10

Duidelijk, snel & vakkundig

Duidelijke uitleg gekregen van Michael tussen de verschillen van soorten panelen en installaties. Nadat Michael zijn verhaal heeft gedaan n.a.v. de wensen die er waren was voor mij alles glashelder. Hierdoor ook geen andere offertes meer opgevraagd en met Michael van compleet duurzaam in zee gegaan. Installatie kon op korte termijn door een uitval plek wat weer gunstig uit kwam, hoe eerder hoe beter. Dag van de installatie zijn de mannen rond 9 uur half 10 begonnen en 2 uur was alles aangesloten. Zeer vakkundige en leuke monteurs. Hierdoor besloten om nog een offerte bij Michael van compleet duurzaam aan te vragen maar dan voor bij mijn ouders. Ook hier is alles goed en duidelijk uitgelegd en nu is het wachten op de installatie dag! Kortom: super!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

zoals het hoort

de offerte was duidelijk en overzichtelijk en bood mij meerdere opties. ook was men telefonisch bereikbaar voor verdere uitleg. de installatie was zoals je mag verwachten. aardige installateurs die alles netjes afwerkten. alles is gegaan zoals je mag verwachten en waar je op hoopt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Wat een goede service. De zonnepanelen gaan fantastisch en de installatie was ook super. Ik heb niks te klagen, onwijs vriendelijke man die met 37 graden gewoon het dak op ging! Ongelofelijk vriendelijk en goed werk verricht. Ik zal compleet duurzaam iedereen aanraden! Echt geweldig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Slagvaardige klantgerichte benadering

Goed advies, snelle levering en installatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Niets op aan te merken, 1e gesprek duidelijk en alles goed uitgelegd. Offerte snel binnen en na opdracht binnen 2-3 weken alles op het dak. Alles wordt geregeld inclusief btw aangifte. Montage ook perfect gegaan dus niets op aan te merken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vakwerk

Snel, netjes en bekwaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring

Aanvraag gedaan bij meerdere zonnepanelen leveranciers. Van alle partijen die ik langs heb gehad nemen ze de meeste tijd voor je en ontzorgen je. Alle vragen direct ku nen beantwoorden en ze willen een compleet beeld van de woning om de offerte te bepalen. Tijdens de installatie kijken ze met je naar de beste optie, dat dit meer werk kost maakt niet uit. Installatie is snel uitgevoerd en vakkundig.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel tevreden!

Heel tevreden zijn wij over Compleet Duurzaam. Eerlijk en duidelijk advies van Michael Poeteray en snelle en vakkundige installatie door de monteurs! Aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer goed

Goed advies en snelle vakkundige installatie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede offerte met alle relevante info tijdens het gesprek; zeer nette installatie in één dag gedaan.

Het bedrijf heeft mij een product (Dmegc , glas / glas panelen) geleverd met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Duidelijk offerte en persoonlijk toelichting. Installatie kon na één week al. Installateurs hebben zeer netjes alles afgewerkt. Dezelfde avond kon ik via de SolarEdge App één en ander monitoren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies & uitvoering

Goed advies gekregen van hun adviseur Hoang. Installatie was vlot en netjes gedaan. Zeker aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk personeel

Van aanvraag offerte tot en met plaatsing van de installatie tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel hartelijk personeel, vakkundige installatie

Geweldig leuk om met het team van Compleet Duurzaam kennis te maken. Installateurs KlaasJan en Gerdo hebben uitstekend werk verricht en hebben zelfs dakpannen vervangen waar deze stuk waren. Proficiat !! En electriciën Fiat heeft keurig de bedrading aangelegd en de omvormer en de extra groep geplaatst. Heel netjes en correcte afhandeling van de koppeling van de omvormer met het WiFi netwerk. Alles werkt prima !

 • Aanbevelen? Ja
8

Bedrijf met ervaring. Juiste keuze geweest voor onze zonnepanelen.

Onlangs zonnepanelen van Compleet Duurzaam ontvangen. Deskundige informatie vooraf over al wat met zonnepanelen te maken heeft. Gekozen voor glas op glas panelen v.v. optimizers. Degelijke constructie, klantgerichte all round monteurs en goede (na) service. Kortom, ben tevreden over de levering van de zonnepanelen tegen een redelijke prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begint tot eind installatie prima uitgevoerd!

Goed advies aan het begin. Duidelijke offerte. Snel geleverd en naar tevredenheid geïnstalleerd. Zonder het te zeggen werd rekening gehouden met de tuin.

 • Aanbevelen? Ja
9

Profesioneel bedrijf

Goed werk afgeleverd. Ben zeer tevreden zowel over de vertegewoordiger als wel de monteurs.

 • Aanbevelen? Ja
9

We zijn zeer tevreden over de informatie, installatie en service

duidelijke uitleg, alles wordt voor je geregeld en de installatie is vakkundig aangelegd. De app was dezelfde avond al bruikbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Iets duurder, maar heel professioneel

Offerte op maat. Eerlijk. Sympatiek. Professionele offerte. Wat duurder, maar dat heb ik graag over voor een betrouwbare lokale onderneming.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nauwkeurig en vriendelijk personeel!

Een aardige en kundige vertegenwoordiger. Hij gaf ons een goed gevoel. De mannen die inderdaad 's morgens om 9.00 uur aanwezig waren, waren vriendelijk en accuraat. De zonnepanelen liggen heel mooi op het dak. Al met al een top bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed team die weten wat ze doen.

Michael Poeteray van Compleet Duurzaam is meer dan alleen maar een verkoper. Hij denkt goed mee wat de mensen willen en voor een schappelijke prijs. Dankzij hem hebben wij een leuke installatie voor een leuke prijs. Toen hij weg ging wist ik al dat ik mijn zonnepanelen bij Compleet Duurzaam zou kopen. Zeer vriendelijk en meedenkend. Hij smeert geen dingen aan waar je niets aan hebt. Hij weet wat goed is, en voor langere tijd goed blijft. De installatie van de panelen ging super. Er was 1 installateur omdat zijn collega ziek was, maar hij ging net zolang door tot alles goed werkte. De installateur werkt netjes en goed en laat geen rommel achter. Alles met elkaar ben ik zeer tevreden hoe de gehele koop en installatie is verlopen. Top gedaan mannen. kunnen nog velen wat van leren.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service, goede informatie,

Waren snel met de offerte, konden die goed onderbouwen. De informatie over de techniek en de administratie, belasting, saldering ed, was goed en duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super.

Vriendelijk, goede gedegen uitleg, altijd bereid om nog weer antwoorden te verstrekken op de vragen die er nog weer zijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede en vriendelijke monteurs hebben netjes gewerkt.

De monteurs waren prima op tijd. Ze hebben hun werk keurig netjes gemaakt en afgeleverd. De kastjes hebben ze op een prima plek op gehangen. Er was geen geboor of bekabeling nodig in het huis. Want dat was onze eis. Via de electragroep van de wasmachine is aansluiting gerealiseerd. De totale tijd van de oplevering van de 9 zonnepanelen was sneller als dat we verwacht hadden. En de meter loopt terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk nette medewerkers en misschien nog belangrijker, zeer vakbekwame monteurs.

Na een duidelijk en gedegen advies van de adviseur was de keuze snel gemaakt. We gingen niet alleen voor “Duurzaam” maar ook voor een degelijk Noorse kwaliteit en … een langere garantie periode. De 2 man montage ploeg startte na een bakkie koffie om 7.15 uur en ongelofelijk … 9.30 reden zij weer weg. 12 Panelen op het dak achterlatend naast een zeer nette afwerking van de rest van de installatie binnen. Compleet Duurzaam kan ik iedereen aanraden die overweegt zonnepanelen aan te gaan schaffen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekend

Jan Duurzaam is voor mij een enthousiaste en betrouwbare onderneming. Bij het duurzaam maken van mijn huis, hebben zij alles helder uitgelegd vervolgens de werkzaamheden tot in de puntjes begeleidt. Mocht er dan toch iets niet goed lopen, waren zij er om de boel weer op de rails te krijgen. Mijn huis is zorgeloos duurzaam gemaakt SUPER.

 • Aanbevelen? Ja

Over Compleet Duurzaam

Compleet Duurzaam wil als betrokken bedrijf ondernemen op een wijze die bijdraagt aan een betrouwbare, toekomstbestendige en klimaatneutrale maatschappij. Wij hebben de overtuiging dat zonne-energie een belangrijke rol gaat spelen in de overgang naar verduurzaming van onze energievoorziening. ‘’Uit diverse scenario’s blijkt dat de klimaatdoelstellingen haalbaar zijn met een energiemix waarin verscheidene duurzame-technieken een substantiële bijdrage zal leveren’’ Duurzaamheid is een steeds belangrijker en groter thema in onze samenleving en in een steeds veranderende maatschappij verander je mee. Met Compleet Duurzaam maak je de ‘groene’ stap naar de toekomst!

Filter op taal