Bedankt voor de uitmuntende beoordeling. Dat onze prijs iets hoger was dan het identieke dak bij de buren is juist. Maargoed ook!! Want wij vervangen wel de dakranden en afvoerputten. Iets wat daar jammergenoeg niet is gebeurt. Wij danken u voor het vertrouwen en wellicht tot een volgende klus. Groet dakdekker Rudy Evers
Bedankt voor de leuke beoordeling Yvonne. Groet dakdekker Rudy Evers
Korte maar duidelijk terugkoppeling. Goed om te horen. Groet dakdekker Rudy Evers
Altijd leuk om te lezen dat een klant tevreden is. Bedankt voor het vertrouwen en misschien tot een volgende klus. Groet dakdekker Rudy Evers
Hallo Marc, bedankt voor de terugkoppeling. De volgende 2 offertes proberen wij zo spoedig mogelijk in te plannen. Natuurlijk als het weer wat beter is. Goed weekend! Groet, dakdekker Rudy Evers
Leuk om te horen, bedankt Conny
Zoals het hoort vindt ik. Bedankt voor de feedback Jeroen en prettige middag. Mvg dakdekker Rudy Evers
Dank u vriendelijk voor uw bericht. Groet dakdekker Rudy Evers
Bedankt voor de complimenten. Maar wij konden u natuurlijk niet zo achterlaten met alle dak problemen op dat moment. Vriendelijke groet, Rudy Evers
Luuk wat een leuke beoordeling, bedankt en heel graag gedaan. Mvg dakdekker Rudy Evers
Waarom ons betalen als de ‘oorspronkelijke monteur’ dit onder garantie moet oplossen…Komt u er niet uit dan mag u Primodak altijd bellen. Wij hebben ervaring met uw type woning in Maarssen en weten 100% zeker wat het probleem met uw dak is. Mvg dakdekker Rudy Evers - Primodak Maarssen
Bedankt Robin voor de beoordeling! Erg leuk om te lezen.
Kwaliteit-dakmaterialen zijn nou eenmaal ietsjes duurder. Maar bezorgen u wel een zorgeloos dak. Wel zo fijn. Bedankt voor uw bericht Jan. Groet dakdekker Rudy Evers
Willem bedankt voor uw ervaring. Laat de regen maar komen :-) Mvg dakdekker Rudy Evers
Primodak Dakdekkers is dé dakspecialist uit Maarssen en is werkzaam in de provincie Utrecht. Ons dakdekkersbedrijf is ontstaan uit een dakdekkersfamilie. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door Rudy, die het ambachtelijke vakmanschap van zijn vader Ridvan van jongs af aan kreeg bijgebracht. Deze combinatie van de perfecte leermeester met de moderne inzichten voor bedrijfsvoering maakt Primodak Dakdekkers tot een ijzersterk bedrijf met korte lijnen naar de klant. Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt.