Laden reviews...
114 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig de uitstekende service en de attente medewerkers. Levering en installatie worden vaak als snel en professioneel beschreven. De gesprekken met verkopers worden als duidelijk en informatief ervaren. Ondanks incidentele klachten blijven de ervaringen overwegend positief.
13 May 2026
E.W.M.
Enschede
Ik was op zoek naar een goede ebike en daar ben ik erg goed bij geholpen. Na een paar testritten heb ik gekozen voor een Gazelle. Binnen een week stond de fiets rijklaar voor mij in de winkel
11 May 2026
S
Enschede
Een goed advies en snel geleverd en netjes geplaatst
9 May 2026
Ilse
Enschede
Mijn nieuwe fiets kocht ik vorige week, werd snel geleverd en ook daarna toen ik wat dingetjed wilde aanpassen bleef de service onverminderd hoog.
6 May 2026
G.A.S.
Enschede
Prima service. Vriendelijk, punctueel.
5 May 2026
Herma van Es
Enschede
Vriendelijke en deskundig personeel. Alles is geregeld van a tot z. Zowel in de winkel als de monteur, top!
30 April 2026
Nancy
Enschede
Goede service klant vriendelijk en professioneel personeel.een echte aanrader.
23 April 2026
H.D.
Enschede
Onze ervaring is positief. Wij zijn blij met de service en zij hebben een eigen reparatie dienst.
Beveelt niet aan
Pieter
Enschede
Heel vriendelijk en goed geholpen. Ik ga altijd graag naar Piest toe
J.W.
Enschede
2e hands ebike gekocht voor onze zoon. Prima geholpen en aflevering top.
Bas
Enschede
Goed geholpen levering op afgesproken tijd
13 April 2026
P.J.M.
Enschede
S’Morgens kwam de r eparateur van de wasmachine. Toen duidelijk was dat het laten repareren niet rendabel zou zijn suggereerde hij een bezoek aan de winkel en opperde de mogelijkheid van levering en installatie op zeer korte termijn. In de winkel werdhierop ingegaan. Nog diezelfde middag hadden wij een nieuwe functionerende wasmachine. Probleem opgelost voordat het vervelend zou worden. Hartelijk dank.
4 April 2026
André
Goed advies
31 March 2026
H
Beltrum
Wasmachine ter plaatse gekocht . Andere dag gebeld dat er een droger bij moest met hetzelfde frontje . Kreeg te horen welke type dat was zodat ik deze online erbij kon bestellen als verrassing . Netjes samen afgeleverd en op de 1ste verdieping geplaatst en aangesloten . Super , tot de volgende keer !!!
28 March 2026
Ruud
Enschede
Zowel bij de verkoop in de zaak als bij de plaatsing van de koel/vriezer inbouw top gegaan.
28 March 2026
Freddy
Enschede
Fijne behandeling door zowel de verkoper als de fietstechnicus voor de rijwielen aan te bevelen als je een nieuwe of gebruikte fiets nodig hebt
19 March 2026
Gerrit
Enschede
Piest is ten minste nog een winkel waar aandacht voor de klant voorop staat! Hier is de klant is koning! Dat kan je niet van alle witgoed zaken verwachten. Bij piest is er van alles te koop van audio/tv/ witgoed tot fietsen. En niet te vergeten de service top. Dus ben jij op zoek en ervaar klant is koning!
17 March 2026
Raymond Verlinden
Hengelo
Heel fijn personeel ,denkt met je mee . Snelle levering
16 March 2026
Y .
Enschede
Al meerdere keren goed geholpen
15 March 2026
Linda
Enschede
Zeer slechte service , vaatwasser Siemens besteld krijgen we een Bosch. Zelfs voor het extra bestekla moeten betalen. Nooit meer Piest.
Beveelt niet aan
13 March 2026
Niels
Enschede
Het spijt ons dat u uw ervaring zo heeft beleefd. Wij herkennen ons echter niet in het beeld dat u schetst. Wij leveren en installeren namelijk nooit een apparaat zonder dit vooraf met de klant te overleggen.
In uw situatie bleek tijdens het proces dat het oorspronkelijk gekozen model vanwege de maatvoering van uw keuken niet passend was. In overleg is daarom gekozen voor een alternatief model dat wel correct ingebouwd kon worden. Ook eventuele opties, zoals een extra besteklade, worden altijd vooraf besproken.
Juist omdat dit vooraf met u is afgestemd, vinden wij het jammer dat u deze ervaring als negatief heeft ervaren.
Wij hebben onlangs hier een tv en soundbar gekocht, keurig volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd echt een goede service gehad
9 March 2026
W.H.R.
Enschede
Piest is een fijne firma om zaken mee te doen .
9 March 2026
Mooie winkel
1 March 2026
L.J.
Enschede
Snel en correcte informatie en afhandeling.
23 February 2026
E. Dorenbos