Filters

10

Een aanrader en betrouwbaar

Een bedrijf die weet waar je het over hebt en met de juiste advisering vanuit de klant bekeken(kosten. Verder de monteurs die het gemonteerd hebben, gingen echt voor kwaliteit en namen ook de tijd wat de beste montage is. Dit bedrijf kan ik een ieder aanraden!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Nette en duidelijke verkoper en uitstekende installateur.

Helaas jammer dat het bedrijf Compleet Duurzaam mij een andere installateur wilden sturen terwijl er duidelijk afgesproken was hun beste installateur te sturen. Na dreiging om order te annuleren toch de gewenste installateur gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer tevreden

monteurs werkten snel en nauwkeurig, ik kreeg goede uitleg,

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede uitleg en prima communicatie

Prettig gesprek en meedenken ivm bijplaatsen van 18 PV panelen bij bestaande installatie van 7 PV panelen. In de offerte 3 keuzes en uiteindelijk gekozen voor SolarWatt 355Wp glas/folie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles is heel prettig en goed verlopen.

Aangename mensen: Judith opende de mogelijkheden voor wat mogelijk was. Zeer blij met haar inzicht. Daarna het plaatsen van de zonnepanelen en de elektriciteit door Wim en Robert. Robert die toch nog een makkelijker weg wist te vinden wat betreft de elektriciteitsdraad. Het personeel waar ik mijn vragen aan kon stellen en Angela die mij hielp om alles juist op papier te krijgen. Mijn complimenten aan het hele team.

 • Aanbevelen? Ja
9

prettige contacten deskundig personeel en snel reactie bij problemen

Keurig werk prettige en efficiënte werkers! Tevreden dat we hebben gekozen voor Compleet Duurzaam.

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes gewerkt en alles goed opgeleverd

Advies: Duidelijke en persoonlijke uitleg. Wat ze zeggen is ook geleverd. Geen verrassingen achteraf. Voortraject. Er mag wat meer en concreter gecommuniceerd worden over de stappen die lopen en de planning. Levering. Netjes en snel gewerkt. Alles ook weer netjes schoongemaakt. Alleen het vuil in de dakgoot was naar de buren geveegd. Alles werkt naar behoren. Er was een mail met uitleg om de app te downloaden, Er had wat meer uitleg mogen zijn over de app en wat alles betekend. Of maak een korte instructievideo online.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig/snel en beleefd

De gemaakte afspraken met de heer Nguyen zijn nagekomen. De installatie is vlot en netjes afgewikkeld. Ik ben zeer tevreden over het geheel en zou zo weer zaken doen met Compleet Duurzaam.

 • Aanbevelen? Ja
8

prima goedwerkendemensendiewistenwatzemoestendoen

zeerpositief goedennetjeswerkgeleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Goede monteurs Zeer betrokken met hun werk. Meedenkend , vriendelijk en zeer ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

prima

Na een juiste offerte ,hebben we opdracht gegeven voor het aanbrengen van de zonnepanelen . montage en verder afhandeling binnen 4 weken geregeld

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geadviseerd, en prima geplaatst conform afspraak.

Prima

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn meer dan tevreden over de leverantie en plaatsing van de zonnepanelen.

Een vlotte en goed op de klant afgestemde organisatie. Afspraken maken prima in orde. Aardige behandeling, prettige contacten. De mensen van het bedrijf die de zonnepanelen plaatsten hebben we als heel correct en vriendelijk ervaren. Na afloop was alles netjes opgeruimd en achtergelaten. Niets dan lof.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service!

Het contact met Compleet Duurzaam is heel goed. Fijne begeleiding, en snel terug gebeld na een vraag over de BTW teruggave. Blij verrast dat ik 2 dagen na installatie werd gebeld of alles naar wens was. Kortom, prima service!

 • Aanbevelen? Ja
8

op tijd, snel en accuraat uitgevoerd

het huis is meer dan een eeuw oud. de aanleg van zonnepanelen en verdere installatie werden zo uitgevoerd, dat er goed in het huis paste, geen storende gevolgen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en goed!

Me zonnepanelen binnen een maand geplaatst. Leuk om via de app te zien hoeveel euro’s ik bespaar. Deskundige Installatieteam en een perfecte installatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn zeer vakkundig begeleid, vanaf het advies tot en met de installatie!

Wij waren op aanraden van vrienden bij Compleet Duurzaam terecht gekomen. Anders dan bij een eerdere leverancier kwamen ze binnen een heel korte tijd bij ons thuis alles doorpraten. Heel plezierig en deskundig. We kregen bij het gesprek met Michael Poeteray een goede indruk van het bedrijf. Uiteindelijk ook de opdracht gegeven voor het leggen van de 12 panelen. Wij zijn heel tevreden over de monteurs (Bert Kremer en zijn team), de panelen zijn keurig gelegd. Daarnaast is het werk in de meterkast en garage vakkundig en zeer netjes uitgevoerd. De vaklui namen alle tijd om het goed en rustig aan te leggen en daarna ook het systeem uit te leggen. Kortom wij zijn zeer tevreden klanten en raden dit bedrijf zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Samen goed kunnen overleggen wat de beste mogelijkhedenzijn voor plaatsen van de installatie

Ik heb mij aangemeld bij Solvari. Zij zoeken 3 bedrijven welke contact op kunnen nemen. Ik werd gebeld door Compleet Duurzaam of er iemand langs mocht komen om de situatie te bekijken. Dit was al een prettig gesprek en had een goed gevoel bij dit bedrijf. De afspraak werd gemaakt en Judith kwam bij ons op bezoek. Gewoon van voren af aan , uitleg over verschillende panelen en mogelijkheden. Zelfs het dak werd beklommen! Uiteindelijk alles goed doorgenomen en Judith deed een offerte. Ik gaf aan geen haast te hebben en zou nog meer offertes aanvragen. Dit was allemaal oké! Ik heb idd meerdere offertes ontvangen, alleen telefonisch contact, situatie werd bekeken via Google Earth. Kan ook maar persoonlijke benadering en ter plaatse beoordelen hou ik van, voor mij was dit doorslaggevend. Alles rondgemaakt en plaatsing afgesproken! Op de dag van plaatsen 2 mannen voor de werkzaamheden. Ook nu gelijk een goeie indruk en mensen met kennis van zaken. Perfect verlopen met dank aan Willem en Robert! Ik ben zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie en netjes opgeleverd

Heb sinds een week zonnenpanelen van compleet duurzaam. De communicatie verliep prettig en soepel alles was netjes uitgelegd tijdens het bespreken van de offerte. Ook het plaatsen van de panelen verliep goed Monteurs waren er keurig op de afgesproken tijd En aan het einde van de dag was alles weer zo schoon als voor dat ze begonnen en werkte alles naar behoren.

 • Aanbevelen? Ja
7

snelle en goede montage, snelle reactie op veranderingen

Na een soepele opstart zijn ze aan de slag gegaan, opgemerkt werd dat de panelen die dag nog geleverd en dus nog gehaald moesten worden. Na een kort overleg hoe het kabeltracé zou worden, is hier aan begonnen. Helaas kwam ik er achter dat men een 1-fase systeem aan het plaatsen was, terwijl ik een 3-fase systeem had aangeschaft. Dit werd direct verholpen door even met het kantoor te bellen voor opheldering. Nu zit ik alleen nog te wachten op de app ten behoeve van het uitlezen van het systeem. Dit zou uiterlijk binnen 5 werkdagen verstuurd worden, inmiddels is dat vandaag (28-07-2020) nog steeds niet gebeurd. De service is goed, dat is ook iets wat ik anderen zou aanbevelen, ik denk alleen dat de communicatie tussen "kantoor en uitvoering" iets beter kan.

 • Aanbevelen? Ja
10

snelle adequate service

Probleem met de groepen in de meterkast, waarbij ik dacht dat dit ontstaan was na installatie van extra groep voor de zonnepanelen. Monteur van Compleet Duurzaam kwam gelijk de volgende dag, waarbij bleek dat de oorzaak niet bij de extra groep lag. Maar heeft toch voor mij wijzigingen doorgevoerd aan de indeling van de groepen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ook de nazorg is perfect

Twee maanden na oplevering viel de monitoring op Shinephone uit als gevolg van een langdurige internet storing bij Ziggo. Opnieuw dezelfde prettige ervaring; met veel geduld samen naar een oplossing gezocht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vanaf de uitleg tot en met de plaatsing een plezierige ervaring

De kennis van zaken en het eindeloos geduld bij het bepalen van de juiste keuzes, gevolgd door een offerte terplekke is al een zeldzaam fijne ervaring, Als dan het plaatsen en de afhandeling erna met hetzelfde vakmanschap, ordelijkheid en goed overleg gebeurt, dan kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

snel, degelijk, betrouwbaar en een duidelijke offerte

De hele afwikkeling van afspraak op locatie via offerte naar oplevering is geruisloos verlopen. Het meest in het oog springend aspect vind ik de duidelijkheid en openheid waar mee de zaak afgehandeld is

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed.

Ze zijn bij ons thuis geweest voor een gesprek. We konden kiezen uit verschillende opties. We hebben het als zeer goed ervaren. En zijn tevreden met de zonnepanelen. Alles is goed verlopen naar wens.

 • Aanbevelen? Ja

Over Compleet Duurzaam

Compleet Duurzaam wil als betrokken bedrijf ondernemen op een wijze die bijdraagt aan een betrouwbare, toekomstbestendige en klimaatneutrale maatschappij. Wij hebben de overtuiging dat zonne-energie een belangrijke rol gaat spelen in de overgang naar verduurzaming van onze energievoorziening. ‘’Uit diverse scenario’s blijkt dat de klimaatdoelstellingen haalbaar zijn met een energiemix waarin verscheidene duurzame-technieken een substantiële bijdrage zal leveren’’ Duurzaamheid is een steeds belangrijker en groter thema in onze samenleving en in een steeds veranderende maatschappij verander je mee. Met Compleet Duurzaam maak je de ‘groene’ stap naar de toekomst!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd