Hallo Dirk, Dankjewel voor je feedback en erg vervelend om te horen dat je vlucht niet goed is bevallen :(. Hopelijk zijn de andere onderdelen van het evenement wel naar je zin geweest (sinterklaas, pieten, muziek en vrolijke mensen). Uiteraard willen we zoveel mogelijk rekening houden met je voorkeuren maar ik hoop dat je begrijpt dat niet iedere passagier altijd zijn voorkeursplek in de heli kan krijgen. De helikopterindeling is afhankelijk van de passagiersgewichten waarmee we de balans en veiligheid van de helikopter moeten waarborgen. Met betrekking tot de route bleek dat wij van de luchtverkeersleiding opdrachten hadden gekregen waardoor jouw wens niet kon worden ingevuld. Bij vervolgvluchten zullen we proberen om dit nóg duidelijker van tevoren te communiceren! Groet en hopelijk tot ziens! Team HeliCentre
HeliCentre is een jong bedrijf op vliegveld Lelystad. We hebben een grote eigen helikoptervloot en vervoeren jaarlijks enkele duizenden passagiers in Nederland en daarbuiten. Bovendien leiden we jaarlijks een grote groep helikopterpiloten op van beginner tot het allerhoogste niveau (instructeur of zelfs examinator). Doordat onze hangaar regelmatig dient als locatie voor foto/filmshoots, presentaties of evenementen, heeft u ons vast al ook wel eens onbewust ontmoet ;). Bij ons gaan vliegen, passie, veiligheid en plezier hand in hand. Helikoptervliegen is serious business, maar daarnaast vinden wij dat het ook best leuk mag zijn!