Filters

10

Snelle, vriendelijke en zeer adequate service

Ondanks een krappe deadline hebben de vakmensen van Ridderprint mijn dissertatie op tijd weten af te leveren. De service was zeer adequaat, vriendelijk en nauwkeurig. Het eindproduct is volledig naar wens!

 • Aanbevelen? Ja
5

Leveringsissues

Ridderprint vraagt mij om een recensie te schrijven. Nou bij deze: Ik kreeg op vrijdag proefschriften geleverd, open de doos en zie dat ik proefschriften van iemand anders heb gekregen. Op de pakbon staat bovenaan mijn naam, maar bij de inhoud de naam van een andere promovenda en haar proefschrift titel, dit matcht met wat er in de dozen zit. Ik laat dit weten aan Ridderprint. Zij beloven dat het goed komt en dat ik dinsdag mijn eigen proefschriften krijg. Dinsdag gebeurt er niks. Ik krijg ook geen nieuwe track&trace code en ik hoor niks van Ridderprint. Als ik eind van de dag mail dan krijg ik doodleuk een mail terug dat mijn proefschriften al geleverd zijn. Ik leg nog een keer uit dat dit niet zo is. Er wordt gevraagd of ik de dag erop kan bellen. Ik leg uit dat ik dan aan het werk ben en dat ik gewoon een track en trace link wil. De volgende dag word ik alsnog tijdens de ochtendoverdracht gebeld. Ik krijg geen track en trace, maar de bezorger zal me bellen. Ben de hele dag niet gebeld. Mijn proefschriften blijken dan wel geleverd. Er zit een vettige stoflaag op zeker 80% van de proefschriften. Met een handdoek kun je de stof eraf krijgen, maar het lijkt nog steeds of iemand met vette vingers aan de boekjes heeft gezeten. Niet de beste ervaring dus... zeker niet voor deze prijs!

 • Aanbevelen? Nee
10

Goede service en mooi resultaat

Communicatie verliep soepel en ik had steeds vlot antwoord op mijn vragen. Duidelijke planning voor het drukwerk en prachtig resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en mooi resultaat

Ik ben erg tevreden met mijn proefschrift gedrukt door Ridderprint. De communicatie verliep snel en soepel en het is fijn om van tevoren een duidelijke planning te krijgen voor het aanleveren van alle bestanden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ridderprint levert kwaliteitswerk

Goede communicatie en handig online portaal voor het uploaden van bestanden. De proefschriften zien er erg mooi uit!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goof communication and nice result.

My experience with Ridderprint was a good one. The communication with the Ridderprint-team was smooth and easy, and they stuck to the agreed upon deadlines. The result is great. It was a pleasure to have them print my dissertation!

 • Would you recommend us? Yes
10

Professional service, professional quality

Ridderprint provided excellent, professional service from start to finish. They answered all my questions promptly and thoroughly, whether about pricing or millimeters in my margins. The proof was sent out quickly and they were very good about responding to my requested changes. When my books finally came, they looked great, and I have received a lot of compliments about the printing quality already. The images look sharp and bright, the cover looks awesome, and the paper quality is good. I would whole-heartedly recommend them to any PhD student who wants to end their doctorate on a good note.

 • Would you recommend us? Yes
10

Uitstekende service en zeer tevreden met het resultaat!

Ridderprint is uitstekend bevallen, fijn dat je eerst gebeld wordt om telefonisch de eerste zaken te bespreken. Daarna hele fijne communicatie via het portaal en de mail, altijd snelle reactie en ondersteuning. Alles keurig op tijd geleverd volgens de zeer duidelijke planning. Eindresultaat heel mooi geworden en dus zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer prettige samenwerking, uiteindelijk boek waar ik erg tevreden mee ben

Ik heb op een zeer prettige manier samengewerkt met Ridderprint, ze luisterden goed naar mijn wensen en er was sprake van een vlotte communicatie. Het eindproduct voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel mooi eindresultat

Ik had een geweldige ervaring. Ik moet opmerken dat ik het ontwerp en de lay-out zelf heb gedaan. Maar ik had wel wat vragen over de realisatie van mijn ideeën en ik kreeg altijd heel snel en behulpzaam feedback. Het online systeem werkt erg goed en de instructies waren duidelijk. De proefdruk was er binnen een paar dagen en de definitieve boeken waren er ook binnen 10 dagen. Ik was superblij met het eindresultaat! I had an overall great experience. I should note that I did the design and layout myself. But I did have some questions about the realization of my ideas and I always got very fast and helpful feedback. The online system works very well and the instructions were clear. The proof arrived within a few days and the final books also arrived within 10 days. I was super happy with the final result!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige samenwerking en blij met het eindresultaat!

Ik ben heel tevreden over de service die Ridderprint heeft geleverd. De communicatie was duidelijk en ik ontving snel recacties op vragen en opmerkingen. Het eindresultaat is mooi en helemaal naar wens en verwachting!

 • Aanbevelen? Ja
10

Very positive

Excellent customer service and the quality of the final product was very high. I was impressed at their communication and speed!

 • Aanbevelen? Ja
6

Afronding had zorgvuldiger gekund

De initiële communicatie was goed, mijn wensen werden snel opgepakt, de boekjes zijn snel gedrukt en ze zijn zeker een van de goedkopere. De afronding had echter zorgvuldiger gekund. Er is een verkeerd gastenboek meegestuurd, na melding hiervan wel een nieuwe ontvangen (nog steeds niet helemaal zoals gevraagd). Wat wel echt tegenviel is hoe de boekjes zijn uitgesneden, dit is scheef gegaan waardoor hoofdstuknummers nu half van de pagina afvallen en de lay-out dus slordig gedaan lijkt, terwijl daar veel tijd in is gaan zitten. Ook geen reactie via de mail gekregen op bovenstaande meldingen.

 • Aanbevelen? Nee
9

Vloeiend en gestroomlijnd

Na navraag bij enkele collega's over hun ervaringen bij Ridderprint uitgekomen, en geen spijt van gehad. Na de aanvraag meteen een telefoontje van Arnand om de boel door te spreken. Fred was heel behulpzaam met tips om mijn lay-out af te maken en reageerde snel bij het aanleveren van de bestanden. Instructies die geleverd worden zijn duidelijk en het online systeem werkt fijn. Levering was ook erg snel, proefdruk was binnen een paar dagen geleverd, thesis binnen 2 weken. Aangezien ik de lay-out en het design zelf heb gedaan kan ik daar geen feedback over geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende kwaliteit en snelheid voor mijn proefschrift

Ontzettend goede ervaring bij Ridderprint. Ik heb mijn proefschrift geprint met de hulp van Anand en Fred, beiden zeer professioneel. Ik ben erg blij met de zeer snelle reacties en hoge kwaliteit van printen, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Speedy service and great value for money.

I had an excellent experience with Ridderprint printing my PhD thesis. I had a relatively short turnaround and the team dealt with my issues quickly and simply. The quality was excellent and it was good value for money.

 • Would you recommend us? Yes
10

Great

Easy and straightforward process.

 • Would you recommend us? Yes
3

Veel te rigide en slordige layouter, accountmanagers niet klantgericht

Door de enorme hoeveelheid fouten in de 1e (bijna 500) en 2e (meer dan 200) elektronische proefversie van de veel te rigide lay-outer heb ik een vervangende vormgeefster moeten inhuren, kostbare tijd verloren, en €800 extra kosten. Ook de kleuren van de illustraties zagen er in zijn versie niet uit. De accountmanagers hadden enorme moeite om klantgericht te zijn, en te horen dat ik als klant echt NIET tevreden was. Alleen Fred van der Spek luisterde, overlegde en ondernam de juiste acties. De kleurenproef werd uiteindelijk door MANDY BRONSGEEST SUPERGOED persoonlijk ingeregeld bij de drukkers. Heb met bureau Pedel van de Erasmus Universiteit Rotterdam deze ervaringen en detail gedeeld.

 • Aanbevelen? Nee
9

Excellent management

Anand and Fred were very proactive with the production and delivery of the thesis, especially given the short deadlines in my case. Highly recommended.

 • Would you recommend us? Yes
10

Nice quality and fast production time

Very satisfied with the print quality of my thesis and fast delivery. The company staff is very responsive to e-mails. Production time is very short (2 weeks after acceptance with PDF proofs only and 3 weeks with hard copy proofs). Very handy guidance on the website how to design cover and inside layouts. The only minor comment I would give is the company that is used for the delivery (in my case it was TransMission): I found a bit short notice about the delivery timeslot. I got the notification only 1 or 2 hours in advance. So I missed first two deliveries. And there is no option to choose timeslot for the delivery and no weekend delivery. This might be a bit complicated for people who work full day. Apart from that, everything went smoothly!

 • Would you recommend us? Yes
10

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Ik ben zeer tevreden over de service vanuit Ridderprint. Ze zijn heel behulpzaam en reageren snel op mails. Ze denken graag met je mee. Ik raad het zeker aan om hier je proefschrift te laten drukken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel

Het hele proces bij Ridderpint verliep erg soepel vanaf het eerste contact, samen met Publiss die het ontwerp hebben gedaan namen ze mij een hoop zorgen uit handen. Ik ben erg blij met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne samenwerking tot mooi resultaat

Ridderprint was vanaf het eerste moment erg toegankelijk. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Het resultaat was helemaal naar wens en verwachting.

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal tevreden: communicatie, levering, kwaliteit

Prettige communicatie over mogelijkheden, goede planning van de levering, flexibele medewerkers, mooie proefdruk en uiteindelijk heel erg tevreden met de kwaliteit van mijn boek!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fijne en persoonlijke begeleiding bij het printen van mijn proefschrift.

Ik ben erg tevreden met het printen van mijn proefschrift bij Ridderprint. Het printen van het boekje kon op mijn wensen afgesteld worden en er was een duidelijke communicatie. Dit heeft uiteindelijk tot een mooi resultaat geleidt.

 • Aanbevelen? Ja

About Ridderprint

Specialist in design en drukken van proefschriften.

Klantenvertellen Reviews

• Anyone can post a review, however all reviews will need to comply with our terms of use and the privacy policy
• We perform automated and manual checks to prevent false reviews as much as possible
• Reviews written on your own initiative are immediately shown online and verified within 72 hours