscheid zijn zo waardevol. En ook de goede zorgen van collega Ben. Hartelijk dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Tot in de puntjes alles top geregeld

Mark gaf ons overal de tijd voor. Niks was te gek. Alles had hij top geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke begeleiding, met oog voor details

In de tijd tussen het overlijden en de uitvaart heb je iemand nodig die advies geeft, naar je luistert en de dingen regelt zoals je het graag wilt. En die persoon hebben we getroffen in Mark de Bruijne. Zijn betrokkenheid en vakkennis, maar vooral de rust die hij uitstraalt hebben ons ontzettend geholpen. Wij kunnen terugkijken op een mooi afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles was naar wens

Caroline begreep ons heel goed wat op z,n moment heel fijn is

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk, betrokken, flexibel en professioneel.

Caroline heeft ons door de moeilijke dagen, na het overlijden van beiden ouders, begeleid naar een prachtig en zeer waardevol afscheid. Zij was continu bereikbaar, meedenkend en creatief in oplossingen en ideeën. Niks was te gek en alles bespreekbaar. Daarnaast werden alle nodige af te handelen zaken netjes en transparant geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke begeleiding en duidelijke regie.

We hebben de diensten van deze uitvaartonderneming als fantastisch ervaren, een ware steun in zo’n hectische week waarvan je niet weet hoe het werkt en wat de bedoeling is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Begripvol begeleiding

De omarming is een mooie plek om afscheid te nemen

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

De trefwoorden zijn: Rust, betrokken, persoonlijk, en ruimte voor eigen inbreng.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch bijgestaan door Mark, denkt mee en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt!

Wij zijn door Mark bijgestaan. Een echt 'mensen' mens, hij luistert naar je en denkt met je mee. Neemt de tijd voor je waardoor alles vlekkeloos is verlopen. Heeft ons een heel goed gevoel gegeven. De Omarming is ook een fijne ruimte, geen straf om hier je dierbare te kunnen bezoeken! Doordat alles zo goed is verlopen kunnen we terugkijken op een mooi en waardig afscheid. Heel fijn!

 • Aanbevelen? Ja

Over Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland

Als u afscheid van iemand moet nemen is dat een emotionele gebeurtenis. Tijdens onze begeleidingsdagen geven we met liefde en respect vorm aan het afscheid en stimuleren daarbij de eigen inbreng van de nabestaanden, luisteren we naar het unieke verhaal van de dierbare waarvan afscheid genomen moet worden en nemen we alle tijd om nabestaanden alle zorg en aandacht te geven die zij nodig hebben. Register Uitvaartbegeleiders Mark de Bruijne, Caroline Giltay en Janine Schouls zijn er voor u.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd