Warm, betrokken, professioneel

Ondanks het verdriet door het overlijden van onze man en vader hebben wij de samenwerking met Mark als zeer prettig, warm en betrokken gevoeld. Van het eerste telefoontje tot het laatste niets op aan te merken.

• Respect voor uw wensen

Volledig ontzorgd en zeer goede, prettige communicatie

Mijn zus en ik hadden het na het overlijden van onze moeder niet beter kunnen treffen dan met Mark de Bruijne. We konden ons met een gerust hart door hem laten meenemen in de keuzes die we moesten maken en erop vertrouwen dat alles op tijd en volgens afspraak werd geregeld. De communicatie verliep vlot, duidelijk en prettig en we hebben ons totaal ontzorgd gevoeld. Dat is precies wat je zoekt als je afscheid moet nemen van een dierbare en in de bijbehorende achtbaan van regelzaken en emoties belandt. Mark hield het overzicht en stuurde ons op zachte wijze aan, zodat wij de ruimte hadden om in alle rust de uitvaart op onze manier vorm te geven. Wij zijn dankbaar dat we het in een moeilijke tijd zo goed hebben getroffen!

Dankbaar!

Met dankbaarheid denken wij terug aan het afscheid,alles werd geregeld en we voelden ons welkom in de omarming.Janine heeft met veel ervaring en inlevingsvermogen het afscheid geregeld, wij als familie kijken daar met veel dankbaarheid op terug.

heel prettig

De mooie manier waarop het afscheid gegaan is, is zeker mede te danken aan het feit dat je met 1 persoon voor alle zaken te maken hebt, in dit geval dus met Ellen, alles was bespreekbaar en ze was ook altijd bereikbaar of reageerde snel. Kortom, het was een heel fijn contact.

• Respect voor uw wensen

Zeer goede en persoonlijk begeleiding

Liefdevol en behulpzaam!

Kundig, meelevend en voor ieder "probleem" een oplossing. Een respectvol afscheid.

• Respect voor uw wensen

In een verdrietige tijd , zo goed begeleid.

Mijn ervaring met uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland is heel erg goed. Erg goed op gevangen in een tijd van groot verdriet, heb zowel m'n moeder als m'n vader binnen 25 dagen verloren. Ik ben Caroline, Kees en Ben erg dankbaar voor wat ze voor mij hebben gedaan voor zowel mijn moeder waren ze ,en 25 dagen later ook voor m'n vader. Een topteam. Dankjewel

heel erg tevreden

Ik ben erg tevreden over het totale plaatje , had ook deze keer geen andere uitvaartverzorger gewild en kan jullie iedereen aanbevelen.

Empatisch en deskundig

Liefdevol en behulpzaam

Betrokken betrouwbaar

Betrouwbaar en betrokken zorg zonder opdringerig te zijn.

• Respect voor uw wensen

Alles van begin tot eind fantastische begeleiding

Vanaf eerste ontmoeting met Mark een geweldige begeleiding van begin tot einde Ook Anja vond het medeleven van hele traject en ook het contact met Mark heel erg mooi. .

Goede begeleiding

• Respect voor uw wensen

Een goed en een warm gevoel

Janine en Kees en Ben hebben alles gedaan om Janet zo lang mogelijk thuis te laten tot de crematie. Ze hebben alles tot in de puntjes verzorgd. Dank hiervoor.

• Respect voor uw wensen

Zeer goed begeleid met alles

Onze ervaring is erg goed zowel als bij onze vader en ook binnnen 2 maanden onze moeder is overleden vonden we het erg fijn met Ellen en Cees. Onze dank is groot met vriendelijke groeten van Jeanet en Bas weeda / Remkes

• Respect voor uw wensen

Mijn ervaring met jullie was geweldig, voor de nette en de respect volle manier van werken. En geweldig hoe Kees met zoveel geduld jonge kinders erbij betrekt petje af.

• Respect voor uw wensen

Deskundig, zeer betrokken en heel hartverwarmend.

Na onze eerste gesprek waren wij ervan overtuigd dat uw team heel erg betrokken was en er alles aan zou doen om de uitvaart naar onze wensen te laten plaatsvinden. Bovendien vonden wij de persoonlijke gesprekken met Caroline heel hartverwarmend en liefdevol. Alle aspecten/onderwerpen werden goed besproken en naar wens uitgevoerd. Al met al hebben wij, ondanks het verlies, mooie herinneringen aan de uitvaart, zoals die gegaan is. Hartelijk dank hiervoor. Groet, Jan en de kinderen en kleinkinderen.

Hele goede communicatie & samenwerking

Alles werd heel adequaat opgepakt, veel was mogelijk. Heel empathisch en er werd ook heel goed meegedacht. Alle handelingen en daarmee ook onze zorgen werden volledig uit handen genomen. Daardoor is het een heel mooi afscheid geworden waar iedereen met veel voldoening op terugkijkt. Ook werd een paar weken later nog contact opgenomen om te vragen hoe het nu ging en kon je ook weer even je verhaal doen. Dus aanbevelen? Een dikke jaaaaa

Warme begeleiding

Aandacht, goed luisterend, empatisch, meedenkend, adviserend.

uitstekend

het was uitstekend

• Respect voor uw wensen

Geweldig service en ondersteuning.

Uitstekende service, begrip voor omgaan met uitdagingen en met respect voor familie en nabestaanden

Niks is teveel

In de moeilijke tijden,kan en mag je ze altijd bellen. Janine heeft het voor ons perfect geregeld, ze is zelfs naar Goes gekomen ivm dat mijn vrouwtje in het gips zat en niks mocht doen.

• Respect voor uw wensen

Ik ben goed en liefde vol ontvangen en begeleid.

Precies zoals we wilden

Er werd feilloos aangevoeld hoe we de begrafenis van onze zoon wilden hebben. Wij gunnen iedereen een Caroline, zo lief, begripvol en doortastend

• Respect voor uw wensen

Vanaf de voorbereiding t/m de begrafenis en daarna, voortreffelijk.

Aan de puntenbeoordeling hieronder hoef ik niets meer toe te voegen.

Emil Sandstromweg 2 a

4301 NW Zierikzee

Over Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland

Als u afscheid van iemand moet nemen is dat een emotionele gebeurtenis. Tijdens onze begeleidingsdagen geven we met liefde en respect vorm aan het afscheid en stimuleren daarbij de eigen inbreng van de nabestaanden, luisteren we naar het unieke verhaal van de dierbare waarvan afscheid genomen moet worden en nemen we alle tijd om nabestaanden alle zorg en aandacht te geven die zij nodig hebben. Register Uitvaartbegeleiders Mark de Bruijne, Caroline Giltay en Janine Schouls zijn er voor u.

Over Uitvaartscore.nl