Nog nooit teleurgesteld. Erg vriendelijke, snelle en betrouwbare service door Michael.
Keer op keer snelle, goede en vriendelijke service
Top service and monteur
Altijd goed en duidelijk contact, probeert altijd met oplossingen te komen. Topper!
De schoonste scooter werkplaats van Amsterdam
Keurige opvolging van afspraken rondom onderhoud
Als ik een nieuwe nodig heb koop ik hem hiet
Altijd goed geholpen, snel, goede communicatie, fijne prijzen. Wat mij betreft de beste!
Ik had op korte termijn een nieuw windscherm nodig en Scooterparadise schoot mij te hulp terwijl ik geen reguliere klant van hen ben. Heel blij met de service en de montage.
Ik had geen ervaring met scooters, maar ben goed geholpen!
Je wordt netjes geholpen, je krijgt van te voren te horen wat het gaat kosten. Vriendelijk geholpen en de werkzaamheden worden netjes uitgevoerd.
Erg behulpzaam en goede service
Goed advies en service, Ik ben blij met mijn aankoop e110s (segway). Het advies en service is goed en hij denkt met je mee. Ook besproken over de nazorg en waarop je moet letten bij het gebruik en laden van de accu. Stond me ook goed te woord nadat ik vragen had toen de scooter bezorgd was.
Ik ben snel en goed geholpen.
Hebben een top ervaring, en altijd goeie service. Zeker aanrader.
aan het vervangen rechtervoorrem.
Ik woon buiten de stad en werk vaak op uren dat het ov niet meer rijdt. Ook rij ik veel kilometers. 2 x per jaar breng ik mijn scooter voor een beurt zodat ik zeker weet dat hij 100% inzetbaar is. Michael ziet alles en verzorgd hem goed tegen een redelijke prijs. Ik kom er al een paar jaar 2x per jaar en blijf dat zeker doen.
Super vriendelijk service
Vriendelijk personeel en kundig en denken mee met scooter brengen en ophalen. En snelle service
Michael en zijn team zijn betrouwbare vakmensen
Goed bereikbaar. Klant vriendelijk en meedenkend. Personeel is oplossings gericht. Ik kom er al jaren met veel plezier. Inmiddels bij dit bedrijf mijn 3e scooter aangeschaft.
De mannen van Scooterparadise zijn professionals, vriendelijk en leveren goede, snelle service. Wanneer ik bel voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt kan ik vaak dezelfde of de volgende week nog terecht. Altijd tevreden met het geleverde werk.
Professioneel geholpen altijd goede service
Stekkenbergweg 3 A
1105AH Amsterdam
Scooterparadise wilt de aankoop van uw scooter, het onderhoud of de reparaties zo persoonlijk mogelijk maken. Duidelijke en eerlijke communicatie staan op 1.