Filters

10

Helemaal volgens onze wensen uitgevoerd!

Goede begeleiding en zeer plezierige vertegenwoordigers van USD.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn, warm en betrokken

Ondanks de vreselijk verdrietige situatie hebben we het afscheid als heel warm ervaren. Alles was heel goed geregeld en verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Goede begeleiding, luisteren goed naar de wensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn contact alles perfect geregeld.

Vanaf het eerste moment voelden wij ons prettig met het team. Ze hebben alles uit handen genomen op een fijne manier. De omarming is een fijne plaats om naar toe te gaan, warme omgeving, mooie plaats voor het laatste afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het allereerste kontakt voelde gelijk goed en dat bleek later ook zo te zijnt

Ik werd 's nachts om 04.30 uur opgebeld door het ADRZ Goes, mij werd verteld dat mijn vrouw plotseling was overleden en mij werd verzocht direct naar het ziekenhuis te komen. Op dat moment kom je in een andere wereld terecht en als het ziekenhuis je vraagt snel een uitvaartondernemer te zoeken om het stoffelijk overschot uit het ziekenhuis weg te halen ben je helemaal de weg kwijt. Gelukkig waren mijn kinderen in de buurt maar ook die waren uit het lood geslagen. Wat moet je allemaal regelen, wie moet je bellen en wat moet er verder geregeld worden, een compleet onbekende wereld. Om 07.00 uur in de ochtend de wereldregio opengeslagen en op zoek naar een onbekende uitvaartondernemer voor een onbekende opdracht waarbij alles nieuw is. Gelukkig kende mijn dochter een uitvaartondernemer van vroeger die betrouwbaar op haar over was gekomen en die had een zoon en dat was Mark de Bruijne en die stond in de Wereldregio, dus die maar even gebeld en wat vragen gesteld over voor ons onbekende zaken. Hij gaf ons precies de goede antwoorden en kwam heel bekwaam over. Hij heeft ons veel zorg uit handen genomen en bleek zijn werk net zo goed te doen als zijn vader. Alles wat wij wilden heeft hij uitstekend geregeld en hij heeft van een zeer emotionele en moeilijk te verwerken gebeurtenis iets moois gemaakt waar wij als familie dankbaar op terugkijken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Mark is zeer attent en heeft alles tot in de puntjes toe perfect geregeldl

 • Aanbevelen? Ja
10

Caroline was heel erg betrokken en heeft alles perfect geregeld, top!!!

Onze ervaring was top! Caroline was heel erg betrokken en heeft alles perfect geregeld. Ze denkt mee en vooruit en geeft goed advies. Het was voor ons een zeer zware tijd, maar dankzij Caroline hebben we een prachtig afscheid van Stef gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer betrokken en professioneel.

Na het eerste contact met Mark had ik al een heel goed gevoel bij zijn werkwijze. Onze ontmoeting was best speciaal te noemen en Mark heeft dat heel goed op gepakt. Vanaf het eerste gesprek tot aan de uitvaart was het allemaal fantastisch geregeld. Ook Kees heeft er een mooi aandeel in gehad. Deze mensen werken met hun hart. Niets is hun teveel. Er was ook tijd en aandacht voor de kleine kinderen die erbij betrokken waren. Mark heeft de gave om te luisteren en troost te geven wanneer dat nodig is. En dan de omarming.......zo mooi en zo fijn dat je er 24 uur per dag naar toe kunt. We hadden het niet beter kunnen wensen .

 • Aanbevelen? Ja
10

Nette persoonlijke begeleiding.

Nette begeleiding met goede communicatie. Neemt de tijd. Dank voor alle extra moeite namens de familie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer betrokken en professioneel

Zeer positief

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima verzorgd

Uiteraard was dit voor mij een hele droeve ervaring waarbij ik blij was dat alles me uit handen werd genomen. Aan alles werd gedacht en in een roes is het aan me voorbij gegaan.De crematie zelf is goed door Mark begeleid en sober gehouden. Achteraf was het enige waar ik spijt van had, dat ik de bloemen niet zelf had geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken

Denkt goed mee, betrokken medewerkers

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring is buitengewoon positief.

Vanaf het begin met het contact met Uitvaartverzorging Schouwen- Duiveland is de gehele begeleiding Top tot Teen prima verzorgd. De professionele verzorging en de warmte van het personeel en de welgemeende interesse in allerlei facetten van begin tot het einde is buitengewoon. Ik voelde mij gesteund door dhr. Mark de Bruijne en het medeleven die hij toonde waardeer ik ten zeerste.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer liefdevol en alle wensen konden ze doen!

In deze hectische en moeilijke tijd werden we goed gehoord en werden alle wensen die we hadden tot in de puntjes geregeld. Het was allemaal duidelijk en zeer respectvol. We werden goed op de hoogte gehouden en konden met al onze vragen terecht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Meelevend, snel begrip voor de gevoelens en wensen van de klant en zeer coöperatief

 • Aanbevelen? Ja
10

Kan niet beter!

Caroline is zeer betrokken en liefdevol. Ook de kleinkinderen kregen veel aandacht. Ook een fijn nagesprek gehad met Caroline.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer meelevend en uiterst professioneel

De familie vond dat de begrafenis en de ceremonie zeer goed geregeld waren. Caroline was vanaf het eerste contact kalm, empatisch en professioneel. Alles ging zeer waardig en we hebben een mooie en goede herinnering.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vakkundige en menselijke ondersteuning.

Inlevend, luisterend oor, en nemen je veel werk uit handen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meelevend, persoonlijk en waardig afscheid.

Vriendelijk, meelevend, persoonlijk, niets was Mark te veel. Alles is gegaan zoals hij had aangegeven. Een waardig afscheid. Hartelijk bedankt hiervoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Mark de Bruijne heeft Sacha en vooral mij uitstekend begeleid. Niets was te veel. Ik kon hem altijd bereiken. Omdat wij uit het buitenland kwamen en niet alle informatie hadden wisten wij dat wij in goede handen waren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar en betrokken

Kort na het inschakelen van Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland ben ik enorm geraakt door de werkwijze van Mark en Janine. Begeleiding, uitvaart en contact met en door hen zijn van het 1e gesprek tot en met de uitvaart van een zeer hoog niveau en heb ik als enorm positief ervaren. Alle wensen die wij hadden konden uitgebreid met hen besproken worden en daarbij ging geen zee hen te hoog. Helemaal stil werden wij toen wij het Afscheidshuis De Omarming binnen gingen. Een mooie huiskamer en twee, ik mag gerust zeggen, excellente afscheidskamers. Aldaar kan in één daarvan in alle rust 24/7 afscheid genomen worden van je geliefde want je krijgt een toegangstag dus niks afspraak maken, je kan gewoon gaan als het jou uitkomt. Ik weet niet of er meer uitvaartorganisaties zijn die een overeenkomstige wijze van afscheid kennen maar dat zou eigenlijk wel moeten. Het is zoveel beter en rustgevender voor de nabestaanden. Nogmaals hulde !!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Vriendelijk, professioneel, specialisten! Een voorbeeld voor veel bedrijven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevolle begeleiding gekregen

Wij hebben bij het afscheid van onze moeder erg veel begeleiding gehad van Mark en Janine. Ze namen de tijd en dachten met alles mee. Hierdoor kunnen we terug kijken naar een mooi afscheid zoals wij het wilde.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een warm afscheid

Een warm afscheid, zo heb ik deze periode in de omarming gevoelt. Een fijne begeleiding bij een plots overlijden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede ontzorging en alles duidelijk uitgelegd.

Alles is bij ons naar wens gegaan en heeft geleid tot een bijzondere, mooie en waardige begrafenis.

 • Aanbevelen? Ja

Over Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland

Als u afscheid van iemand moet nemen is dat een emotionele gebeurtenis. Tijdens onze begeleidingsdagen geven we met liefde en respect vorm aan het afscheid en stimuleren daarbij de eigen inbreng van de nabestaanden, luisteren we naar het unieke verhaal van de dierbare waarvan afscheid genomen moet worden en nemen we alle tijd om nabestaanden alle zorg en aandacht te geven die zij nodig hebben. Register Uitvaartbegeleiders Mark de Bruijne, Caroline Giltay en Janine Schouls zijn er voor u.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd