Filters

10

Easy communication, timely delivery and high quality print

I printed my thesis with Ridderprint recently. I am very happy with the overall process from start to end. The responses from Anand and Fred were to the point and quick which made the whole process very smooth. They also delivered the copies one day before the scheduled date which is always a bonus. Finally, the print quality is very high with beautiful finish of the covers. I highly recommend Ridderprint! Keep up the good work.

 • Aanbevelen? Ja
9

Nette service

Nette en snelle afhandeling. Drukwerk van hoge kwaliteit. Kost natuurlijk wel wat, maar dan heb je ook wat moois. Waar ik erg blij mee ben is dat ze bereid zijn om een sample op te sturen als je vragen hebt over een bepaalde drukwerkvorm. Ze willen dat je een mooi product hebt en daarbij bewuste keuzes maakt in het proces. Erg tevreden ook over hun partner Persoonlijk Proefschrift die ook erg goed is in hun werk. Ook dank aan Anand Baldew voor zijn service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Efficient and fast service

It took me in total 2.5 weeks from contacting to receive the printed thesis. I must say that the communication is quite efficient and processing is quite fast. I'm quite satisfied that I get the booklets in time.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende ervaring met Ridderprint.

Denken actief met je mee. Ik had wat twijfels over het type kaft en het was heel snel mogelijk om een extra druk van de kaft te sturen. Erg vriendelijk en goede kwaliteit materiaal. Al met al ontzettend blij met mijn proefschriften.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede en snelle service met prettige communicatie

Snel reactie op mijn offerte gekregen en vervolgens goede service. Tevreden met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi werk!

Ridderprint levert kwalitatief mooi werk, ze zijn erg flexibel en goed bereikbaar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden!

Ik werd geholpen door Anand Baldew bij het afdrukken van mijn proefschrift. Gedurende het gehele proces was hij goed bereikbaar, flexibel en behulpzaam in het meedenken en zoeken naar oplossingen. Daarnaast ben ik erg blij met de kwaliteit van het resultaat. Ik zou Ridderprint zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn contact, oog voor de klant

Zowel het binnenwerk als het drukwerk heb ik door Ridderprint laten uitvoeren. Het gehele proces is goed begeleid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi proefschrift, fijne service

Ik ben erg blij met mijn proefschrift en met hoe de samenwerking met Ridderprint is verlopen. Ze hadden veel aandacht voor mijn wensen en het contact verliep snel en prettig. Ik heb al meerdere complimenten gehad over het coverdesign en voor de kwaliteit van cover/papier/inbinding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Simpel en duidelijk

Ik heb contact gehad met Anand (verkoper) en Fred (orderbegeleider). Samen een planning gemaakt, en daar hebben we ons goed aan gehouden (levering van zowel proefdruk as uiteindelijke druk was in mijn geval een dag eerder dan gepland zelfs). Met de informatie op hun website en in het gratis informatieboekje wat ze aanbieden is het makkelijk om zelf je proefschrift te ontwerpen en op de juiste manier aan te leveren. Heel fijn om mee samen te werken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer snel en professioneel

Ik kwam een beetje laat met mijn proefschrift, maar alles is heel snel en professioneel afgehandeld door Ridderprint en de vormgever. De kwaliteit heeft er zeker niet onder geleden. Al met al heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent

Excellent service and a well laid out print at a reasonable price.

 • Would you recommend us? Yes
10

Goede, persoonlijke service en mooi resultaat

Goede, persoonlijke service en mooi resultaat. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super! Mooie kwaliteit, alles is mogelijk en snelle communicatie.

Ik kwam bij Ridderprint terecht na een kennismaking met hun op een congres. Alles wat toen beloofd werd is zeker nageleefd! Het is een verademing dat net een andere papier soort, kaft of kleur geen extra kosten geeft. Een extra proefdruk ivm twijfel over papier keuze was ook geen probleem. Ook de samenwerking met Evelien Jagtman voor het ontwerpen van mijn kaft liep ontzettend soepel. Het is heel fijn dat je bij Ridderprint met steeds dezelfde personen te maken hebt waardoor alles efficient verloopt. Communicatie per telefoon en mail is snel en duidelijk. Mijn proefschrift is prachtig geworden en een leuk kado is het gratis gastenboek met mijn eigen kaft!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg tevreden met het proces en het resultaat.

Ik kwam bij Ridderprint terecht via collega (oud)promovendi en werd niet teleurgesteld: fijne persoonlijke benadering, meedenken, vragen snel beantwoorden, flexibel en zakelijk helder. De samenwerking met Persoonlijk Proefschrift, die werd ingeschakeld vanwege het door mij gekozen pakket, was buitengewoon goed. Ik vond het heel leuk om na jaren zwoegen op de inhoud zo bezig te zijn met iets moois te maken, wat je kan vasthouden als het af is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent!

Very professional and friendly. The quality of the printed books is great and the delivery was fast. Totally Recommended!

 • Would you recommend us? Yes
10

Hartelijk dank voor de snelle service, het meedenken en jullie flexibiliteit!

Mijn proefschrift is mooi geworden, mede dankzij jullie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Er was sprake van uitstekende service en heldere communicatie. Ridderprint stelde zich flexibel op en gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Het proefschrift werd volgens planning geleverd. Het eindresultaat is super mooi!

 • Aanbevelen? Ja
10

High quality and fast delivery

My experience with Ridderprint was great. The communication was friendly and clear. The books are of excelent quality and were delivered in short time. I'm very satisfied.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding en prachtig resultaat

Vanaf het eerste moment was sprake van goede service en heldere communicatie omtrent het productieproces van mijn proefschrift. Ridderprint stelde zich flexibel op en gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Het proefschrift werd volgens planning geleverd en was geheel naar wens; al met al zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, flexibel en snel

Ik werd geholpen door Anand Baldew en Fred van der Spek bij het afdrukken van mijn proefschrift. Van begin tot eind waren zij goed bereikbaar en dachten zij goed mee. Ik waardeerde hun professionaliteit, flexibiliteit en snelle reactie op mijn vragen. Daarnaast ben ik erg blij met de kwaliteit van het resultaat. De kleuren zijn mooi gelukt. Ik zou Ridderprint zeker aanbevelen aan collega's die op zoek zijn naar een professionele drukker voor hun proefschrift.

 • Aanbevelen? Ja
6

Eigen proefdrukken (que kleur) niet kunnen repliceren

Ik ben tevreden over het intakegesprek en de snelheid waarmee gereageerd werd op mailtjes. Helaas ben ik minder tevreden over de uiteindelijke proefschriften; de kleur wijkt af van de keuze die ik gemaakt hebt op basis van de extra proefdrukken. Om zeker te zijn dat de kleur van de omslag en titelbladen helemaal naar mijn zin zouden zijn, heb ik vrij snel in het proces extra proefdrukken hiervan aangevraagd. Op basis hiervan heb ik mijn keuze bepaald. Helaas bleek Ridderprint niet in staat hun eigen eerdere proefdrukken te repliceren. Ondanks dat er nadien meerdere proefdrukken zijn gemaakt, bleven de kleuren afwijken. Uiteindelijk maar besloten om toch over te gaan tot de definitieve druk, daar de anders de definitieve leverdatum in het gedrang zou komen.

 • Aanbevelen? Nee
9

Aanrader!

Ik heb mijn proefschrift bij Ridderprint laten drukken. De communicatie verliep goed: Anand en Fred waren beiden goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Erg tevreden over de prijs vs kwaliteit en communicatie. Proefschrift is mooi gedrukt: mooi papier, goede kwaliteit, snelle levering op de aangegeven dag. Enige (zeer kleine) verbeterpunt wat betreft de levering is dat ik graag een bevestiging van aflevering van ze zou hebben gehad gehad. Omdat de dozen op een centraal punt bij de universiteit werden geleverd, wist ik niet zeker of ze die dag daadwerkelijk aangekomen waren. Al met al zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Great service and production quality.

I was very happy with the service from Ridderprint and Yasmin at Persoonalijkeproeschrijft. Together they produced a design, layout, and dissertation using recycled paper that I was very happy with; all with a minimum of fuss. Information exchange was clear and quick. I definitely recommend their service! Thanks!

 • Would you recommend us? Yes
10

Professioneel en vriendelijk

Ridderprint heeft mij service op maat gegeven. Vriendelijk, professioneel en klantgericht tot alles klaar was. Ik kan het elke promovendus aanraden. Publiss heeft mijn design gemaakt, en zou ik dezelfde recensie over willen geven.

 • Aanbevelen? Ja

About Ridderprint

Specialist in design en drukken van proefschriften.

Klantenvertellen Reviews

• Anyone can post a review, however all reviews will need to comply with our terms of use and the privacy policy
• We perform automated and manual checks to prevent false reviews as much as possible
• Reviews with a score below 6 are published 7 days after placement