Filters

9

Goede specialistische kennis

Ondanks het niet behalen van een resultaat is SAP altijd voor mijn zaak gegaan. Ook altijd eerlijk geweest in mijn kansen. Ik beveel SAP zeker aan als het gaat om hun deskundigheid wat betreft letselschade en hun gedrevenheid om voor een zaak te gaan en te proberen eruit te halen wat erin zit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bekwaam en vol compassie

Na een akelig ongeluk van onze advocate echt een rots in de branding. Onze situatie veranderde van uitzichtloos, naar bekwaam opgelost en stabiel. Dankzij haar heeft de wederpartij hun schuld naar verhouding (en meer...) betaald. Er werd altijd de tijd genomen om goed te luisteren maar ook dingen uit te leggen. Heel fijne ervaring. Hopelijk heb ik nooit meer een letselschade advocaat meer nodig maar iedereen die ik tegenkom die in een rottige situatie zit door toedoen van een ander raadt ik deze partij zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

snel + kundig en een prettige communicatie

snel + kundig en een prettige communicatie

 • Aanbevelen? Ja
10

.

.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze geven niet zo maar op

Na een best zware periode van 6jaar hebben ze uiteindelijk een prima deal gesloten met de tegen partij Ik heb vanaf het begin vertrouwen in hun gehad hoe moeilijk het soms ook was dank je wel June van Oers en Margot kok

 • Aanbevelen? Ja
10

erg goede persoonlijke contacten en zeer deskundig

de contacten met alle medewerkers zijn open en betrokken. Afspraken worden altijd nagekomen. Kan iedereen het kantoor aanbevelen. Dank voor alles (June, Margot en Sander)

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima geholpen

Ik ben erg tevreden over de benadering van de advocate. Tevens over de afhandeling van de letselschade.

 • Aanbevelen? Ja
8

Tevreden

Accuraat, bereikbaar en transparant. Correct

 • Aanbevelen? Ja
9

Top

ik werd in eerste instantie bijgestaan door DAS rechtsbijstand. Ik had het gevoel dat ik zelf alles achter aan moest gaan. Vervolgens overgestapt naar SAP. Beste beslissing die ik had kunnen maken. Zeer goed contact en vragen werden direct beantwoord. Daarnaast werd er goed advies gegeven en alles word in overleg gedaan!! Top!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne samenwerking

goede communicatie, fijn contact,snelle terugkoppeling, menselijk contact

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben op een fijne manier begeleid

Chantal is een hele fijne advocaat. Die zich altijd goed ingespannen heeft om mijn belangen te behartigen. Het is een lang traject geweest waar zij naar tevredenheid een einde aan heeft gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

10

mijn ervaring, was top

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik ben enorm blij dat ik voor dit kantoor had gekozen

De advocate die onze zaak verdedigde was zeer kundig en altijd voor ons beschikbaar geweest. Ik had altijd het fijne gevoel gehad dat ik geholpen werd en ging mijn normale leven met gerust hart verder oppakken, heerlijk! Dank U wel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heb altijd grootste vertrouwen in gehad.

Na eerder 3 andere letselschade advocaten gehad te hebben en totaal geen uitzicht op mijn zaak. Ben ik terecht gekomen bij de MR .J.F Roth, LSA-advocaat die heeft mijn zaak overgenomen. De worden bij thuis bezoek, werk jij zoveel mogelijk aan je gezondheid, de rest laat je aan mijn over. Deze worden heeft MR .J.F Roth voor de volle honderd procent waar gemaakt. En tot een zeer goed einde gebracht Aldus naar waarheid M.J,

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne communicatie

Wat een fijne ervaring, de beste keuze die ik heb gemaakt is om door SAP advocaten mijn letselschadezaak te laten behandelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg prettige ervaring, zeer kundige afhandeling van mijn dossier

In september 2016 heb ik een auto ongeluk gehad waarbij ik van achteren aangereden ben, waardoor ik rug- en nekklachten opgelopen heb. Vlak na het ongeluk heb ik een letselschade advocaat in arm genomen, maar helaas ben ik door gebrek aan communicatie uiteindelijk opzoek gegaan naar een andere letselschade advocaat. Zo ben ik bij SAP Letselschade Advocaten terecht gekomen. Vanaf het eerste contact tot en met de afronding van het dossier ben ik erg goed en kundig geholpen en hebben zij mij altijd op de hoogte gehouden van de lopende zaken. Ondanks dat je naast het medische traject niet zit te wachten op zaken als zo'n dossier heb ik bij SAP Letselschade Advocaten echt het gevoel gehad dat zij er voor mij waren, dat ze alles uit handen namen en ze duidelijk communiceerden over het verloop van het dossier. Uiteraard hoop ik nooit meer gebruik te hoeven maken van hun diensten, maar mocht dit het geval zijn weet ik dat ik bij hun aan het juiste adres ben!

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfect

Linda van Roelfs is de beste advocaat

 • Aanbevelen? Ja
9

uitstekend

Zeer goed bij gestaan op alle fronten zowel lichaamelijke alsmede psychisch klachten,Linda Roelofs uitstekend empathisch vermogen en gaf uitermate goed advies op alle gebied en kon ons vaak gerustgestellen als er eens paniekerig ergens door ons werd gereageerd. Onze Rots in de branding!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zonder zorgen gekregen waar we recht op hadden

Vanaf dat we SAP Letselschade hebben ingeschakeld hebben zij op professionele wijze onze belangen behartigd. De communicatie verliep soepel. Wij zijn super tevreden met SAP letselschade.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk en helder!

Overgestapt naar SAP Letselschade Advocaten omdat ik bij de vorige mijn twijfels had, geen dag spijt van gehad van deze overstap. Ik heb Mevr Kootkar (en assistente van de Wetering)gehad en wat was dat een team. Zij waren goed op de hoogte van wat wie doet en daarom verliep de zaak heel soepel en relaxed. In de heftige periode kon ik dit echt loslaten. ik werd bij elke handeling op de hoogte gehouden en hoefde nergens zelf achteraan te gaan. De communicatie was altijd helder en duidelijk. Heel tevreden geweest of de gehele periode en toch een snelle afhandeling wat ik niet had verwacht. Nogmaals hierbij mijn dank voor het bijstaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Beste lezers.. Aantal jaar geleden heb ik een motor ongeluk gehad en kwam daar in het begin niet echt goed uit. Uiteindelijk kwam ik terecht bij sap advocaten en die heeft me toen Linda Roelofs toegewezen. Linda is een geweldige vrouw en zet alles op alles om haar cliënte zo goed mogelijk te behandelen. Nogmaals ben super goed geholpen ook toen het wat minder goed ging!! Linda bedankt!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goede ervaring zeer klantvriendelijk professioneel

Een heel goede ervaring met mevrouw W.Oude Vrielink ze heeft mij heel goed geholpen, mij goed op de hoogte gehouden zeer klantvriendelijk,met een goed eindresultaat. Heel erg tevreden, ik raad het iedereen aan. Heel hartelijk dank mevrouw W.Oude Vrielink

 • Aanbevelen? Ja
8

Grote hulp en ondersteuning in moeilijke tijden!

Betrokken, betrouwbaar, behulpzaam. Echt wat je goed kan gebruiken in slepende juridische trajecten na letsel door een ongeval. SAP Advocaten doet alles voor je wat mogelijk is. Scheelt een hoop zorgen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel en goed

Professionele advocatenbureau met veel kennis in huis en zeer klantvriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vakkundig, professioneel en empathisch

SAP advocaten heeft ons alles uit handen genomen. Op zeer deskundige wijze, met aandacht voor tact en continue opvolging richting de tegenpartij is er na vele jaren een einde gekomen aan de zaak. Dit hadden wij nooit voor elkaar kunnen krijgen zonder de tomeloze inzet van Saskia de Groot en haar team. Niet alleen de kennis, maar ook de betrokkenheid en empathie voor de klant is zeker zo waardevol in een dergelijk proces. Dank aan Saskia de Groot en Margot Kok die altijd bereid waren om die extra stap te zetten.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd