Filters

10

Een 10.

Het geheel verliep vlekkeloos. Vanaf het eerste gesprek, de offerte, de adviezen, aanpassing van de meterkast en de installatie. Alles conform afspraak en op tijd. Iedereen zeer vriendelijk en correct. Een zeer positieve ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Snelle en perfecte insallatie

 • Aanbevelen? Ja
7

van A tot Z een goede ervaring, zeker een aanrader.

eengoed en helder adviesvan een terzake kundige adviseur. direct een offerte. De installatie volgde 2 weken na opdracht, er is netjes gewerkt en de installatie voldoet aan de verwachting al moeten de echte zonnige dagen nog komen;)

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geregeld

Zeer goed geregeld, vriendelijk personeel en goede kwaliteit prijs verhouding.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima!

Het systeem van 9 zonnepanelen dat begin oktober 2021 op ons dak is aangebracht werkt uitstekend en is vakkundig geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt top

Leveren top werk! Komen afspreken goed na. Heel vriendelijk en goed meedenkend. Ik ben erg tevreden over het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
8

snel en goed en vriendelijk personeel

er werd voor het plaatsen van de 8 zonnepanelen toch nog een verandering door het personeel aangedragen. Door ze anders te plaatsen. Anders lagen ze te dicht tegen de dakkapel van onze naaste buren. En bij het schilderen is er dan te weinig ruimte! Wij waren blij dat opgemerkt werd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Ik kreeg goed advies. Ik heb de panelen nu 3 maanden en ook de opbrengst komt overeen met de berekeningen. Geen mooie verhalen dus. Prijs was markt conform, maar het ging mij ook om de service verlening. BTW terug krijgen was makkelijk. Klein minpuntje dat het iets minder was als was voorgeschoteld. Er viel iets tegen bij het plaatsen van de zonnepanelen, daar kon Compleet Duurzaam niets aan doen. Het werd keurig afgehandeld. Daarna ben ik nog gebeld om te checken of alles goed was afgehandeld. Top geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een Compleet en Betrouwbare leverancier

Het is al even geleden, maar begin juni 2021 zijn de zonnepanelen gelegd. Betrouwbare en veilig werkende vaklui, namen de tijd om het werk goed en vooral ook veilig uit te voeren.

 • Aanbevelen? Ja
8

Accuraat

Er was steeds een goed en vriendelijk contact met het bedrijf. Zowel in persoon als telefonisch. De gemaakte afspraken werden nageleefd. De mogelijkheid de kabel in zijn geheel achter de regenpijp weg te werken, bleek in de praktijk echter niet mogelijk. Het plaatsen van de panelen (door een ander bedrijf) gebeurde vakkundig, maar ruw. Het gebeurde met een routinematige vanzelfsprekendheid en snelheid die op mij niet altijd netjes over kwam. Er ontstond hierbij schade aan de dakgoot èn heeft het mij 13 (dertien) dakpannen gekost. De schade aan de dakgoot is overigens door wéér een ander bedrijf gerepareerd. Tot op heden houdt deze reparatie nog steeds. Aangezien het plaatsingsteam later arriveerde dan afgesproken (ondanks tijdig bellen), ontstond er enige tijdsdruk. Hierdoor werd er een tweede team bijgehaald en ging de snelheid van werken nog verder onhoog dan al het geval was. Dit gaf een rommelige indruk. Er was echter wèl steeds overleg met mij. Noot: de panelen werden geplaatst op een vrijdagmiddag. Aanname: wilde men op tijd thuis zijn? Kortom: Over Compleet Duurzaam ben ik tevreden. De werkwijze van het plaatsingsteam straalt af op Compleet Duurzaam, ondanks dat ik weet dat het twee gescheiden bedrijven zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Beter als het nu gedaan is gaat het nooit meer worden.

Ik had hier een topteam aan het werk, met wat overleg ben ik helemaal tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

prettig en meedenkend, snel en goed werkend

Zie boven

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel, vakkundig en sociaal

Vertegenwoordiger kwam tot tweemaal toe thuis. Snel een offerte en afspraak. Snel en vakkundig gelegd door Martin. Misschien iets betere communicatie op de mail, verder zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige en goede dienstverlening!

Prettige en goede dienstverlening: duidelijkheid, snelheid, netjes gewerkt en prettige communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
9

In een woord "Prima".

De communicatie was duidelijk en de plaatsing van de zonnepanelen en de omvormer zijn volgens afspraak uitgevoerd en zeer netjes uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

voldoed aan alle verwachtigingen

mijn 10 zonnepanelen plus overige apparatuur is door uiterste vriendelijk en personeel geplaatst. Na de werkzaamheden is alle overtollig materiaal opgeruimd en zijn de werkplekken schoon en netjes achtergelaten

 • Aanbevelen? Ja
8

Het werd mij duidelijk uitgelegd, en vervolgens voortvarend uitgevoerd

Zie boven

 • Aanbevelen? Ja
8

prima team zonnepanelen leggers! Goede adviseur.

Er is netjes gewerkt, snel en alles werkt. Ben er erg blij mee. Blij dat ik ja heb gezegd tegen zonnepanelen op mijn schuurdak! Ben benieuwd hoe de opbrengst zal zijn nu de dagen weer korter worden en de zon lager gaat staan. (panelen op noord-oosten)...

 • Aanbevelen? Ja
9

efficiënt en goed

Goede voorlichting. De zonnepanelen werden snel en goed geplaatst. Als je belt wordt er snel en efficiënt geantwoord. Er komt direct iemand aan de lijn zonder antwoordapparaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

top

top

 • Aanbevelen? Ja
8

Nette onderneming

Ik ben geadviseerd door Tim, een bijzonder aardige en redelijk zakenkundige verkoper wars van loze verkooppraatjes .Wat hij niet wist, vroeg hij na en kwam er dan later op terug. Het hele proces van informatie tot aanschaf en plaatsing zonnepanelen ging vrij goed. Monteur moest alleen volgende dag terugkomen i.v.m. stop, er moest een zwaarder kaliber in de meterkast geplaatst worden. Een ander klein dingetje; mijn telefoonnummer was op kantoor verkeerd in het systeem gezet, ik heb er 2 keer voor moeten bellen omdat het de eerste keer niet aangepast werd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel,helder,betrouwbaar,vriendelijk

Alles perfect en snel geregeld, goed persoonlijk advies en uiteindelijk bleek alles een fluitje van een cent. Enige minpuntje is dat de adviseur en de technische dienst mij vertelden dat mijn meter geschikt was voor terugleveren en de monteur gelijk zei dat dit niet zo was. Zodat ik als nog een meterwisseling moest doen.. Maar verder uiterst tevreden

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Klus is netjes en ruim binnen de gestelde tijd uitgevoerd. Vraag: alleen staat de omvormer nog op een verkeerd tijdstip. Gr H

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer kundig!

Compleet Duurzaam heeft prima werk geleverd bij het plaatsen van zonnepanelen op ons huis. Zowel het opname gesprek als de installatie verliepen op plezierige en kundige wijze.

 • Aanbevelen? Ja
8

Wij zijn zeer tevreden.

De monteur heeft keurig werk geleverd en zo nodig nader overleg met ons gepleegd.. Er zit een Engelstalige gebruiksaanwijzing bij de inverter. Als het mogelijk is, kunt u ons dan een Nederlandstalige sturen? Bij voorbaat onze dank. Vriendelijke groet, Familie De Munck, Haren

 • Aanbevelen? Ja

Over Compleet Duurzaam

Compleet Duurzaam wil als betrokken bedrijf ondernemen op een wijze die bijdraagt aan een betrouwbare, toekomstbestendige en klimaatneutrale maatschappij. Wij hebben de overtuiging dat zonne-energie een belangrijke rol gaat spelen in de overgang naar verduurzaming van onze energievoorziening. ‘’Uit diverse scenario’s blijkt dat de klimaatdoelstellingen haalbaar zijn met een energiemix waarin verscheidene duurzame-technieken een substantiële bijdrage zal leveren’’ Duurzaamheid is een steeds belangrijker en groter thema in onze samenleving en in een steeds veranderende maatschappij verander je mee. Met Compleet Duurzaam maak je de ‘groene’ stap naar de toekomst!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd