Iedere vraag en of iedere opdracht wordt efficient, snel en voortvarend behandeld. Factuurstelling is transparant. Dat is heel plezierig. Dat was voorheen bij mijn vorige kantoor een ramp. Ik ben dik tevreden met KGB.
Paul Nielen heeft me op onze afspraak van 11 mei jl. uitstekend te woord gestaan en zijn uitleg omtrent een aantal zaken was zeer duidelijk.
Hulpvaardig direct antwoord op e-mail Vragen direct en vakkundig beantwoord Altijd vriendelijk en attent in omgang Goed bedrijf en weet alles over stamrecht, regels en overheid wetgeving
Vanaf 2008 heb ik een Stamrecht B.V, vanaf de oprichting tot nu het liquideren heb alles ondergebracht bij Stamrechtbv.com en daar nog geen seconde spijt van gehad. Ik heb maximaal kunnen profiteren van de kennis en kunde van Stamrechtbv.com en nooit één seconde zorgen gehad betreffende de uitvoering van de Stamrecht B.V. en daar ben ik ze heel dankbaar voor.
Als ik bel wordt ik altijd netjes en deskundig te woord gestaan. Dit geldt ook als ik een stuur.
Rapport is keurig opgesteld. Wat ik mis is dat er geen advies rondom mijn resultaten/cijfers wordt gegeven.
Voor het eerst de jaarlijkse Stamrechtverplichtingen door StamrechtBV laten doen. Nadat alle benodigde stukken er waren was het zo geregeld. Voor een lagere prijs dan ik gewend was.
Men neemt de tijd im serieus en duidelijk uitleg te geven in je persoonlijke situatie.
De overgang van een administratiekantoor naar Stamrecht BV leverde een hoop vragen op inzake een goede aansluiting en wat er in het verleden is gedaan. De overstap naar Stamrecht BV gaf veel vertrouwen.
Goede ondersteuning en snelle afhandeling.
Prettige service
Goed ontvangen, duidelijk advies
Correcte begeleiding bij oprichten Stamrecht BV en alle andere zaken die daarna van belang zijn zoals uitkering, etc..
Ik heb geen stamrecht BV meer maar mijn IB aangifte wordt nog steeds door uw opgesteld.
Top team…
Niets dan positief. De heer Vosters communiceert snel en duidelijk. Erg prettig.
goede uitleg en duidelijk ,snel en goede en afwikkelingen
Zie boven! Goed, snel, betrouwbaar. Maar zeer jammer voor het advies om geen bezwaar te maken omtrent Box3 Alfred
De medewerker is makkelijk bereikbaar, regageert adequaat per mail en geeft ook niet gevraagde aanvullende adviezen.
De intake is uitermate plezierig verlopen, zowel op het zakelijk als op het persoonlijke vlak. Veel ruimte om vragen te stellen en duidelijk antwoorden gekregen. Ik ben erg blij dat ik ben overgestapt naar Stamrechtbv en heb vertrouwen dart zij mij de juiste service en adviezen zullen geven.
Kennis van zaken, goede adviezen, snel reactie en constructieve en prettige houding.
Zie boven
Zie hierboven
Goede service, Denken mee,
Zocht door plots stoppen van mijn accountant een accountant die mij snel en correct kon helpen. Die heb ik dus gevonden.
De grootste Stamrecht specialist van Nederland. Wij bedienen inmiddels al meer dan 4000 Stamrecht BV's.