Ik ben heel blij dat je mij gekozen hebt als ondernemerscoach. Ik heb genoten van al je energie en je openheid en nog het meest van je ambitie en gedrevenheid. Dank je wel Brenda en ik zie je weer bij Bites & Business.
Ton, we hebben een mooi traject achter de rug. Je kwam binnen met heel veel mogelijkheden waarom scholen jou konden inhuren. Het werd een duidelijk verhaal met 1 richting waarin ook nog genoeg mogelijkheden zitten. Ik heb bewondering voor je doorzettingsvermogen en wens je alle goeds voor de toekomst. Het was een waar genoegen om met je te mogen werken. Groet Adinda
Dank je wel Marco! Mooi om te zien hoe jij zo snel je bedrijf hebt kunnen neerzetten. Blij dat ik vanaf de zijlijn mocht meekijken.
Hoi Christie We hebben er samen een heel mooi traject van gemaakt. Je hebt mooie stappen gezet en bent gegroeid in je ondernemerschap. Ik wacht met smart op je nieuwe website... Die wordt vast passend bij je Merkwaarden. Dank je wel voor je openheid en enthousiasme. Groet Adinda
Het was een uitdaging en een feestje om in een dagdeel een pitch te maken samen met drie heel verschillende technische ondernemers. Dank voor je enthousiaste reactie en ik hoop dat jullie vaak mogen pitchen!
Dank je wel Rianne! Blij dat ik een kleine energiebron voor jouw bedrijf mocht zijn. Ik blijf graag op de hoogte van de zaken die we besproken hebben tijdens de heisessie. Adinda