Topproduct. Voegen zien er echt uit als nieuw. Duidelijke gebruiksaanwijzing en eenvoudig toe te passen.
Hele fijne verf pen ,wit over bruine kit en gewoon dekken.
Erg makkelijk in gebruik en geeft een zeer mooi resultaat. Ik ga er nog twee bijbestellen voor de vloeren.
Deze voegenmarker is precies wat ik wilde om tussen de tegels in mijn badkamer “ op te frissen. Makkelijk om te gebruiken en een hoge kwaliteit. Ik ga zeker dit product weer bestellen.
Heel fijn die voegenstift, mijn vloer ziet eruit als nieuw raat het iedereen aan
zeer goede stift werkt prima
Super in gebruik. Maak je een foutje? Dan is deze nog makkelijk weg te poetsen (of schuren als je het foutje pas een dag later ziet :-)) En ben heel blij met het eindresultaat!
Heel tevreden met de aankoop, gemakkelijk om mee te werken en resultaten zijn goed
Snelle levering en werkt goed!
Goed werkend product - onze voegen zijn weer als nieuw!
Goede en eenvoudige manier om voegen op te frissen. Kleur hecht goed. Tip: bestel een aantal extra stiftpunten mee omdat deze, al naar gelang hoe hard je drukt, snel gaan rafelen. Snelle levering.
De stift werkt fijn, wel een precisiewerk, binnenkort de voegen van de badkamer. Eerst klein begonnen bij de voegen in de wc
perfect wat we verwachten, tijdig geleverd! ik ga zelfs nog bijbestellen gezien het goede resultaat
Vlug geleverd en goed produkt
Reparatiekit werd snel geleverd. Instructies zijn duidelijk en het resultaat mag er zijn. De voegen zien er weer goed uit.
Mooi product werkt prima. Makkelijk aan te brengen mooi resultaat.
Onze voegen zagen er slecht uit. Met de voegenstift nu 100x beter. Onze voegen waren in slechte staat en ook gevarieerd, soms dunner soms dikker soms dieper gelegen en soms ruw. Het lukte allemaal met de stift, uiteraard op die moeilijkere plekken was het wat lastiger en duurde het wat langer, maar het is uiteindelijk allemaal goed gelukt en we zijn zeer tevreden. Tip: wattenstaafje kan ook helpen om gemorste verf weg te halen. Handig om in de pen te plaatsen en te verwijderen en goed dat deze maat ook bestaat want wij hadden inderdaad dunnere voegen. Tipje was op zich ook lang genoeg.
Besteld en zeer snel in huis. Kan niets negatiefs verzinnen.
Prima! Doet wat het belooft en zeer eenvoudig in gebruik. Ik ben fan!
Helemaal goed ! Doet echt wat er over geschreven wordt, trekt in de voeg en werkt dus. Nu het er op zit weer een frisse badkamer samen met onze nieuwe douchecabine en vernieuwde kitnaden. Top, stift met 3 mm gebruikt ipv standaard 5mm, moeten nog wel stift er bij bestellen dus 2 als je het goed wil doen.
Werkt perfect heel handig in gebruik en de keuken krijgt hele andere look
Ik heb het gebruikt om vergeelde zijkanten van tegels die zichtbaar waren in het toilet, bij te kleuren. De uitkomst is waarop ik gehoopt had, blij mee!
Eenvoudig in gebruik en blijft lang wit. Er zit kwaliteitsverf in.
Goed product , duidelijk uitleg Met vriendelijke groeten,
Perfect spul