Meegroeiend en met een uitstekende service.

Goede service en meedenken met de klant. Komen afspraken na en op tijd. Ons bedrijf groeit en onze planten groeien mee met de juiste kunde en verzorging door De Klerk.

de Klerk ontzorgt

Wij hebben geen omkijken naar de verzorging van onze planten. De Klerk komt maandelijks de planten verzorgen. Hierdoor zien onze planten er altijd uit als nieuw.

Altijd vriendelijk en stipt

Wij zijn ontzettend tevreden met de sfeer die jullie hebben gecreëerd met jullie planten in ons kantoor. Het maakt dat alles een mooi geheel vormt en warm aangekleed is. Ook het periodieke onderhoud is bij jullie in goede handen. Onze planten zien er na tijden nog fris, stevig en gezond uit. Hartelijk voor jullie fijne zorgen!

Wij ervaren naast werkgeluk ook heel veel PLANTGELUK!!

Onze planten staan er meer dan fantastisch bij dankzij de goede zorgen van de medewerkers van De Klerk. Kortom wij hebben veel plantgeluk!!

Top!!

Wij zijn al ruim 8 jaar klant en nog altijd zeer tevreden. De planten bij ons op kantoor (ACCS) staan er altijd netjes verzorgd bij. Zijn er problemen dan denkt de Klerk altijd mee in oplossingen.

Goede service, kennis van zaken & een prettige samenwerking.

Altijd leuk als Jessica er is, ervaren, gezellig praatje. En bovenal een top verzorging van de planten.

Prettig en deskundig personeel

Deskundig personeel met verstand van en liefde voor het vak dat zij doen. Daarbij altijd vriendelijk en snel in de communicatie. Yvonne GEM Benelux

Vriendelijk, rustig en deskundig!

Prettige mensen die rustig hun werk doen en dat ook goed doen. En ook niet te beroerd om een adviesje te geven over een eigen plantje dat ik hier heb staan.

Super-medewerker bij ons op de vloer

Medewerkster Aruba is enthousiast, vriendelijk, gezellig maar bovenal verstaat zij haar vak. Haar liefde voor plant en natuur is aanstekelijk. Als zij bij ons bedrijf Bindinc. op de vloer is voor de verzorging van de planten, voelt het als een van onze eigen collega’s. Bindinc. B.V. in M-mediagebouw, Hilversum

Altijd een verzorgd en gezellig kantoor

Wij krijgen vaak complimenten over de bloemen die op de balie staan maar ook de planten maken ons kantoor huiselijk en geven een warme uitstraling. Crop accountants & adviseurs Utrecht

Prima plantenverzorging

De mensen van De Klerk zijn deskundig en vriendelijk.

Ontzorgend

Wie kent het niet! Hebben de planten al water gehad?? Met De Klerk wordt er keurig volgens afspraak water/verzorging gegeven. Je hebtcer geen omkijken naar

Jarenlange betrouwbare en goede service

Al 12 jaar verzorgt De Klerk onze kantoor planten. Dit doen ze zeer goed omdat onze platen al 12 jaar meegaan en er nog steeds goed en gezond uitzien. De gemaakte afspraken komen ze altijd na en ze geven ons een gedegen advies over de wekelijkse plantenverzorging. We hopen jullie nog jaren bij ons langskomen voor de planten.

Gemoedelijke samenwerking met kwaliteit

De Klerk komt altijd netjes aanmelden dat zij er zijn en wanneer het erop zit. Verder wordt benoemd wat er heeft plaatsgevonden en waarom. Ook klusjes voor in de toekomst worden goed gecommuniceerd. Niemand loopt in de weg en er heerst een vriendelijke houding.

Snelle communicatie en fijne samenwerking

Fijne samenwerking en duidelijke communicatie. er worden de juiste vragen gesteld, om samen tot het beste eindresultaat te komen.

Professioneel en kwaliteit

Na een uitgebreid voortraject door accountmanager Inge Lohman hebben we ons kantoor onlangs voorzien van prachtige beplanting. Inge heeft verstand van zaken en gaf zeer kundig advies over de soort beplanting in welke ruimte, hoogte van de bak en waar deze wel of juist niet te plaatsen. Uiteindelijk is alles geleverd en ook dit is netjes uitgevoerd. We zijn tot nu toe erg tevreden. Met het maandelijkse onderhoud door De Klerk hopen we nog lang plezier te hebben van onze groene kantoorruimtes.

goede service en er wordt geluisterd naar de klant!

Men doet wat er gevraagd wordt en je krijgt wat er beloofd wordt. Nette zaak waar je soms iets te lang moet wachten maar dat maakt de kwaliteit meer dan goed.

Zeer goede service

Mooie voorstevoorstellen voor 3 bloembakken en netjes op tijd afgeleerd en geïnstalleerd.

Goede verzorging van onze planten

Wij werken nu een half jaar samen met De Klerk en tot nu toe zijn we tevreden over de verzorging en de communicatie.

Kundig, vriendelijk, conform afspraak

Wij hebben meer dan 300 planten in onderhoud via firma De Klerk BV, van onderhoud, tot vernieuwing en speciale projecten verlopen prima. Wij zijn zeer tevreden over de menselijke (down to earth) benadering, ze luisteren goed naar onze wensen, tonen initiatief en afspraken komen snel tot stand. Onze planten staan er prachtig bij, zeker een aanrader.

Goed advies en luister goed naar de wensen

Rianne heeft ons goed geholpen en we zijn erg blij met onze keuze.

Pro-actieve, flexibele en oplossingsgerichte leverancier

Zowel in nieuwe projecten (aanschaf beplanting) als in het onderhoud is De Klerk een zeer prettige partij om mee samen te werken. De communicatie verloopt goed en er wordt actief meegedacht in geval van hergebruik of nieuw ontwerp. De leveringsbetrouwbaarheid is 100%.

Mooie planten die prachtig passen binnen ons verbouwde pand

Ons bedrijfspand heeft afgelopen maanden een opknapbeurt ondergaan. Finishing touch was het vervangen/aanpassen van al het groen binnen de kantoren. De Klerk verzorgt al vele jaren bij ons het leveren en onderhouden van alle planten. Voor ons vanzelfsprekend dat ze dit nu weer mochten doen. Het ziet er weer prachtig uit.

Fijn bedrijf

De Klerk is een zeer betrouwbare plantenleverancier, we zijn daarom ook zeer tevreden met ons samenwerking. Hun deskundigheid is duidelijk zichtbaar binnen IDTV. Met name de kwaliteit van de geleverde planten en de verzorging die ze bieden. Aantal punten die ons tevreden houden zijn: • Ze reageren altijd snel op onze vragen en verzoeken, wat voor ons een uitstekende klantenservice benadrukt. • Hun vermogen om met ons mee te denken en proactief oplossingen die ze bieden, spreekt ons aan. • Deskundigheid. Wij adviseren aan eenieder om dit zelf te ondervinden. Met vriendelijke groet. Miguel Aguilar Facilitair Manager

De Run 4236

5503 LL Veldhoven