10

No-nonsense en betrouwbaar

Voor verschillende organisaties werk ik met LaPosta en elke keer werkt het weer uitstekend. Nieuwsbrieven in elkaar zetten werkt goed, resultaten bijhouden werkt goed en relaties managen werkt goed. Als kers op de taart: een privacy-plus omdat de servers in Nederland staan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super interessante site!

Dankzij Laposta kan ik nu gemakkelijk nieuwsbrieven versturen naar mijn klanten. Voorlopig heb ik minder dan 2000 actieve klanten, maar wanneer in de toekomst blijkt dat dit er meer worden, schakel ik over naar een abonnement. Tip: doe zo verder, zodat we samen kunnen groeien. Groetjes, Tom, Vignobles Les Artistes www.lesartistes.wine

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne ondersteuning van de Helpdesk

Soms loop ik tegen iets kleins aan waar ik even niet uit kom en dan reageert de helpdesk altijd snel binnen 24 uur op mijn mail. Ik vind het fijn te ervaren dat Laposta nog een persoonlijke klantenservice heeft.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel snel antwoord gekregen met de perfecte oplossing!

Op 31 december heb ik mijn vraag gesteld en al op 1 januari een antwoord gekregen. Als dat geen service is!

 • Aanbevelen? Ja
10

Eenvoudig en met mogelijkheid tot succesvol contact.

Als plaatselijk belang van een klein dorp (ongeveer 400 inwoners) biedt Laposta de mogelijkheid tot optimaal contact met onze leden.

 • Aanbevelen? Ja
10

goed

Ik vind jullie goed, en wij denken erover om een abonnement te nemen. groeten drs. nico ter beek, directeur Orpheus Reizen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden!

Een verbeterpuntje: een mogelijkheid om een foutje te herstellen. Als door een fout een item verdwijnt of verschuift is er geen hersteloptie. Dat mis ik nog.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Eenvoudig en begrijpelijk waardoor het voor iedereen geschikt is. Geweldige ondersteuning.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima programma, behulpzame helpdesk!

Voor wat ik nodig heb is Laposta een prima programma voor mijn nieuwsbrief. Wat ik nog veel belangrijker vind is dat de mensen achter Laposta zorgvuldig met de AVG (privacywet) omgaan, daar uitgebreide informatie over geven en allerlei keuzes in het wel of niet plaatsen van cookies die vergezeld kunnen gaan met de nieuwsbrief. Ik heb de gratis versie en de helpdesk reageert altijd snel en behulpzaam op mijn mails wanneer ik onverhoopt ergens tegenaan loop. In mijn beleving een persoonlijke en prettige aanpak van het bedrijf voor hun klanten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Scheelt véél werk ......

Als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, is het een fluitje van een cent om veel mooie mailings te versturen ...........

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkt altijd en overal waar je ook bent.

Dit programma is eenvoudig te gebruiken

 • Aanbevelen? Ja
10

super

Hiervoor gebruikte ik GroupMail. Op dit programma is niets op aan te merken, enkel het verzenden was een beetje omslachtig en Laposta biedt meer mogelijkheden. Jammer dat het abonnement tot 500 adressen 180 Euro kost en dit is een hap uit het budget van onze club. Met het gratis abonnement zijn we ook tevreden

 • Aanbevelen? Ja
1

SLECHT

153 emailadressen ingevoerd en bij het verzenden van een nieuwsbrief wordt het naar 84 verzonden en 69 staan ineens bij opgeschoond. Waardeloos. Ik ga naar een andere website voor mijn nieuwsbrieven

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hoi Ilse, hier kunnen we helaas niets aan doen. Dit heeft te maken met de instellingen van het adres waarmee je verstuurt (@home.nl). Je krijgt hier binnen ons programma een waarschuwing voor. Ook heb ik je een half uurtje geleden een linkje gestuurd naar onze documentatie, waarin wordt uitgelegd wat het probleem is en hoe je het kunt verhelpen: https://docs.laposta.nl/article/514-bounces-bij-afzendadressen-van-internetproviders.

8

Betrouwbaar

Betrouwbaar en duidelijk, niet zelf hoeven afmelden,sommige gegevens misschien te veel. Brieven zelf maken kan nog verbeterd worden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een geweldige nieuwsbrief met heel veel mogelijkheden

Zou het mogelijk zijn om een spellingscontrole in de tekstverwerker in te bouwen?

 • Aanbevelen? Ja
8

zeer goed

Zeer goed systeem. Misschien een voorstel, kan er bij het toevoegen van een relatie een bevestigingsmail verzonden worden ?

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een heerlijke club!

De BMW Mono Club maakt sinds RUIM een jaar met veel plezier gebruik van de services van LaPosta en onze ervaringen zijn in een woord: GEWELDIG!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een verademing om met Laposta te werken

Super enthousiast over deze dienst. We zijn een stichting die af en toe een nieuwsbrief er uit sturen naar een selectieve groep relaties. Ik werk er nu een maand mee en ik heb alleen nog maar goede ervaringen. Eindelijk een goede en simpele vervanger voor Mailchimp.

 • Aanbevelen? Ja
8

Even wennen maar doet wat ik wil en Mailchimp helaas niet. :)

Enige nadeel is dat je met Mailchimp automatisch kan posten naar je sociale media... dat heb ik nog niet ontdekt bij Laposta. Verder heel tevreden, zéker met de automations!

 • Aanbevelen? Ja
9

Laposta blijft verrassen door zijn vele layout mogelijkheden. Praktisch!

Nieuwsbrief wordt steeds een beetje aantrekkelijker door toepassing van nieuw ontdekte mogelijkheden. Uitdagend.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima programma

Jammer dat je niet in oogopslag kunt zien met naam en toenaam, Wie geopend heeft en wie niet geopend heeft, zodat je daarop actie kunt ondernemen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Eric, van elke open (en elke klik) is te zien wie dit geweest is, en wanneer. Klik daarvoor op de extra tabs bij Resultaten. Je kunt ook zien wie er niet geopend heeft.

10

Uitstekend

Altijd netjes op tijd afgeleverd en prettig om mee te werken.

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP nieuwsbrievenprovider, alles in het Nederlands

Ik heb jarenlang gebruik gemaakt van Mailchimp (wat overigens goed werkt hoor) maar ben toch overgestapt naar Laposta. Dit omdat het pakket uitgebreid is, volledig Nederlands en gemakkelijk in gebruik. Omdat ikzelf erg tevreden ben met Laposta heb ik me dan ook aangemeld als partner zodat ik Laposta kan aanbevelen bij mijn klanten en direct kan koppelen aan te bouwen websites (zie janseninternetservice.nl/nieuwsbrievenservice) en kan ik onze klanten goed adviseren en assisteren bij het opzetten van een account.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles draait goed: Mailings maken, verzenden en resultaten bekijken

Heel saai, geen klachten, het draait gewoon goed. Nou één klein dingetje dan: voor een Apple gebruiker is het werken naast een document (dus niet wysiwyg) steeds weer even wennen

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer gebruiksvriendelijk.

Geweldig dat gebruik door en voor onze seniorenvereniging binnen de voorwaarden voor gratis gebruik valt. De optie om een verzending enige dagen van tevoren verzendklaar te maken is heel erg prettig. Ook het beschikbaar hebben van resultaten is prima. Een en al tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja

Over Laposta

Mat Laposta kun je makkelijk professionele nieuwsbrieven versturen. Het is bovendien gratis tot 2000 relaties.

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina