Filters

8

Uiteindelijk zijn wij tevreden

Het offerte traject is naar tevredenheid verlopen. Helaas had de definitieve montage wat voeten in de aarde. Ondanks een schouw vooraf zijn er 3 montageteams langs geweest. Het derde team heeft uiteindelijk de panelen mooi en snel gemonteerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben zeer tevreden en zeker een tien verdiend

De plaatsing van de zonnepanelen is van het begin tot het eind naar alle tevredenheid gedaan . Er is steeds overleg geweest over wat de beste oplossing was voor bijvoorbeeld de afwerking van de kabels naar de meterkast en de dakdoorvoer. Het werd allemaal op dezelfde dag geregeld..Na plaatsing werd meteen de aanmelding naar de leverancier geregeld en werd ook app geïnstalleerd zodat ikzelf niets meer hoefde te doen en de monteurs gingen niet eerder weg dan dat alles werkte.Dus alles perfect geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service; goed aangelegd met duidelijke uitleg.

Een aanrader! Duidelijke afspraken tijdens de intake. Netjes en snel aangelegd. Goede aftersales.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn bedrijf, erg tevreden.

Alles is van te voren duidelijk uitgelegd en daar is ook de tijd voor genomen. Bij het plaatsen van de panelen is er netjes gewerkt volgens plan. Ben erg tevreden hierover.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geheel tevreden met de installatie

Goed bedrijf. Proces van offerte tot en met installatie is goed verlopen

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Netjes gewerkt

 • Aanbevelen? Ja
10

Helder offerte/opdrachttraject en goede installatie

Compleet duurzaam heeft een helder en goed offert opdrachttraject. We zijn ook tijdens dat traject goed geholpen. Je moet je zelf inlezen en kritisch zijn. Dat moet je altijd, maar bij compleet duurzaam staan ze er voor open en kom je dan tot een meest optimaal leg plan/oplossing voor jou.

 • Aanbevelen? Ja
1

Ontzettend slechte service

Panelen zouden in december geplaatst worden. Het werd maart. Keurig de app gekregen om de opbrengst te monitoren. Ben nu al twee maanden bezig om de app weer operationeel te krijgen. Wordt continu aan het lijntje gehouden. Zelf neemt het bedrijf geen contact op. Communicatie is dus erg slecht. Service dus nog beroerder.

 • Aanbevelen? Nee
10

vriendelijk personeel en duidelijke communicatie

Zowel de verkoper als de installateurs waren uiterst vriendelijk, kundig en helder in hun communicatie en uitvoering

 • Aanbevelen? Ja
10

Top.

Goede communicatie en een nette installatie. Kortom: zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Keurige snelle en vakkundige service

Na ontvangst en goedkeuring offerte, Levering en montage in 8 weken. Dit is een mooie prestatie in de huidige overspannen markt. Hartelijk dank "compleet duurzaam"

 • Aanbevelen? Ja
3

7 installatie afspraken waren er nodig om 14 zonnepanelen te plaatsen

Eerste oriënterende gesprekken voor opdracht verliepen goed. Opdracht verstrekt en ingepland. Bij het eerste installatiebezoek blijkt er verkeerd te zijn ingemeten waardoor het afgesproken legplan niet kan worden gerealiseerd. Installatie kon op dat moment niet verder. Nieuw legplan gemaakt. Installatie afspraak 2 en 3 worden een half uur voordat de installatie zou plaatsvinden zonder goede reden afgezegd. Daarna zijn er nog diverse bezoeken nodig om uiteindelijk de installatie volledig af te ronden. Stroeve communicatie. Magere compensatie voor alle rompslomp die Compleet Duurzaam heeft veroorzaakt.

 • Aanbevelen? Nee
10

Bijzonder goed adviesgesprek

Vandaag een adviesgesprek gehad over warmtepompen. We kregen duidelijke en uitgebreide uitleg met een objectieve en enigszins onverwachte conclusie: dat in ons huis en situatie (goed geïsoleerd en laag verbruik) het beste een ventilatiewarmtepomp past. Die is nog niet in het assortiment maar komt er hopelijk snel. Daarnaast kregen we veel goede tips om nog meer te verduurzamen. Kortom, goed gesprek waarvoor alle tijd werd genomen. Dank daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden!

Het hele proces van aankoop tot installatie van onze zonnepanelen is perfect verlopen. Allemaal keurige en prettige mensen die de afspraken nakomen. Wij bevelen Compleet Duurzaam van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn en duidelijk 1ste overleg, uitvoering in praktijk top! Vriendelijk en zeer professioneel!

In het eerste overleg met Mark werd alles duidelijk en vriendelijk uitgelegd. En bij onduidelijkheden werd het nog een keer op een andere manier uitgelegd. De mannen die de zonnepanelen hebben aangebracht waren ook zeer vriendelijk en zeer professioneel. Zelfs in huis hebben ze nog geholpen om ruimte te maken omdat er een kast in de slaapkamer in de weg stond voor de bedrading van zolder naar de meterkast. Super blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een goed bedrijf om zaken mee te doen.

Vanaf het begin een goed contact met Tim Appelman, een goede adviseur. Ook de monteurs ( Groningers ) zeer vakbekwaam en mee denkend, harde werkers in vergelijk met monteurs die bij de buren waren. ( Een ander bedrijf ) Wij zijn zeer te vreden over Compleet Duurzaan, en bevelen ze aan!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede communicatie en overleg met dit bedrijf

Persoonlijke benadering door Paul Jooste was erg prettig en niet opdringerig. Uiteindelijk kon er 1 paneel minder op het dak, dat is in overleg goed opgelost. De installatie ging vlot en het systeem en de app. werken goed.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik ben tevreden met gang van zake met Compleet Duurzaam

Voorlichting was goed en duidelijk, zoals het uitgelegd was is het grotendeels ook gegaan. Zonnepanelen aanbrengen en meterkast aanpassen is snel en goed gegaan, lijken deskundige mensen. Wacht nog op btw-teruggave, formulieren invullen en mailverkeer via internet is wat mij betreft goed gegaan, maar voor mensen die geen ervaring hebben en computers en e-mails is het lastig communiceren. Over het algemeen prima zaken gedaan met Compleet Duurzaam.

 • Aanbevelen? Ja
9

snel en netjes afgewerkt

Het plaatsen duurde wat langer dan gepland door slecht weer en fout meegeleverde steunen maar de monteurs hebben uiteindelijk alles keurig afgewerkt en netjes achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend!

Vanaf het intake gesprek voelde het meteen goed om met Compleet Duurzaam in zee te gaan voor het plaatsen van 11 panelen met micro-omvormers. Goede schouw waarbij alles tot in detail werd doorgenomen zodat er bij de installatie geen verrassingen waren. Het maken van een installatie afspraak duurde wel wat langer dan normaal vanwege de drukte. Installatie netjes gedaan, goede communicatie in het algemeen, alles naar tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima!

Prettig contact met Compleet Duurzaam. Vlotte service. Plezierig contact met medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Komen afspraken na

Alles volgens planning. Montage verliep snel

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmensen en vakwerk !

Zeer tevreden, goede communicatie, op afspraak geleverd en door professionele vakmensen geplaatst en aangesloten. Installatie werkte direct.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service, advies op maat!

Allereerst goed advies gehad. De adviseur kwam met een mooi plan en legt alles goed uit. Na de offerte te hebben getekend vrij snel een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de warmtepomp. Echter kreeg ik een paar weken van te voren te horen dat de warmtepomp pas weer leverbaar was eind mei( bijna 5 maanden later). Gelukkig werd ik vorige week(begin november) gebeld met het nieuws dat er toch een aantal warmtepompen geleverd konden worden en dat ze deze binnen een week al konden plaatsen. Top service van Compleet Duurzaam. Ook het plaatsen werd door vaklui gedaan. Zij kwamen heel beleefd en bekwaam over. Kortom, een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima verlopen.

Zowel de voorbereiding als de uitvoering verliepen perfect.

 • Aanbevelen? Ja

Over Compleet Duurzaam

Compleet Duurzaam wil als betrokken bedrijf ondernemen op een wijze die bijdraagt aan een betrouwbare, toekomstbestendige en klimaatneutrale maatschappij. Wij hebben de overtuiging dat zonne-energie een belangrijke rol gaat spelen in de overgang naar verduurzaming van onze energievoorziening. ‘’Uit diverse scenario’s blijkt dat de klimaatdoelstellingen haalbaar zijn met een energiemix waarin verscheidene duurzame-technieken een substantiële bijdrage zal leveren’’ Duurzaamheid is een steeds belangrijker en groter thema in onze samenleving en in een steeds veranderende maatschappij verander je mee. Met Compleet Duurzaam maak je de ‘groene’ stap naar de toekomst!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd