Filters

10

Very satisfied with the printing quality and the level of service

I am extremely pleased with both the printing quality and the level of service provided. Ridderprint maintains a highly professional demeanor, responds quickly, communicates clearly and is very approachable. I would highly recommend working with them.

 • Would you recommend us? Yes
10

Fijne, behulpzame drukker!

Ik heb mijn proefschrift bij Ridderprint laten drukken. Ik wilde best wat aanpassingen, en dat was allemaal mogelijk. Mijn proefschrift is ontzettend mooi geworden, en wanneer ik vragen of hulp nodig had reageerden ze erg snel. Het is fijn dat je een online portal krijgt waarin je het hele proce goed kan volgen en de instructies van hoe je proefschrift aan te leveren waren erg duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super goede kwaliteit en service!

Ik heb mijn proefschrift laten drukken door Ridderprint. Hun werk is van goede kwaliteit, en ze bieden fijne service. Communicatie was duidelijk en het proces verliep soepel. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne samenwerking

Ridderprint heeft heel goede service. Het begon al met het eerste telefoontje en het eindigde met prachtig geleverd materiaal. Ze denken met je mee tijdens het designproces (ik heb de opmaak zelf gedaan) en ze komen hun afspraken perfect na. Fijn om op zo'n bedrijf te kunnen rekenen in een toch ietwat spannende tijd vlak voor een promotie.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

Super! Ridderprint denkt echt met je mee. Kwaliteit van het proefschrift is ook heel goed.

 • Aanbevelen? Ja
9

Kundig, snel, meedenkend

Ik heb mijn proefschrift laten drukken en het is prachtig geworden! In een recordtempo gedrukt en geleverd. Het invoerprogramma voor de lay-out is erg simpel. Ik heb het binnenwerk grotendeels zelf gedaan, behalve de bladwijzers, kop-en voetteksten en hoofdstukpagina's. Was het extra geld waard, scheelde mij veel hoofdbrekens!

 • Aanbevelen? Ja
10

Very happy with the result

The process of printing my thesis with Ridderprint was very easy and straightforward. I am very satisfied with the service and the punctuality.

 • Would you recommend us? Yes
10

Great service and quality print

It was a very smooth and quick process to receive my thesis prints. The employees were very responsive and helpful throughout the whole process and every step was very timely. The print quality is also great and they pay attention to the details to make everything correctly done. I recommend ridderprint to every student who is looking for a company to print their thesis.

 • Would you recommend us? Yes
9

Behulpzaam en aandachtig mijn proefschrift tot een boek gemaakt

Na het inhoudelijk afronden van mijn proefschrift zocht ik naar een partij die me zowel bij de vormgeving als het drukken kon helpen. Ridderprint heeft er in samenwerking met Publiss voor gezorgd dat het word document wat mijn proefschrift was is vertaald naar een echt boek. In het begin vond ik het nog spannend hoe dit ging uitpakken maar door de snelle en duidelijk communicatie met beide partijen is het iets geworden wat ik met trots ga uitdelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle reacties op iedere vraag

Ridderprint denkt mee met je en stelt je gerust in een soms stressvolle periode tijdens het afronden van je promotie. Als je een vraag hebt kan je deze laagdrempelig stellen en deze wordt dan ook zeer snel beantwoord. Erg fijn om mee samen te werken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice, topkwaliteit drukwerk

Ridderprint heeft mijn proefschrift gedrukt. De layout heb ik zelf gedaan; alle vragen die ik erover had zijn steeds snel en vriendelijk beantwoord. Qua opties en aantal gedrukte proefschriften was Ridderprint erg flexibel, ook laat in het proces aanpassen was geen enkel probleem. De service is, kortom, goed en snel. Het drukwerk deed er niet voor onder: ik heb geen enkele drukfout of onnauwkeurigheid in mijn proefschrijft kunnen ontdekken. Een absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Very clear, freindly and quick process ing of files and quality checks!

Very clear, freindly and quick process ing of files and quality checks!

 • Would you recommend us? Yes
10

Snelle service van perfecte kwaliteit

Één aanspreekpunt, duidelijke communicatie, een overzichtelijk portaal voor het uploaden van je proefschrift en bijbehorende materialen, een hele snelle service en een perfecte kwaliteit. Ik beveel Ridderprint dan ook zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlotte en professionele begeleiding van het gehele proces

Direct na opnemen van contact met Ridderprint voor het maken en drukken van proefschrift, werd het proces in gang gezet, met duidelijke en heldere stappen: wat wordt er verwacht van jou en wat doen wij. Het resultaat is een prachtig proefschrift wat vlot en binnen de timeline tot stand is gekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great results and great service

I got my doctoral thesis printed by Ridderprint. I had a tight schedule, but we got everything done on time thanks to the staff's helpfulness. They were very thorough and responsive throughout the whole process. And the final result is a book I can be very proud of.

 • Would you recommend us? Yes
10

Excellent service

Ridderprint has a very efficient pipeline which makes thesis printing as easy as it gets. Their staff is fast, responsive and helpful. The quality of the final print is excellent.

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent service

Fred and Anand were responsible for the printing of my PhD thesis. Communication was very good, they always replied on the same day! Also books were delivered on time and they actually looked very nice! Would definetely reccomend them!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, meedenkend, uitstekende kwaliteit.

Ik heb mijn proefschrift laten drukken bij Ridderprint. De medewerkers hebben alles in het werk gesteld om daar een mooi en kwalitatief goed boek van te maken. Anand en Fred reageren snel en denken graag mee met individuele wensen en aanpassingen gedurende het proces.

 • Aanbevelen? Ja
10

Quick, easy, and efficient

Communication was straightforward, all replies helpful, as well as the templates and instructions on the website, agreed deadlines were respected, printed thesis looks good.

 • Would you recommend us? Yes
9

Snelle, kwaliteitsvolle, persoonlijke service!

De medewerkers van Ridderprint hebben een top service geleverd voor het vormgeven en de productie van mijn doctoraatsboekjes. Het proces werd duidelijk door hen beschreven, ik ontving een transparante offerte, en ik kon alles zelf goed volgen in mijn online ridderprintportaal. Ook kon ik steeds bij hen terecht via e-mail of telefoon voor advies of hulp. Ik zou Ridderprint zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle, vriendelijke en zeer adequate service

Ondanks een krappe deadline hebben de vakmensen van Ridderprint mijn dissertatie op tijd weten af te leveren. De service was zeer adequaat, vriendelijk en nauwkeurig. Het eindproduct is volledig naar wens!

 • Aanbevelen? Ja
5

Leveringsissues

Ridderprint vraagt mij om een recensie te schrijven. Nou bij deze: Ik kreeg op vrijdag proefschriften geleverd, open de doos en zie dat ik proefschriften van iemand anders heb gekregen. Op de pakbon staat bovenaan mijn naam, maar bij de inhoud de naam van een andere promovenda en haar proefschrift titel, dit matcht met wat er in de dozen zit. Ik laat dit weten aan Ridderprint. Zij beloven dat het goed komt en dat ik dinsdag mijn eigen proefschriften krijg. Dinsdag gebeurt er niks. Ik krijg ook geen nieuwe track&trace code en ik hoor niks van Ridderprint. Als ik eind van de dag mail dan krijg ik doodleuk een mail terug dat mijn proefschriften al geleverd zijn. Ik leg nog een keer uit dat dit niet zo is. Er wordt gevraagd of ik de dag erop kan bellen. Ik leg uit dat ik dan aan het werk ben en dat ik gewoon een track en trace link wil. De volgende dag word ik alsnog tijdens de ochtendoverdracht gebeld. Ik krijg geen track en trace, maar de bezorger zal me bellen. Ben de hele dag niet gebeld. Mijn proefschriften blijken dan wel geleverd. Er zit een vettige stoflaag op zeker 80% van de proefschriften. Met een handdoek kun je de stof eraf krijgen, maar het lijkt nog steeds of iemand met vette vingers aan de boekjes heeft gezeten. Niet de beste ervaring dus... zeker niet voor deze prijs!

 • Aanbevelen? Nee
10

Goede service en mooi resultaat

Communicatie verliep soepel en ik had steeds vlot antwoord op mijn vragen. Duidelijke planning voor het drukwerk en prachtig resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en mooi resultaat

Ik ben erg tevreden met mijn proefschrift gedrukt door Ridderprint. De communicatie verliep snel en soepel en het is fijn om van tevoren een duidelijke planning te krijgen voor het aanleveren van alle bestanden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ridderprint levert kwaliteitswerk

Goede communicatie en handig online portaal voor het uploaden van bestanden. De proefschriften zien er erg mooi uit!

 • Aanbevelen? Ja

About Ridderprint

Specialist in design en drukken van proefschriften.

Klantenvertellen Reviews

• Anyone can post a review, however all reviews will need to comply with our terms of use and the privacy policy
• We perform automated and manual checks to prevent false reviews as much as possible
• Reviews written on your own initiative are immediately shown online and verified within 72 hours