Filters

10

Vriendelijk, snelle levering en de enige op ons steile dak

De mannen van Solaar- totaaladvies komen professioneel over, alles is netjes en snel geplaatst. Vriendelijke mannen. De panelen zijn daarnaast ook geplaatst tegen een zeer redelijke prijs. Dit was de enige club die zonnepanelen wilde plaatsen op mijn zeer schuine dak. Absoluut aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Solar totaal advies werkt zowel in de communicatie als de uitvoering prettig en deskundig!

Ik werd getipt door een aantal kennissen. Ik heb twee offertes laten maken. Solar totaal advies werkt snel, persoonlijk en prijsconcurrerend. De uitvoerders zijn deskundig en vriendelijk. Kortom, hier word ik blij van!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service

De zonnepanelen worden in een persoonlijk gesprek besproken. Installatie snel en keurig uitgevoerd door vaklui. Bedankt voor goede service !

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon prima.

Goede afspraken, realistisch advies, geen onnodige poespas verkopen, vriendelijke installateurs die netjes alles aanleggen en achterlaten.. ik vond t top tot nu toe.

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantvriendelijk & bekwaam

Zeer tevreden met de installatie en installateurs

 • Aanbevelen? Ja
10

Doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen. Heldere uitleg, vakmannen.

Intake door René: duidelijk advies en legplan. Installatie door 2 vrolijke vakmannen. We zijn dik tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

duidelijkheid en goede service

Afgelopen vrijdag kregen wij onze zonnepanelen. In het eerste gesprek vooraf goede infomartie en uitleg gekregen. Ook over het aanmelden na plaatsing bij de netbeheerder. De medewerkers waren vriendelijk, legde alles goed uit en werkte netjes. Er kwamen wat problemen boven water, welke goed werden opgepakt en opgelost. Wij hebben alles als prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Na een zeer proffesioneel eerste gesprek kregen we een duidelijke offerte die we getekend hebben.

De afspraken zijn duidelijk geweest en ook heel strak uitgevoerd. Zonder excuus is alles verlopen zoals we hadden gehoopt. Geen rommel achter gelaten en stark gemonteerde zonnenpanelen en electrische installaties. Toppie!

 • Aanbevelen? Ja
10

goed en duidelijk advies en nette plaatsing van installatie

goed en duidelijk advies en nette plaatsing van installatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Transparant en duidelijk, daar laad je van op!

Duidelijkheid en transparantie van advies tot installatie. Ik heb het hele proces als erg prettig ervaren. Gemaakte afspraken worden correct en zorgvuldig nagekomen en als de installatie dan eenmaal zover is dan is het erg fijn om te ervaren dat er echt een professioneel team de uitvoering tot in de puntjes verzorgd. Indrukwekkend hoe snel, effectief en netjes de installatie wordt uitgevoerd en opgeleverd. Van verkoop tot installatie is het gewoon uitstekend en niets op aan te merken - daar laad je van op!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service !!!!!

Prima bedrijf. Komt afspraken na betreft dag en tijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geruisloze, snelle, en nette installatie

Zoals beloofd is alles van A-Z goed geregeld. In het voortraject is er goed geadviseerd en gechallenged op de keuzes voor het totaalsysteem. De installatie van 13 panelen op verschillende dakvlakken was binnen 5 uur gereed. Zeer nette afwerking, zowel buiten als in de meterkast. Daarbij heeft het installatieteam de wensen voor afwerking volledig meegenomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

super

Alles perfect geregeld vanuit een punt, komen afspraken na en werken uitvoerend zeer netjes en secuur

 • Aanbevelen? Ja
10

advies, offerte als plaatsing top

In de oriëntatie fase contact gehad met meerdere bedrijven met zeer uiteenlopende adviezen en prijzen. Als laatste heb ik contact gehad met Rene van Solar totaal advies. Buiten dat hij de tijd nam voor het advies stelde hij ook daadwerkelijk concrete vragen. Vragen waarover ik nog niet had nagedacht maar uiteindelijk wel belangrijk waren. Ook waren deze vragen niet eerder gesteld. Lang verhaal kort: Na een reële offerte van Solar Totaal advies akkoord gegaan. Dag van plaatsing verscheen er een drieman sterk team. Ondanks de hoosbuien hebben zij in een halve dag de panelen gelegd en aangesloten. Door dat er een koof loopt van zolder tot aan de beneden verdieping, kon alles mooi weggewerkt worden. Het was even pielen maar het resultaat is er dan ook naar. Kortom netjes gewerkt en zeer tevreden. Nu de zon nog!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en professioneel.

Het is ongelooflijk hoe snel de installatie ging dankzij een vriendelijk en professioneel team.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar en goede prijs/kwaliteit

Erg blij met de zonnepanelen van Solar Totaal Advies. Van A tot Z goede en duidelijke begeleiding. Prettig contact, staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Installatie door ervaren krachten ging snel. Raad ik zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles goed gegaan, prima service

2 aardige mannen op bezoek gehad, alles werd nauwkeurig bekeken en geplaatst. Zijn erg tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Deze mannen snappen het vak.!

Na een professionele opname en vrijblijvende offerte ontvingen wij twee keurige mannen die de zonnepanelen gemonteerd hebben. Hier en daar wat tegenslag ivm verouderde golfplaten maar dit werd zeer professioneel opgepakt en opgelost.. bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Van het begin tot het eind is het allemaal top verlopen.

Het eerste gesprek verliep meteen heel goed en alles werd duidelijk verteld. Wij kregen meteen het gevoel dat we een duidelijk en eerlijk verhaal te horen kregen. Het ''enige'' nadeel was dat we helaas een paar maanden moesten wachten totdat ze tijd hadden om de zonnepanelen te kunnen plaatsen. Deze week zijn ze geplaats en wederom verliep alles zoals was afgesproken. De drie mannen die aanwezig waren hebben alles keurig aangelegd en wederom kregen we het gevoel dat het allemaal zeer professioneel werd gedaan. Wij zijn dus tot nu toe zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

VAKKUNDIG EN GOED

KEURIG OP TIJD, NETJES GEWERKT EN GOEDE AFWERKING. VRIENDELIJKE VAKMENSEN, DIE VAN AANPAKKEN WETEN ONDER ZEER SLECHTE WEERSOMSTANDIGHEDEN. KORTOM; ZEER TEVREDEN!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzonder goed!

Het gehele team van Solar Totaal is kundig, ontzettend vriendelijk en responsief. Het laten leggen van zonnepanelen is met dit team helemaal een feest!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top, eerlijk, vakkundig en vriendelijk!

Vandaag zonnepanelen geïnstalleerd door installateurs die plezier hebben in wat ze doen, mede doordat zij ook vakmensen zijn die hun werk goed uitvoeren en netjes afwerken. Voortraject was met René het gesprek was open, eerlijk en realistisch wat wel en niet kan, maar ook wat moet gebeuren. Al met al van begin tot eind tevreden hoe het is gegaan en het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar, vakmannen, zeer vriendelijke service.

Verstand van zaken, levert kwaliteit volgens afspraak en werkt veilig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super vriendelijk en een zeer goede installatie

Nu voor de tweede keer zonnepanelen gekocht en weer super vriendelijk geholpen. Niet via Google maps een offerte maar gewoon persoonlijk. Ook na de installatie staan ze altijd voor je klaar. Ook de monteurs waren zeer vriendelijk en professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en vakkundig

Fijne ploeg die de panelen heeft aangebracht. Moeilijk dak met 4 verschillende vlakken zonnepanelen, maar prachtig eindresultaat en buitengewoon vriendelijke mannen.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Werven 34 34

1431CN Aalsmeer

0297-224706

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.