Filters

10

Uitstekende begeleiding

We zijn ontzettend fijn geholpen en begeleid in een hele moeilijke periode, waarbij we een derde ouder dit jaar moesten verliezend

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel prettig begeleid

Je wil jullie niet moeten inschakelen, maar als het dan nodig is dan is het wel heel fijn om op deze manier begeleidt te worden. Mark is duidelijk, rustig, werkt stap voor stap, biedt ruimte voor verhalen, is professioneel en een rots in de branding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

De mensen zijn zeer meegaand en zeer kundig. Daarnaast verloopt alles soepel en vlot.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne samenwerking met veel aandacht.

De zorg en aandacht die er gegeven wordt aan de overledene als ook aan de nabestaanden is hartverwarmend. De begeleiding in de dagen tot de uitvaart en tijdens de uitvaart zelf is door ons als zeer prettig ervaren. Maar ook daarna kun je altijd met vragen terecht. Zeer fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, heel behulpzaam en meedenkend

Hele persoonlijke benadering, altijd bereikbaar, veel ervaring en daardoor goede raad.

 • Aanbevelen? Ja
10

respectvol

Er is goed geluisterd naar onze wensen respectvol behandeld

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel persoonlijke begeleiding met veel aandacht voor een ieder.

In korte tijd moet er veel geregeld worden, gelukkig nemen Mark en Janine dit voor een groot deel uit handen. Denken in mogelijkheden waarbij niets teveel is. Respecteren dat niet iedereen er hetzelfde instaat en maken er samen een dag van waar iedereen met een goed gevoel op terug kan kijken. Er wordt voor je gezorgd, aandacht aan een ieder besteed, je wordt gezien! Dat heb je juist op zo'n moment nodig. Dit helpt zeker bij de verwerking tijdens en na een overlijden van een dierbare.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm en betrokken

Een mooie uitvaart verzorgd voor onze moeder

 • Aanbevelen? Ja
10

Beter dan van te voren gedacht.

De begeleiding was uitstekend. Aangezien dit de eerste keer was dat we zelf een uitvaart moesten regelen, hadden we geen idee hoe of wat. Maar met hulp van Uitvaartverzorging Schouwen Duiveland viel alles op z'n plaats. Vrijwel alles werd uit handen genomen en het geduld en respect van onze begeleider leek oneindig. Niet 1 keer heben we het idee gehad dat we op moesten schieten of dat het ongelegen kwam als we belden of iets vroegen. De hulp die we kregen en de nazorg heeft het hele proces zoveel makkelijker gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aandacht is het mooiste wat je iemand kan geven

Wij hebben de aandacht van Janine en Mark als zeer bijzonder ervaren. Alles werd met veel passie en liefde verzorgd. Hoe bijzonder dat een uitvaartverzorger meegaat in de emoties van nabestaanden en dat ook durft te uiten. Dit alles maakt dat wij onze geliefde, met hun hulp, op een goede manier hebben kunnen loslaten. Ook aandacht voor een stukje rouwverwerking. In één woord veel respect voor Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland en dank je wel voor alles.

 • Aanbevelen? Ja
10

Met zorg, aandacht en respect was er ruimte voor een lach en een traan bij het regelen vh afscheid

Mark straalt rust uit en heeft kennis van zaken waardoor vertrouwen ontstaat. Wij wilden graag een afscheid in het ouderlijk huis waar ruimte was voor een huiselijke informele sfeer waar iedereen zichzelf kon zijn. Mark was op de achtergrond maar behield wel overzicht en regie op een 'natuurlijke' wijze. Zodat de dag van het afscheid soepel verliep. Wij kijken met een heel goed gevoel terug op het afscheid Dank je wel Mark

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles tot in de puntjes goed geregeld

De uitvaart is op een kundige, sympathieke, respectvolle manier geregeld. Mark gaf goede ideeën en was zeer geduldig en correct. Ook werden de veranderingen op de kaarten snel, creatief en zonder problemen aangepast. Goed en snel bereikbaar voor alle vragen. Goede samenwerking met collega uit Roosendaal waardoor het afscheid, ondanks alle drukte, toch op de gewenste dag kon plaatsvinden. Wij kijken terug op een erg mooi en intens afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een warm bad

Mark heeft zo goed met ons meegedacht. Hij heeft een duidelijk beeld van wat voor persoon de overledene was. Dit krijgt hij door goed te luisteren en observeren. Hij neemt de tijd en is erg oprecht. Zijn houding geeft troost.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima dienstverlening

Goed geluisterd en hier bij aangepast en voorstellen voor gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland heeft ons volledig ontzorgd!

Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland heeft ons volledig ontzorgd en op een hele warme wijze de uitvaart van mijn schoonvader geregeld. Aan alles werd gedacht en e.e.a. werd op een hele rustige wijze geregeld. Er werd de tijd voor ons genomen; een erg fijne ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

heel waardig

Het was een afscheid van stijlvol en waardig

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fijne respectvolle warme begeleiding in deze verdrietige tijd

Ik ervaarde de gehele uitvaart als een warme deken. Zeker als dank naar Mark die op zijn eigenwijze de menselijke kennis Goed beheerste. De rust die mark uitstraalde en het luisterd oor. Hij stelde mijn vader gerust om dagelijks langs te komen. De toespraak heeft Mark zo mooi gesproken. Alles kon goed besproken worden. Ik weet dat er weer een kans is dat ik in de toekomst weer een ouder kan gaan missen dan zou ik zeker jullie weer benaderen. Nogmaals heel hartelijk dank voor alle goede zorgen van het begin tot het einde. Mark.. Je bent een toppertje. Mvgrt Connie Roeting

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi en waardevol afscheid.

Wij als familie zijn zeer tevreden over het verzorgen van het afscheid van mijn man, onze vader en opa. Wij zijn begeleid door Mark. De kennismaking hebben wij als zeer prettig ervaren. Mark is rustig en integer en zeer professioneel. Het is een mooi en waardig afscheid geworden. Mark heeft ons goed begeleid en ons 'aan de hand' meegenomen, ontzorgd en geadviseerd. Er komt in de 1e week zoveel op je af, naast de emotionele rollercoaster waarin je als familie zit, moet er ook gelijk veel geregeld worden omtrent de uitvaart. Samenwerking met Mark voelde van het eerste moment als zeer vertrouwd. Alsof hij bij de familie hoorde. Mark hartelijk dank voor al je goede zorgen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Voldeed aan verwachting

Bijzonder was dat Janine de mogelijkheid heeft onderzocht voor de herbegrafenis van de partner van Mevr. van Harten. Nu zijn ze weer bij elkaar in hetzelfde graf. Alle lof voor Janine!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede begeleiding ontvangen tijdens een verdrietige periode.

Duidelijke uitleg wat er allemaal moest/ging gebeuren. Nam er ruim de tijd voor. Luisterde goed en hoe belangrijk is dat wanneer je plots met een overlijden van een familielid te maken krijgt. Heeft ons bijna dagelijks op de hoogte gehouden. De begrafenis is goed geregeld en uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend.

Zeer vriendelijke en deskundige contacten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding en waardevolle uitvaart

Onze ervaring met Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland kan ik niet anders benoemen dan dat we de manier hoe zij met ons zijn omgegaan bijzonder waarderen. ze namen de tijd om met ons te spreken, de begeleiding was goed - afspraken werden nagekomen - het was voor ons een waardevolle uitvaart

 • Aanbevelen? Ja
10

Meegaand en meedenkend

Ik heb het als zeer prettig ervaren dat met een klein beetje informatie geven, ze er iets moois van wisten te maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een warme hand in droevige tijden

Fijne begeleiding vanaf het moment dat onze moeder tot euthanasie besloot, is toch net wat anders als iemand die spontaan overlijd, Goede adviezen en gevolgd in onze wensen. Me gezocht naar oplossingen (grote groep mensen bij elkaar) en duidelijk tijdig laten weten dat niet Mark maar Carolien de uitvaart ging leiden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzonder vriendelijk, geduldig en vakkundig geholpen in deze voor ons trieste periode

Met veel geduld en heel vriendelijk op een persoonlijke manier zijn wij de week “doorgeloodst”. Maar ook tijdens de uitvaart was alles perfect geregeld. Wij zijn ontzettend tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Over Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland

Als u afscheid van iemand moet nemen is dat een emotionele gebeurtenis. Tijdens onze begeleidingsdagen geven we met liefde en respect vorm aan het afscheid en stimuleren daarbij de eigen inbreng van de nabestaanden, luisteren we naar het unieke verhaal van de dierbare waarvan afscheid genomen moet worden en nemen we alle tijd om nabestaanden alle zorg en aandacht te geven die zij nodig hebben. Register Uitvaartbegeleiders Rien de Bruijne en Mark de Bruijne zijn er voor u.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd