Filters

9

Prettige begeleiding.

In verband met de afstand is bijna alles via telefoon/app/mail geregeld. Mark reageerde vriendelijk, snel en adequaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Warme en persoonlijke begeleiding

Goede bereikbaarheid altijd toegang tot het mortuarium. Fijn dat er wordt meegedacht en toch het gevoel krijgen dat je het allemaal zelf mag bepalen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzorgend. Respectvol. Liefdevol.

Van begin tot eind is er vol liefde en respect door Mark gehandeld. Zonder dat je het merkt neemt hij alles in zich op en weet tot in detail de uitvaart te laten zijn zoals je het hebt gewenst. Chapeau.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles is super goed geregeld.

Uitvaart schouwen Duiveland is een warm bedrijf er is niks teveel voor ze .

 • Aanbevelen? Ja
10

Een passende uitvaart met prettige begeleiding

We zijn goed begeleid door Mark de Bruijne en hij dacht goed mee over van alles. Alles was bespreekbaar ook en mogelijk. En op korte termijn natuurlijk, ook in het weekend. En tijdens de plechtigheid was Mark er met mooie en passende woorden. Op het laatste moment gevraagd en toch goed gekomen. Niet te droef, niet te afstandelijk, maar met gevoel en stijl. Mijn vader zou tevreden zijn geweest, wij zijn het in ieder geval.

 • Aanbevelen? Ja
8

fijn contact en alles prima geregeld

Waren zeer tevreden met het contact en de begeleiding van de uitvaart van onze moeder.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een betrokken uitvaartverzorger met oog en oor voor de klantwensen

Er is ruim de tijd genomen om onze wensen te bespreken met meedenkende en adviserende uitvaarverzorger. Ook is alles goed uitgelegd en vastgelegd inclusief de kosten e.d.

 • Aanbevelen? Ja
10

alle zorgen uit handen genomen, ultieme service en persoonlijke aandacht

Ervaring met de persoonlijke service van Rien en Mark, zoals de uitvaart van mijn moeder 4 jaar geleden en nu wederom alle zorgen uit handen genomen bij het overlijden van mijn vader is in woorden niet samen te vatten. Zo geweldige steun, zo ontzettend gewaardeerd, service tot in de kleinste details. Uitmuntend. Mensen met een warm hart die je door de zware tijden heen helpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Heel prettig

 • Aanbevelen? Ja
10

De begrafenis is in alle opzichten goed verzorgd

In de aanloop naar de begrafenis, op de dag zelf en daarna zijn we voorzien van de nodige ondersteuning.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooi, persoonlijk en betekenisvol.

De wijze waarop Mark en zijn mensen de uitvaart van mijn moeder begeleid hebben was erg goed. Ze namen veel regelwerk uit handen en maakten het voor ons mogelijk om aandacht voor elkaar en het verlies te hebben.

 • Aanbevelen? Ja
9

betrokken en goed bereikbaar.

Goede ervaring, eerlijk en duidelijk. zeer attent en prima gecommuniceerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding!

We zijn zeer tevreden met alles wat jullie ons hebben geboden en in het bijzonder de prettige accurate ondersteuning van Caroline. Ook in omarming was alles netjes en verzorgd. Dank hiervoor! Hartelijke groet, Namens de familie Frans en Jolanda Kloet

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer respectvol geholpen

Zeer waardevol afscheid, de Omarming is erg warm ingericht.

 • Aanbevelen? Ja
9

We hadden het niet beter kunnen treffen

We zijn ontzettend goed begeleid door Caroline Giltay na het onverwachte overlijden van onze 88 jarige moeder. Ondanks haar dementie en het hebben van kanker kwam haar dood toch voor ons onverwachts. Caroline nam alle tijd voor ons bij het uitzoeken van de kaart en kwam zelf op het idee om haar favoriete knuffel te verwerken in de kaart. We waren zeer tevreden over het resultaat. De opbaring in de Omarming was heel fijn omdat we er elk moment van de dag heen konden. Een heel rustige en sfeervolle omgeving.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn zeer content en tevreden met de afwikkeling

heel fijne contact met janine

 • Aanbevelen? Ja
10

Vanaf de eerste minuut tot aan de laatste minuut.

Vanaf de eerste minuut totaan de laatste minuut stond het hele team voor ons klaar met raad daad en kracht die wij zo nodig hadden in deze zware periode het meedenken in de uitvaart van mijn zus was fenomenaal en we konden in de 24 uurs ruimte bij zus zijn wanneer we wilden en werd zij met respect naar haar afscheid begeleid. Hartelijk dank nogmaals.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend blij met Uitvaartverzorging Schouwen Duiveland.

We zijn zo ontzettend blij met jullie. Janine we willen je een heel groot compliment geven. En nogmaals ontzettend bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Je nam vanaf het eerste moment alle tijd voor ons en alles ging op ons tempo. Je hebt ons van verschillende schrikbeelden afgeholpen, en daar zijn we je dankbaar voor. We hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Persoonlijk,

Vooraf had ik telefonisch contact gehad dat we een uitvaartbegeleiding zochten die informeel, persoonlijk en flexibel wilde zijn.En dat we de ruimte wilden om veel zelf te regelen/doen. En passend bij een overlijden en de wensen van een jonge vrouw. Dit hebben ze zeer passend allemaal waargemaakt in de week na het overlijden van mijn dochter.

 • Aanbevelen? Ja
9

Afscheid was geheel naar de wens van mijn moeder.

Ik heb de zorg en de aandacht voor mijn moeder en nabestaande als respectvol ,waardig en troostend ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Heel persoonlijk en het voelde als een warme deken

 • Aanbevelen? Ja
10

Een mooi afscheid zoals mijn moeder het wilde

We hebben alle medewerking gekregen van de uitvaart begeleider als het personeel van Borrendamme. Mijn broer en ik, en verdere familie vonden het allemaal super goed verzorgt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles is uitstekend en plezierig verlopen

goed opgevangen en erg fijne begeleidster

 • Aanbevelen? Ja
10

Steunt en Ontzorgt in een moeilijke periode.

Het spreekwoord “ een aardje naar zijn vaartje“ is hier van toepassing. Met dezelfde empathie is Mark er voor je. Niets lijkt te veel, en het is althans onze ervaring allemaal naar tevredenheid geregeld. Het is juist in een periode van verdriet en waar je het overzicht kunt kwijtraken fijn als er met je meegedacht wordt. Complimenten dat je er echt voor ons was, dat kun je niet faken zo ben je en die oprechtheid voel je als nabestaanden. Dankjewel

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekende, respectvolle uitvoering van de laatste wens van de overledenen.

Mark heeft op een mooie en respectvolle persoonlijke wijze de uitvaart voorbereid en uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja

Over Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland

Als u afscheid van iemand moet nemen is dat een emotionele gebeurtenis. Tijdens onze begeleidingsdagen geven we met liefde en respect vorm aan het afscheid en stimuleren daarbij de eigen inbreng van de nabestaanden, luisteren we naar het unieke verhaal van de dierbare waarvan afscheid genomen moet worden en nemen we alle tijd om nabestaanden alle zorg en aandacht te geven die zij nodig hebben. Register Uitvaartbegeleiders Rien de Bruijne en Mark de Bruijne zijn er voor u.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd