Wordt altijd goed en kundig geholpen. Er wordt met je meegedacht. Webshop werkt niet altijd goed met het zoekveld, dat is jammer.
Zeer tevreden met de service en goede veearts
Heel tevreden.
Speciale hondenvoer snel geleverd.
Goede ervaring met levering
wordt goed geholpen.
De prijs is goed en de levering is snel…. Ik ben heel tevreden!
Bestel het voer voor onze hond bij Vechtdal. Speciaalvoer voor een eerlijke prijs
Onze Franse Bulldog Meneer Janse heeft altijd last van maagzuur. Maar af en toe heeft hij heel erg veel last, alles wat hij binnenkrijgt spuugt hij weer eruit. Hij valt dan standaard rond de twee kilo af. Als hij z'n "kots" periode heeft dan geven wij hem voer met een minimaal vetgehalte, verkrijgbaar via de dierenarts of bij een winkel waar een dierenarts praktijk houdt. Via een zoektocht op internet bij Dierenkliniek Vechtdal terecht gekomen en maar gelijk mijn bestelling gedaan want stukken voordeliger! Snelle levering en lange houdbaarheidsdatum, wat wil je nou nog meer. Met Meneer Janse gaat het weer goed, hij krijgt sinds 4 dagen weer z'n normale voer en komt weer langzaam aan in gewicht. Als het nodig is en als de prijs nog steeds het beste is dan bestel ik de volgende keer weer bij Vechtdal blikjes voer.
Terwijl ik bij mijn eigen dierenarts €95, moet betalen voor de Royal Canin Anallergenic Dog, kosten het hier maar €75,-. Top dus!
Goede prijs kwaliteit en snelle verzending.
Bestelling krijg ik perfect geleverd
Ik bestel het eten voor mijn hond hier en ben daar heel tevreden over! Snelle levering
Het zijn best wel dure brokjes dus altijd fijn als je ze goedkoper kan kopen !
Altijd snel in huis en telefonisch bereikbaar voor vragen.
Altijd snelle bezorging en altijd de producten die ik nodig ben op voorraad
Word altijd fijn en serieus geholpen. Goede communicatie, ook online/via email.
Voordelig , grote keuze, snelle levering en contact verloopt snel en klantgericht
Snel en netjes geleverd.
Online bestellingen worden snel en correct via de mail en in werkelijkheid afgewerkt!
Zie hier boven.
Bestel al jaren m’n hondenvoer bij jullie! Snelle verzending en goede prijs
wij bestellen altijd hondenbrokken van royal cannin hyperallergeen wordt altijd zeer goed afgeleverd een 10 voor jullie gr nel coufreur
Ommerweg 3 A
7796HR Heemserveen
Wij zijn een praktijk met vestigingen in Duitsland en Nederland. Onze hoofdvestiging is onze kliniek in Heemserveen (Hardenberg). In totaal werken bij ons 13 dierenartsen en wij werken zo veel mogelijk diersoort gedifferentieerd. Wij werken op afspraak. Voor het plannen van afspraken kunt u ons bellen op 0523 266 066.