werkt goed, alleen gaat de kop stuk voor dat de verf op is
Deze voegenverf is de perfecte oplossing om vervuilde voegen er weer fris te laten uitzien! Eenvoudig aan te brengen en geweldig resultaat!
Afgelopen weekend gevoegd. Heel eenvoudig in gebruik. Mijn advies is om niet meteen het hele zakje aan te maken omdat het nogal snel droogt. En ik heb het voegsel aangebracht met mijn vinger. Dan is er veel minder verspilling dan met het stokje. De resten zijn achteraf heel goed te verwijderen. Even afwachten hoe het er over 1 jaar uit ziet. Hoewel ik even moest slikken van het bedrag voor het zakje van 100 gram, is het dubbel en dwars waard tot nu toe. Ik ga binnenkort ook de vloer van de badkamer opnieuw voegen. En daarbij ga ik zeker dezelfde voegenvuller gebruiken.
Product heel erg goed. Levering binnen 1 dag. top
Heel goed gegaan en de info was zeker in orde De voegen zijn terug in orde
Gemakkelijk in gebruik en mooie witte voegen.
Top! Werkt goed. Onze voegen in de keuken waren aardig geel geworden door het roken. Dus dit werkte perfect.
De product werkte perfect. Bedekt de oude kleur zonder vlekken of problemen. Ik kon niet beter verwachten! Het is echt een aanrader voor kleine klusjes die jezelf thuis wil uitvoeren.
Bestelling ging super snel
De lichte voegen in de vloer van de bijkeuken waren heel vies geworden. Via Google vond ik deze stiften. Voor die prijs wilde ik het wel proberen. Ik was positief verrast door het gemak tijdens het aanbrengen en het resultaat. Het dekt in één keer, zonder knoeien.
Snelle levering en doet wat het beloofd. Het geeft de vloervoegen weer een frisse uitstraling. De marmeren vloer oogt weer nieuw! Heel blij met het resultaat
Onze voegen waren gedeeltekijk weggespoeld door de jaren heen. Prima om de voegen in de douche te herstellen (en weer te vullen). Wel 4 zakjes nodig voor douche 60x30 tegels vloer en muur. Douche grote 90x90 ongeveer. Wellicht goedkoper gekund om bij de bouwmarkt zak te kopen, maar nu perfecte handleiding en "maatbeker" water erbij, zodat het niet fout kan gaan. Daarnaast goede kleur opties zodat het klopt met de rest van de badkamer. Aanrader!
Het is makkelijk aan te maken. Er zitten hele duidelijke instructies bij. De kapotte voeg ziet er weer keurig uit. Heel tevreden.
Prima product, deze Voegenstift/voegenmarker 5mm. Gemakkelijk in gebruik. Prima resultaat.
Dekt heel goed. Prima kwaliteit
Top product en geleverd voor de voorziene datum. Aanrader
Works as it should. You only need to pump a little more as I expected to keep the paint flowing.
Werkt fantastisch, eerste voegenstift 4 jaar geleden gekocht en tot nu gebruikt en was hij echt ‘op’. Nieuwe alweer binnen gekregen. Belangrijk om wel losse punten erbij te bestellen voor een steeds opnieuw mooi strak resultaat;)
Onze voegen in de keuken hebben nooit echt mooi strak dezelfde kleur gehad. Deze voegstift heeft daar daadwerkelijk echt verandering in gebracht. Alles ziet er strak uit en dekte vanaf de eerste keer volledig.
prima product mede door de voortreffelijke gebruiksaanwijzing. sponst boven verwachting makkelijk af zonder uitwassen.
Vorig jaar zijn onze ramen vervangen en de glaszetter had witte kit in plaats van antraciet kit gebruikt, wat past bij onze kozijn kleur. Dus dit moest anders. Eerst had ik bij de verf anti-siliconen vloeistof toegevoegd om over de randen heen te kunnen schilderen, maar ook met die toevoeging gaf het een slecht resultaat. En toen ben ik verder gaan zoeken en kwam ik bij de kitstift uit. Ik vind deze kitstift echt superhandig in gebruik. Dankzij het fijne kwastje kun je heel precies werken, en dat maakt het ideaal voor kleine hoekjes en randen. De afwerking is mat, wat misschien niet is wat je zou verwachten, maar voor mijn doel werkt het juist perfect. In plaats van alleen als eindlaag, gebruik ik hem vooral als basis om de kitranden een andere kleur te geven. Daarvoor is hij top: makkelijk aan te brengen, droogt snel, en zorgt voor een goede ondergrond om later overheen te verven. Het matte resultaat is dus iets om rekening mee te houden. Maar als je hem slim inzet, is het echt een handig hulpmiddel. Pluspunten: • Zeer gebruiksvriendelijk • Fijn kwastje voor nauwkeurig werken • Ideaal als basis om over te schilderen
Supermiddel! Per ongeluk de verkeerde kleur voegmiddel gebruikt. Twee weken aangezien maar eigenlijk niet tevreden. Met deze stift was het probleem makkelijk opgelost. Nu mooie antracietkleurige voegen bij de donkere tegels
Makkelijker dan dit is er niet En het word echt weer mooi en op kleur
Ideaal materiaal , gaat wel tijd on zitten Maar resultaat is geweldig ( Helaas verf blikje laten vallen dus weer een nieuwe besteld ) Of het lang mooi blijft moeten we nog ervaren maar ben nu al blij
Makkelijk te verwerken en mooi resultaat. Kan de voegenreparatie echt aanbevelen. De voegen zien er bij mij weer als nieuw uit.