Verkoop kon niet beter verlopen

Heel vriendelijk, ze nemen hun tijd en alles verliep correct. Ze zijn heel betrouwbaar, ik kan caravanaabiedingen.nl zeker aanbevelen. Ook al was het met de krop in de keel dat ik mijn caravan verkocht, zij hebben er een positieve verkoop van gemaakt, dank je.

Betrouwbaar, vriendelijk, servicegericht!

We hadden mooie caravan gezien via marktplaats en wilden graag snel kijken. Dat was meteen mogelijk en we konden door de weeks ‘s avonds kijken. Het uiteindelijke afhalen was ook lastig voor ons vanwege een drukke agenda. Ook daarvoor werd buiten de openingstijden de mogelijkheid geboden. Verder bij afhalen nog extra vloeistoffen en een slot meegekregen. We hebben er echt een goed en betrouwbaar gevoel bij!! Zeker een aanrader!

Voortreffelijk

Goed zaken te doen met de koper. Een vriendelijke behandeling. In een woord een hele fijne ervaring.

Vriendelijk

Vriendelijk,maar geen goed bob voor mij ,hihi⁸

Prima bod en snelle afhandeling

Het gebeurt niet altijd dat je aardige mensen tegenkomt. De heer Van Dorp van de gelijknamige caravanstalling in Schipluiden wees ons bij het brengen van onze caravan op Caravaanaanbieden.nl. Had hij goede ervaringen mee (ging dus niet voor eigen winst). Hij bemiddelde voor ons en in 1 week was alles geregeld. Alleszins redelijke prijs. Vlotte afhandeling. Er zit een goed jong bedrijf achter en wij wensen ze veel succes in de toekomst.

Prima geholpen en zeer nette mensen die hun zaken goed afhandelen.

Erg vriendelijk en zeer correct

Zeer vriendelijk en komt afspraken na.

Keurig afgehandeld prijs conform waarde.

Keurig afgehandeld, netjes via afspraak. Gekregen prijs was redelijk, maar dat is normaal als je een product op deze manier verkoopt. Particuliere huilers aan de deur voor een paar honderd euro meer is echt niet nodig. Netjes en vlot afgehandeld, meteen betaald en gevrijwaard.

Zeer goede ervaring

Ik kan iedereen die z'n caravan van de hand wil doen, caravanaanbieden.nl aanbevelen. Ze zijn accuraat en vriendelijk en zeer betrouwbaar, kortom, ze betalen direcht de afgesproken prijs en halen de caravan op van de plaats waar hij staat.

Goed !

Tot nu toe een goed contact , de afwerking volgt. Ben nog tot nu geen klant , maar het is wel de bedoeling.

een bedrijf dat veel zorgen wegneemt

Caravanaanbieden is voor mij zeer positief je krijgt direct een bod zonder gezeur. De communicatie is klantvriendelijk en de afwikkeling is vlot en betrouwbaar. Bij het ophalen van de caravan krijg je gelijk een uitschrijf bewijs van de RWD. De afwikkeling heeft veel zorgen bij mij weggenomen.

Onze ervaring was uitstekend !

Ons eerste telefoon gesprek verliep duidelijk.Het bod dat de heer van Zwakhoven deed, voldeed aan onze verwachtingen.Hij heeft duidelijk rekening gehouden met de handicap van mijn echtgenoot.

Het hele proces ging veel sneller en beter dan verwacht.

Goede reactie na eerste contact. Afspraak voor bezichtiging was snel gemaakt. Verkoopproces was zakelijk en correct. Geen gezeur en afhandeling direct ter plekke.

Super !!!

Vriendelijke benadering Duidelijk veel ervaring Top service !

Snelle, nette afhandeling

Er werd snel gereageerd op de mail.

Fijn geregeld en snel

Fijn geregeld

Alles zoals afgesproken

Zou hun zeker aanbevelen

Afspraak volgens afspraak

het is ons goed bevallen

Ik zou het iedereen aanraden om het bij julie te doen Alles is goed geregeld Groetjes Henk.

Komen hun afspraak na wat ze mijn hebben geboden voor mijn caravan zeer tevreden een aanrader

Bijzonder vriendelijk

Caravanaanbieden.nl heeft onze Beyerland Sprinter gekocht. Vooraf, via telefoon en whatsapp, zijn wij een prijs overeen gekomen. Dit bedrag is vooraf aan ons voldaan. Dat is écht heel uitzonderlijk! De caravan is voor de deur opgehaald door een uiterst vriendelijke medewerker. De overschrijving bij het rdw is mobiel geregeld. Het moet gezegd, ik heb nog nooit op zo'n prettige manier zaken met iemand gedaan. Ik kan iedereen die zijn caravan wil verkopen deze organisatie aanbevelen!

Attente en snelle afhandeling

Na akkoord te gaan met hun aanbod wordt er snel een afspraak gemaakt , en de volgende dag wordt de caravan gehaald, De transactie wordt gedaan met deskundig personeel welke de betaling en de vrijwaring ter plekke regelt, de service wagen is voorzien van een duidelijk logo, en ook hun website is prof. dit geeft het vertrouwen dat men niet met dubieuze handelaren te maken heeft.

Betrouwbaar en prettig werd alles goed geregeld

Via google gevonden. Het mailcontact werd al snel beantwoord en een afspraak gemaakt. Over de prijs waren we het snel eens. Kortom, de caravan was snel verkocht, tot beider tevredenheid. Het bespaarde ons veel aanloop van "eventuele"kopers als je bv via Marktplaats aanbiedt. Vooral dit laatste is een groot voordeel vinden wij.

Vriendelijk behandeld, afspraken nagekomen.

Blijven handelaren, tevreden met de afhandeling. Helaas geen vergelijking, dus weet niet of prijs redelijk is. Hoop sores minder en dus snel akkoord.

Top bedrijf!!

Alles wordt goed geregeld. Geld ontvang je een dag voor dat ze de caravan ophalen Zeer vriendelijk en betrouwbaar personeel!! Zal het zeker aanbevelen.

De Hooge Krocht 82

2201 TZ Noordwijk