Filters

10

Very positive

Excellent customer service and the quality of the final product was very high. I was impressed at their communication and speed!

 • Aanbevelen? Ja
6

Afronding had zorgvuldiger gekund

De initiële communicatie was goed, mijn wensen werden snel opgepakt, de boekjes zijn snel gedrukt en ze zijn zeker een van de goedkopere. De afronding had echter zorgvuldiger gekund. Er is een verkeerd gastenboek meegestuurd, na melding hiervan wel een nieuwe ontvangen (nog steeds niet helemaal zoals gevraagd). Wat wel echt tegenviel is hoe de boekjes zijn uitgesneden, dit is scheef gegaan waardoor hoofdstuknummers nu half van de pagina afvallen en de lay-out dus slordig gedaan lijkt, terwijl daar veel tijd in is gaan zitten. Ook geen reactie via de mail gekregen op bovenstaande meldingen.

 • Aanbevelen? Nee
9

Vloeiend en gestroomlijnd

Na navraag bij enkele collega's over hun ervaringen bij Ridderprint uitgekomen, en geen spijt van gehad. Na de aanvraag meteen een telefoontje van Arnand om de boel door te spreken. Fred was heel behulpzaam met tips om mijn lay-out af te maken en reageerde snel bij het aanleveren van de bestanden. Instructies die geleverd worden zijn duidelijk en het online systeem werkt fijn. Levering was ook erg snel, proefdruk was binnen een paar dagen geleverd, thesis binnen 2 weken. Aangezien ik de lay-out en het design zelf heb gedaan kan ik daar geen feedback over geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende kwaliteit en snelheid voor mijn proefschrift

Ontzettend goede ervaring bij Ridderprint. Ik heb mijn proefschrift geprint met de hulp van Anand en Fred, beiden zeer professioneel. Ik ben erg blij met de zeer snelle reacties en hoge kwaliteit van printen, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Speedy service and great value for money.

I had an excellent experience with Ridderprint printing my PhD thesis. I had a relatively short turnaround and the team dealt with my issues quickly and simply. The quality was excellent and it was good value for money.

 • Would you recommend us? Yes
10

Great

Easy and straightforward process.

 • Would you recommend us? Yes
3

Veel te rigide en slordige layouter, accountmanagers niet klantgericht

Door de enorme hoeveelheid fouten in de 1e (bijna 500) en 2e (meer dan 200) elektronische proefversie van de veel te rigide lay-outer heb ik een vervangende vormgeefster moeten inhuren, kostbare tijd verloren, en €800 extra kosten. Ook de kleuren van de illustraties zagen er in zijn versie niet uit. De accountmanagers hadden enorme moeite om klantgericht te zijn, en te horen dat ik als klant echt NIET tevreden was. Alleen Fred van der Spek luisterde, overlegde en ondernam de juiste acties. De kleurenproef werd uiteindelijk door MANDY BRONSGEEST SUPERGOED persoonlijk ingeregeld bij de drukkers. Heb met bureau Pedel van de Erasmus Universiteit Rotterdam deze ervaringen en detail gedeeld.

 • Aanbevelen? Nee
9

Excellent management

Anand and Fred were very proactive with the production and delivery of the thesis, especially given the short deadlines in my case. Highly recommended.

 • Would you recommend us? Yes
10

Nice quality and fast production time

Very satisfied with the print quality of my thesis and fast delivery. The company staff is very responsive to e-mails. Production time is very short (2 weeks after acceptance with PDF proofs only and 3 weeks with hard copy proofs). Very handy guidance on the website how to design cover and inside layouts. The only minor comment I would give is the company that is used for the delivery (in my case it was TransMission): I found a bit short notice about the delivery timeslot. I got the notification only 1 or 2 hours in advance. So I missed first two deliveries. And there is no option to choose timeslot for the delivery and no weekend delivery. This might be a bit complicated for people who work full day. Apart from that, everything went smoothly!

 • Would you recommend us? Yes
10

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Ik ben zeer tevreden over de service vanuit Ridderprint. Ze zijn heel behulpzaam en reageren snel op mails. Ze denken graag met je mee. Ik raad het zeker aan om hier je proefschrift te laten drukken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel

Het hele proces bij Ridderpint verliep erg soepel vanaf het eerste contact, samen met Publiss die het ontwerp hebben gedaan namen ze mij een hoop zorgen uit handen. Ik ben erg blij met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne samenwerking tot mooi resultaat

Ridderprint was vanaf het eerste moment erg toegankelijk. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Het resultaat was helemaal naar wens en verwachting.

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal tevreden: communicatie, levering, kwaliteit

Prettige communicatie over mogelijkheden, goede planning van de levering, flexibele medewerkers, mooie proefdruk en uiteindelijk heel erg tevreden met de kwaliteit van mijn boek!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fijne en persoonlijke begeleiding bij het printen van mijn proefschrift.

Ik ben erg tevreden met het printen van mijn proefschrift bij Ridderprint. Het printen van het boekje kon op mijn wensen afgesteld worden en er was een duidelijke communicatie. Dit heeft uiteindelijk tot een mooi resultaat geleidt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top service

Ik ben heel tevreden met de service die door Ridderprint is geleverd. Het resultaat is prachtig. Ook goede samenwerking gehad met de designer van Publiss.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima geleverde Ph.D. thesis. Kwalitatief érg goed buitenwerk en binnenwerk

Bij Ridderprint mijn Ph.D. thesis laten drukken. Ik ben uitermate tevreden met het eindresultaat, zowel het binnenwerk en buitenwerk zijn kwalitatief erg goed. Enige punt wat ik aan kan merken is dat bij de proefdruk de omslag scheef gedrukt was. Maar na dit te communiceren is hier adequaat me omgegaan en was dit zeker niet het geval bij de uiteindelijke druk. Ook zijn de communicatieve lijntjes erg kort, wat prettig was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel efficiënt en goed

Mijn illustrator zegt het eigenlijk het beste Thank you for sending me a copy of your PhD thesis! It looks great! The inside design of your thesis is beautifully designed. My congratulations to the designer. En helemaal eens, uitstekende ervaringen met snelle service en efficiënt overleg zorgden voor een prachtig resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk, snel en hoge kwaliteit

Zeer prettige samenwerking. Reageren snel en maken een voortreffelijk product.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ridderprint heeft ervaring met het uitgeven van proefschriften wat een rustgevend idee geeft.

Ik ben door verschillende personen binnen het bedrijf geholpen en ze zijn allemaal dienstverlenend. De offerte is duidelijk en de bedragen zijn reëel. Eventuele vragen worden snel en adequaat behandeld, wat heel prettig was op weg naar het publiceren van mijn proefschrift. Via hun website kon ik efficiënt mijn proefschrift en andere documenten uploaden en werd ik op de hoogte gehouden van de status van de order. Het geheel geeft een prima inzicht in het proces.

 • Aanbevelen? Ja
8

Behulpzaam en goed bereikbaar

Behulpzaam en goed bereikbaar

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en vlotte communicatie

Goede service, goed bereikbaar per mail en een prachtig eindresultaat (proefschrift). Flexibel ten aanzien van tussentijdse wijzigingen in de aanvraag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service voor een eerlijke prijs

Ze houden rekening met duurzaamheidswensen zoals recycled papier. Zijn erg behulpzaam en duidelijke portaal waarbij je merkt dat proefschriften hun expertise vormt!

 • Aanbevelen? Ja
10

behulpzaam, professioneel, topontwerp!

Heb mijn proefschrift laten maken bij Ridderprint, ze waren snel en behulpzaam met alles. Ik kan je ook zeker aanraden om bij hen je voorblad te laten ontwerpen: ik had zelf een wazig idee van hoe ik het er ongeveer uit wilde laten zien, en Ridderprint heeft vervolgens dat uitgewerkt tot precies waar ik naar zocht. Het proces was ook fijn iteratief waar ze mij telkens drie uitgewerkte opties gaven, en ik kon dan daar feedback op geven totdat het perfect was. Al met al, aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

I received support and a great quality final product within a very tight deadline

I realized late that the deadline to present physical copies of my PhD dissertation was earlier than I had thought, so when I contacted Ridderprint there were only a couple of weeks to go from pdf to printed copies. Employees from Ridderprint responded in a timely fashion, provided me with all the support I needed for the correct formatting of the files, and managed to do everything in time. I only used the basic printing service from Ridderprint (no additional packages, no professional designing of cover or layout, [...]), and I was impressed with the quality of the final product.

 • Would you recommend us? Yes
9

Mooi resultaat!

Dank voor het mooie resultaat van mijn proefschrift. Goede kwaliteit en een snelle service. Vragen werden snel beantwoord en ook al verzorgde ik het binnenwerk zelf, de medewerkers van Ridderprint hebben meegedacht om tot een mooi eindresultaat te komen. Ook was het fijn om een hardcopy proefversie te ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja

About Ridderprint

Specialist in design en drukken van proefschriften.

Klantenvertellen Reviews

• Anyone can post a review, however all reviews will need to comply with our terms of use and the privacy policy
• We perform automated and manual checks to prevent false reviews as much as possible
• Reviews with a score below 6 are published 7 days after placement