Filters

10

Professioneel

Het hele proces bij Ridderpint verliep erg soepel vanaf het eerste contact, samen met Publiss die het ontwerp hebben gedaan namen ze mij een hoop zorgen uit handen. Ik ben erg blij met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne samenwerking tot mooi resultaat

Ridderprint was vanaf het eerste moment erg toegankelijk. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Het resultaat was helemaal naar wens en verwachting.

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal tevreden: communicatie, levering, kwaliteit

Prettige communicatie over mogelijkheden, goede planning van de levering, flexibele medewerkers, mooie proefdruk en uiteindelijk heel erg tevreden met de kwaliteit van mijn boek!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fijne en persoonlijke begeleiding bij het printen van mijn proefschrift.

Ik ben erg tevreden met het printen van mijn proefschrift bij Ridderprint. Het printen van het boekje kon op mijn wensen afgesteld worden en er was een duidelijke communicatie. Dit heeft uiteindelijk tot een mooi resultaat geleidt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top service

Ik ben heel tevreden met de service die door Ridderprint is geleverd. Het resultaat is prachtig. Ook goede samenwerking gehad met de designer van Publiss.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima geleverde Ph.D. thesis. Kwalitatief érg goed buitenwerk en binnenwerk

Bij Ridderprint mijn Ph.D. thesis laten drukken. Ik ben uitermate tevreden met het eindresultaat, zowel het binnenwerk en buitenwerk zijn kwalitatief erg goed. Enige punt wat ik aan kan merken is dat bij de proefdruk de omslag scheef gedrukt was. Maar na dit te communiceren is hier adequaat me omgegaan en was dit zeker niet het geval bij de uiteindelijke druk. Ook zijn de communicatieve lijntjes erg kort, wat prettig was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel efficiënt en goed

Mijn illustrator zegt het eigenlijk het beste Thank you for sending me a copy of your PhD thesis! It looks great! The inside design of your thesis is beautifully designed. My congratulations to the designer. En helemaal eens, uitstekende ervaringen met snelle service en efficiënt overleg zorgden voor een prachtig resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk, snel en hoge kwaliteit

Zeer prettige samenwerking. Reageren snel en maken een voortreffelijk product.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ridderprint heeft ervaring met het uitgeven van proefschriften wat een rustgevend idee geeft.

Ik ben door verschillende personen binnen het bedrijf geholpen en ze zijn allemaal dienstverlenend. De offerte is duidelijk en de bedragen zijn reëel. Eventuele vragen worden snel en adequaat behandeld, wat heel prettig was op weg naar het publiceren van mijn proefschrift. Via hun website kon ik efficiënt mijn proefschrift en andere documenten uploaden en werd ik op de hoogte gehouden van de status van de order. Het geheel geeft een prima inzicht in het proces.

 • Aanbevelen? Ja
8

Behulpzaam en goed bereikbaar

Behulpzaam en goed bereikbaar

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en vlotte communicatie

Goede service, goed bereikbaar per mail en een prachtig eindresultaat (proefschrift). Flexibel ten aanzien van tussentijdse wijzigingen in de aanvraag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service voor een eerlijke prijs

Ze houden rekening met duurzaamheidswensen zoals recycled papier. Zijn erg behulpzaam en duidelijke portaal waarbij je merkt dat proefschriften hun expertise vormt!

 • Aanbevelen? Ja
10

behulpzaam, professioneel, topontwerp!

Heb mijn proefschrift laten maken bij Ridderprint, ze waren snel en behulpzaam met alles. Ik kan je ook zeker aanraden om bij hen je voorblad te laten ontwerpen: ik had zelf een wazig idee van hoe ik het er ongeveer uit wilde laten zien, en Ridderprint heeft vervolgens dat uitgewerkt tot precies waar ik naar zocht. Het proces was ook fijn iteratief waar ze mij telkens drie uitgewerkte opties gaven, en ik kon dan daar feedback op geven totdat het perfect was. Al met al, aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

I received support and a great quality final product within a very tight deadline

I realized late that the deadline to present physical copies of my PhD dissertation was earlier than I had thought, so when I contacted Ridderprint there were only a couple of weeks to go from pdf to printed copies. Employees from Ridderprint responded in a timely fashion, provided me with all the support I needed for the correct formatting of the files, and managed to do everything in time. I only used the basic printing service from Ridderprint (no additional packages, no professional designing of cover or layout, [...]), and I was impressed with the quality of the final product.

 • Would you recommend us? Yes
9

Mooi resultaat!

Dank voor het mooie resultaat van mijn proefschrift. Goede kwaliteit en een snelle service. Vragen werden snel beantwoord en ook al verzorgde ik het binnenwerk zelf, de medewerkers van Ridderprint hebben meegedacht om tot een mooi eindresultaat te komen. Ook was het fijn om een hardcopy proefversie te ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Easy communication, timely delivery and high quality print

I printed my thesis with Ridderprint recently. I am very happy with the overall process from start to end. The responses from Anand and Fred were to the point and quick which made the whole process very smooth. They also delivered the copies one day before the scheduled date which is always a bonus. Finally, the print quality is very high with beautiful finish of the covers. I highly recommend Ridderprint! Keep up the good work.

 • Aanbevelen? Ja
9

Nette service

Nette en snelle afhandeling. Drukwerk van hoge kwaliteit. Kost natuurlijk wel wat, maar dan heb je ook wat moois. Waar ik erg blij mee ben is dat ze bereid zijn om een sample op te sturen als je vragen hebt over een bepaalde drukwerkvorm. Ze willen dat je een mooi product hebt en daarbij bewuste keuzes maakt in het proces. Erg tevreden ook over hun partner Persoonlijk Proefschrift die ook erg goed is in hun werk. Ook dank aan Anand Baldew voor zijn service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Efficient and fast service

It took me in total 2.5 weeks from contacting to receive the printed thesis. I must say that the communication is quite efficient and processing is quite fast. I'm quite satisfied that I get the booklets in time.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende ervaring met Ridderprint.

Denken actief met je mee. Ik had wat twijfels over het type kaft en het was heel snel mogelijk om een extra druk van de kaft te sturen. Erg vriendelijk en goede kwaliteit materiaal. Al met al ontzettend blij met mijn proefschriften.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede en snelle service met prettige communicatie

Snel reactie op mijn offerte gekregen en vervolgens goede service. Tevreden met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi werk!

Ridderprint levert kwalitatief mooi werk, ze zijn erg flexibel en goed bereikbaar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden!

Ik werd geholpen door Anand Baldew bij het afdrukken van mijn proefschrift. Gedurende het gehele proces was hij goed bereikbaar, flexibel en behulpzaam in het meedenken en zoeken naar oplossingen. Daarnaast ben ik erg blij met de kwaliteit van het resultaat. Ik zou Ridderprint zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn contact, oog voor de klant

Zowel het binnenwerk als het drukwerk heb ik door Ridderprint laten uitvoeren. Het gehele proces is goed begeleid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi proefschrift, fijne service

Ik ben erg blij met mijn proefschrift en met hoe de samenwerking met Ridderprint is verlopen. Ze hadden veel aandacht voor mijn wensen en het contact verliep snel en prettig. Ik heb al meerdere complimenten gehad over het coverdesign en voor de kwaliteit van cover/papier/inbinding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Simpel en duidelijk

Ik heb contact gehad met Anand (verkoper) en Fred (orderbegeleider). Samen een planning gemaakt, en daar hebben we ons goed aan gehouden (levering van zowel proefdruk as uiteindelijke druk was in mijn geval een dag eerder dan gepland zelfs). Met de informatie op hun website en in het gratis informatieboekje wat ze aanbieden is het makkelijk om zelf je proefschrift te ontwerpen en op de juiste manier aan te leveren. Heel fijn om mee samen te werken.

 • Aanbevelen? Ja

About Ridderprint

Specialist in design en drukken van proefschriften.

Klantenvertellen Reviews

• Anyone can post a review, however all reviews will need to comply with our terms of use and the privacy policy
• We perform automated and manual checks to prevent false reviews as much as possible
• Reviews written on your own initiative are immediately shown online and verified within 72 hours