Laden reviews...
55 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reacties blijkt een consistente waardering voor duidelijke communicatie en betrokken begeleiding. Klanten noemen snelle reacties en heldere uitleg. De dienstverlening wordt als betrouwbaar en professioneel ervaren, met een zorgvuldige begeleiding door het hele proces. Dit zorgt voor vertrouwen en continuïteit in de samenwerking.
Merkt- echt luistert met verwondering en betrokken vragen naar de merkaanvraag. Door dit bedrijf voel ik mij erkend en trots op mijn eigen stappen en doorzetten. Chapeau!
26 March 2026
Rens van Zoelen
UTRECHT
Wat een mooie woorden, dankjewel Rens! Fijn om te horen dat je onze manier van werken zo goed hebt ervaren. Veel succes met je merk!
Itske van Merk-Echt
Wij werken al een aantal jaren samen met Merk-Echt en dat tot grote tevredenheid. Merk-Echt heeft zeer accurate mensen in dienst, die alles goed voor je in de gaten houden, maar ook duidelijk zijn w.b. de kosten en mogelijkheden.
19 March 2026
Christel
Eindhoven
Wauw! Bedankt voor je mooie woorden Christel! Fijn om te lezen dat jullie al jaren zo tevreden zijn.
Ja
17 February 2026
J
H
Bedankt voor je goede review Jelle!
luisteren goed naar klanten
27 January 2026
sophie finkers
Langeveen
Bedankt voor je goede review Jelle!
Itske van Merk-Echt
Wij worden volledig ontzorgd door Merk-Echt en volgen hun deskundige advies. Hierdoor blijft ons merk overal consistent en sterk gepositioneerd. Dit geeft ons de ruimte om ons te focussen op onze eigen werkzaamheden. Een fijne en professionele samenwerking!
16 January 2026
Camiel gielkens
Zaltbommel
Bedankt voor je goede review! Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening Camiel.
Itske van Merk-Echt
Merk-Echt begeleidt ons al jaren bij de registratie en bescherming van onze merken, zowel binnen de Benelux als internationaal. Hun team is deskundig, proactief en prettig om mee samen te werken. Dankzij hun betrokkenheid en ervaring verloopt alles soepel en professioneel.
13 January 2026
Vincent
Franssen
Dankjewel voor je mooie woorden Vincent! Fijn om te lezen dat je al jaren zo tevreden bent.
Itske van Merk-Echt
We worden goed op de hoogte gehouden en krijgen bij vragen goed en snel antwoord.
5 January 2026
Frank
Haarlem
Bedankt voor je goede review Frank!
Itske van Merk-Echt
Merk-Echt is een fijne partij om mee samen te werken v.w.b. merkregistraties en bewaking ervan. Korte lijnen, heldere communicatie en goed advies en ondersteuning wanneer er sprake is van inbreuk.
17 December 2025
Joost
Tilburg
Bedankt voor je goede review Joost!
Itske van Merk-Echt
Er wordt met je meegedacht, snel gereageerd en helder gecommuniceerd. Goeie ervaring!
6 December 2025
Loes
Winterswijk
Komen goed hun afspraken na. Monitoren merken die evt. inbreuk kunnen maken op ons merk op een goede manier.
2 December 2025
Willem
Amstelveen
Bedankt voor je goede review Willem! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Itske van Merk-Echt
The renewal process for the STREET ART MUSEUM AMSTERDAM trademark was handled in a way that was both helpful and insightful. Communication was clear, the guidance was practical, and every step was completed efficiently and effectively. A smooth and professional experience throughout.
2 December 2025
Hanna Stolyarova
Amsterdam
Thank you for your good review Hanna! We are happy to hear that you had a positive experience.
Kind regards,
Itske from Merk-Echt
Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van Merk Echt. Ze geven helder en snel advies, op een manier die goed te begrijpen is. Zowel schriftelijk als telefonisch verloopt het contact vlot en professioneel. Aanrader!
28 November 2025
Ivete Brito Silva
Rotterdam
Bedankt voor je goede review! Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening Ivete
Itske van Merk-Echt
zakelijk en doelmatig zeer vakkundig geregeld
27 November 2025
Maarten
IJmuiden
Bedankt voor je goede review Maarten!
Itske van Merk-Echt
Het verzoek voor registratie van de merknaam/afbeelding wordt snel en goed aangepakt alsmede de aanvraag van de subsidie. Wel veel documenten en emails.
25 November 2025
Ton
Tilburg
Bedankt voor je goede review Ton!
Itske van Merk-Echt
Merk Echt heeft ons uitstekend geholpen bij het aanvragen van ons woordbeeldmerk. Tijdens het traject dachten ze actief met ons mee en wees hun jurist ons er zelfs op dat een woordmerk ook mogelijk was. De communicatie met Matthijs verliep vlot en toegankelijk. Erg tevreden over de samenwerking!
24 November 2025
Niek
Eindhoven
Dankjewel voor je mooie woorden Niek! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Itske van Merk-Echt
Alles goed geregeld! Heldere communicatie.
20 November 2025
Marc
Huizen
Bedankt voor je goede review Marc!
Itske van Merk-Echt
Merk-Echt (Just R.) heeft ons zeer goed en met veel geduld bijgestaan bij het indienen van onze merkregistratie. Onze afwegingen en vragen werden met zorg begeleid en van (juridisch) advies voorzien. Bereikbaarheid - of terugbelverzoek - per telefoon en beantwoording van email is prima; veel dezelfde dag of i.i.g. binnen 24 uur.
20 November 2025
Ron
Hillegom
We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Dankjewel voor je positieve woorden Ron!
Itske van Merk-Echt
lang voor de deadline volgt een vriendelijke reminder. De verdere opvolging verloopt proactief en professioneel. Concreet in mijn situatie (overdracht van een merk) is hun inbreng en kennis van de materie een meerwaarde aan een aanvaardbare prijs.
13 November 2025
Benedict
Kortrijk
Dankjewel voor je mooie woorden Benedict! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Itske van Merk-Echt
Ik ben zeer te spreken over Merk-Echt. Matthijs en zijn collega's hebben ervoor gezorgd dat de informatievoorziening vóór en tijdens de merkaanvraag altijd uitstekend was. Hierdoor was te allen tijde transparant hoe het hele proces verliep en wat de actuele status was. Daarnaast hebben ze mij ontzorgd door de subsidieaanvraag in te dienen en mij vooraf goed in te lichten over de mogelijkheden met betrekking tot de verschillende typen merkregistraties. Alles bij elkaar een aanrader.
12 November 2025
Jules
Helmond
Wauw, dankjewel Jules! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Dankjewel voor je positieve woorden.
Itske van Merk-Echt
Merk-Echt is een professionele organisatie en prettig om mee samen te werken.
12 November 2025
Dmitri
Weesp
Bedankt voor je mooie woorden Dmitri. Goed om te horen dat je zo tevreden bent!
Goed en netjes behandeld
11 November 2025
Textielhandel van Popering BV
OUD GASTEL
Bedankt voor jullie goede review!
Itske van Merk-Echt
Wij zijn met ál onze entiteiten prettig en deskundig geholpen door Adviseur Matthijs Ausems.
4 November 2025
Berend
Breda
Dankjewel voor je mooie woorden Berend, hier zijn we blij mee!
Matthijs van Merk-Echt
Afgelopen weken veel contact gehad met Merk-Echt. Zeer fijne ervaring. Snelle reacties op mijn mails. Duidelijke uitleg over het traject. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij andere ondernemers.
16 October 2025
Angeliek
Venray
Meerdere merknamen van mijn bedrijven of van deelnames in bedrijven vastgelegd en altijd tot volle tevredenheid. Duidelijk communicatie over de voortgang en ook goede uitleg waarom dingen wel/niet mogelijk zijn.
9 October 2025
W.(Pim) Eijkelenboom
Hilversum
Dankjewel voor je mooie woorden Pim! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Het aanvragen van mijn Benelux merkrechten verliep perfect en zonder gedoe. Het proces was duidelijk en overzichtelijk, waardoor ik precies wist welke stappen ik moest volgen. De service was zowel per mail als telefoon erg snel en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam bij mijn vragen. Dankzij deze professionele aanpak voelde ik me gedurende het hele traject goed begeleid en ben ik erg tevreden over de manier waarop alles is geregeld
12 September 2025
Mika Baars
De Zilk
Wauw, dankjewel Mika! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Merel van Merk-Echt
Merk-Echt verzorgt al 28 jaar de registraties van Intellectueel eigendom in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Met een enthousiast team van ervaren specialisten zijn we dagelijks bezig met het onderzoeken, aanvragen en beschermen van het intellectueel eigendom van onze opdrachtgevers. Ook treden wij namens hen op in juridische geschillen. Hierbij mag je rekenen op een dienstverlening op maat die voortkomt uit een ruime ervaring binnen deze sector. Wij dragen zorg voor jouw merk
Keizerstraat 7
4811HL Breda