Beste Harry, Nogmaals heel veel (kook)plezier met de nieuwe keuken gewenst en bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Beste Ben, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor. Ook via deze weg wensen wij jullie nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken toe. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Beste Ivo, wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank! Heel veel (kook)plezier gewenst in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Beste Otw Hansen, Dat klinkt hééél goed! Bedankt voor deze prachtige beoordeling en nogmaals heel veel (kook)plezier gewenst in de keuken namens het team van Primo Keukens Kampen.
Beste Gerrit Jan, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank! Heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst namens het team van Primo Keukens Almelo.
Beste Teun, Wat een mooie beoordeling; bedankt! Team Primo Keukens Kampen
Beste Xx, bedankt voor de geweldige beoordeling namens het team van Primo Keukens Meppel.
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst namens het team van Primo Keukens Meppel.
Beste Stèfan, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Ook via deze weg heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Beste Jenet, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Hartelijk dank voor het achterlaten van de beoordeling. Heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Beste Rob, hartelijk dank voor de geweldige beoordeling en veel (kook)plezier in de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Beste Marri, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank! Ook via deze weg nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Beste Sandri, hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling en heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Beste H. Kin, Wat een prachtige beoordeling mogen we ontvangen; hartelijk dank daarvoor! Wij wensen jullie nogmaals heel veel (kook)plezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Beste Gerrie de Rouw, hartelijk dank voor deze prachtige en uitgebreide beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Normaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Beste Bennie Simens, bedankt voor deze mooie beoordeling. Ook via deze weg heel veel (kook)plezier gewenst in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Beste, bedankt voor de prachtige beoordeling. Uw vraag over de vaatwasser hebben we doorgestuurd naar de vestiging ter beantwoording. Heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens.
Beste Tatiana, wow, wat een prachtige uitgebreide beoordeling. Goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn en volop van de keuken kunnen gaan geniet. Heel veel (kook)plezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden
Goedemiddag, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! Nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Beste John Sok, hartelijk dank voor de geweldige beoordeling. Normaals heel veel (kook)plezier gewenst in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Beste Peter, wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn en alles volgens wens is verlopen. Heel veel (kook) plezier in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Beste Ineke, hartelijk dank voor de geweldige beoordeling en heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel.
Geachte I. de Lange, Hartelijk dank dat u de moeite neemt om een beoordeling te geven. Helaas werkte de checklist niet naar behoren en kwam het niet op de juiste plek terecht. Onze excuses daarvoor. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten
Beste familie Middelveldt, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! Wij wensen jullie nogmaals heel veel (kook)plezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Beste Miranda, wat een geweldige beoordeling; hartelijk dank! We zijn blij dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. Heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden