Mooie keuken voor lage prijs

• Naam adviseur Siepie
  • U kent ons via: Advertentie
  • Opmerking Storing met Etna inductie kookplaat, moeten we zelf oplossen met Etna

Reactie van het bedrijf

Beste Harry, Nogmaals heel veel (kook)plezier met de nieuwe keuken gewenst en bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen

Maatwerk topkeuken

Wij hadden al bepaalde basis ideeen over een keuken, maar nog geen concreet plaatje en plan. Daarop hebben we Primo benaderd en vervolgens zijn onze ideeen op een verassend mooie manier verwerkt in een ontwerp. Dit ontwerp van adviseur Rody Pals heeft geresulteerd in een prachtige lange keuken met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Het is erg mooi geworden!

• Naam adviseur Rody Pals

Reactie van het bedrijf

Beste Ben, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor. Ook via deze weg wensen wij jullie nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken toe. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel

Top, goede service, klantvriendelijk, behulpzaam

Erg tevreden en blij met de nieuwe keuken

• Naam adviseur Tijn Ovinge

Reactie van het bedrijf

Beste Ivo, wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank! Heel veel (kook)plezier gewenst in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen

Heeel erg blij met de nieuwe keuken

Goed geholpen met de keuze en wat mogelijk was voor onze keuken, top

• Naam adviseur Paul

Reactie van het bedrijf

Beste Otw Hansen, Dat klinkt hééél goed! Bedankt voor deze prachtige beoordeling en nogmaals heel veel (kook)plezier gewenst in de keuken namens het team van Primo Keukens Kampen.

in één keer alles voor elkaar.....Super!!!

We zijn dik tevreden met onze mooie keuken....Hoogglans zijdegrijs...en greeploos.....prima personeel en een zeer meedenkende monteur

• Vestiging: Almelo
  • Naam adviseur Romano Hammers
  • U kent ons via: Mond-tot-mondreclame
  • Opmerking Familie uit Almelo had hier al eens een aankoop gedaan en waren ook zeer tevreden

Reactie van het bedrijf

Beste Gerrit Jan, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank! Heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst namens het team van Primo Keukens Almelo.

Prima behandeling

Drie keukens geleverd. Goede voorbereiding en correcte levering.

• Naam adviseur Paul van de Berg

Beste Teun, Wat een mooie beoordeling; bedankt! Team Primo Keukens Kampen

Xx

Xx

• Naam adviseur Weet ik niet meer
  • U kent ons via: Aannemer
  • Opmerking Xx

Reactie van het bedrijf

Beste Xx, bedankt voor de geweldige beoordeling namens het team van Primo Keukens Meppel.

Zeer goed geholpen en nette levering

Verkoper (Harry) zeer vriendelijk en heeft ons heel goed geholpen

• Naam adviseur Harry
  • U kent ons via: Overig
  • Opmerking ken het vanuit onze woonplaats

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst namens het team van Primo Keukens Meppel.

Een goede en klantvriendelijke service

Ik werd van begin tot eind goed geholpen. De wijzigingen konden moeiteloos worden ingevoerd. De service is top

• Naam adviseur Tijn Ovinge

Reactie van het bedrijf

Beste Stèfan, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Ook via deze weg heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen

Goed advies klant vriendelijk en meedenkend. goede servies. De aflevering was goed geregeld. Mensen met kennis. Ook de plaatsing is perfect. Super secuur. Dit is gedaan door René Vos Montage keukens en interieur.

• Naam adviseur T.Ovinge
  • Opmerking Erg blij met mijn nieuwe keuken

Reactie van het bedrijf

Beste Jenet, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Hartelijk dank voor het achterlaten van de beoordeling. Heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen

Actueel aanbod

Goed advies en ruime keus. Niet echt heel voordelig, maar bovengemiddelde kwaliteit.

• Naam adviseur de Vries
  • Opmerking woon in Meppel

Reactie van het bedrijf

Beste Rob, hartelijk dank voor de geweldige beoordeling en veel (kook)plezier in de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel

prettig .

Het aankopen van de keuken heb ik als prettig ervaren. Ze nemen de tijd en hebben een goed advies.

• Naam adviseur Vd Berg

Reactie van het bedrijf

Beste Marri, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank! Ook via deze weg nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen

• Naam adviseur tijn
  • Opmerking prima

Reactie van het bedrijf

Beste Sandri, hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling en heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen

De ervaring met Primo keukens is perfect verlopen. Er is met ons meegedacht over de indeling en de mogelijkheden. Voor hetgeen wij aan keuken en apparatuur uitgezocht hebben, is de prijs zeer scherp. De keuken is keurig op tijd geleverd en op professionele, uiterst precies tot in de kleinste details geplaatst. Zeker een aanbeveling. Wij zijn zeer tevreden.

• Naam adviseur Alex Voors

Reactie van het bedrijf

Beste H. Kin, Wat een prachtige beoordeling mogen we ontvangen; hartelijk dank daarvoor! Wij wensen jullie nogmaals heel veel (kook)plezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel

Wij zijn zeer tevreden van het moment van ontwerpen van de keuken tot en met het afleveren aan huis.

We zijn zeer te spreken over Primo. De duidelijkheid over het prijsbeleid en het meedenken over het keuken ontwerp hebben wij als professioneel ervaren. De levering was op tijd en de keuken was in 1x goed qua maatvoering, onbeschadigd en compleetheid. Wat ons betreft is Primo Prima!

• Naam adviseur Alex Voorst

Reactie van het bedrijf

Beste Gerrie de Rouw, hartelijk dank voor deze prachtige en uitgebreide beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Normaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel

Goed geholpen

• Naam adviseur Eddy huisman

Reactie van het bedrijf

Beste Bennie Simens, bedankt voor deze mooie beoordeling. Ook via deze weg heel veel (kook)plezier gewenst in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen

Alles is verders prima en goed verlopen Alleen we wachten nog steeds op antwoord Op onze mail over de vaatwasser

• Naam adviseur N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Beste, bedankt voor de prachtige beoordeling. Uw vraag over de vaatwasser hebben we doorgestuurd naar de vestiging ter beantwoording. Heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens.

Top service

Hele mooie ruime keuken besteld en geplaatst. Helaas niet in 2 dagen zoals de planning was omdat er in de fabriek wat fout was gegaan. Maar dit werd gelukkig opgelost. In de winkel zijn we super geholpen en is alles zo geworden hoe we het zelf in ons hoofd hadden. Mooie kasten wand en kook eiland. Een aanrader!

• Vestiging: Roden
  • Naam adviseur Remco

Reactie van het bedrijf

Beste Tatiana, wow, wat een prachtige uitgebreide beoordeling. Goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn en volop van de keuken kunnen gaan geniet. Heel veel (kook)plezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden

Vlotte service, goede ideeën en een mooie keuken als resultaat.

Het contact was goed en de levering, plaatsing was prima. Erg tevreden.

• Naam adviseur Rudie de Vries

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! Nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel

Zeer goede ervaring, vakkundig, snelle levering, goed advies

• Naam adviseur Rudy de Vries
  • U kent ons via: Website

Reactie van het bedrijf

Beste John Sok, hartelijk dank voor de geweldige beoordeling. Normaals heel veel (kook)plezier gewenst in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel

Geen verrassingen, eerlijke keuken.

Geen rare verkooppraktijken. Adviseurs nemen de tijd. Offerte is scherpe offerte en geen ruimte voor onderhandeling. Daardoor eerlijke prijs, geeft goed gevoel. Levering keurig volgens schema, en geen verrassingen. Is 2e keuken in 4 jaar (ivm verhuizing) die we hier hebben gekocht. Bij 2e keer geen zoektocht geweest, meteen de juiste keuze voor Primo.

• Naam adviseur Alex

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn en alles volgens wens is verlopen. Heel veel (kook) plezier in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel

Goed advies en prima uitvoering

Prettige ontvangst (goede koffie!), persoonlijk advies, er wordt goed naar je wensen geluisterd en er wordt je niets opgedrongen (geen pusherige verkooppraatjes)

• Naam adviseur Harry Klumper

Reactie van het bedrijf

Beste Ineke, hartelijk dank voor de geweldige beoordeling en heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel.

Slecht!

Checklist ingevuld en gemaild naar Dronten. Na een week gebeld wanneer ik een antwoord kon verwachten. De (invallende) verkoper wist niet van het bestaan van de checklist, maar zei dat met ongeveer één dag gereageerd werd op mails. Hij beloofde dat ik de volgende dag teruggebeld zou worden. Nu, twee weken later, nog steeds niets gehoord!! Reclame van Primo: onze medewerkers bewaken de service en kwaliteit voortdurend. ??????????????????

• Deskundigheid N.v.t.
  • Advies/ontwerp/offerte traject N.v.t.
  • Kennis en informatie N.v.t.
  • Vestiging: Dronten
  • Naam adviseur onbekend

Reactie van het bedrijf

Geachte I. de Lange, Hartelijk dank dat u de moeite neemt om een beoordeling te geven. Helaas werkte de checklist niet naar behoren en kwam het niet op de juiste plek terecht. Onze excuses daarvoor. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten

Prima, klantvriendelijk en zeer vriendelijk bedrijf

Onze nieuwe keuken is helemaal compleet en op tijd geleverd. Het ontwerp is helemaal naar onze wensen, Alex begreep helemaal wat we wilden. De keuken is geplaatst door montage bedrijf Heite uit Wanneperveen, prima service zeer nette monteur en heel erg meedenkend.

• Naam adviseur Alex

Reactie van het bedrijf

Beste familie Middelveldt, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! Wij wensen jullie nogmaals heel veel (kook)plezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel

ze hebben alle tijd voor je om de keuken te maken die voor jou past. Goede communicatie tussentijds. De keuken staat inmiddels, super mooi geworden

• Vestiging: Roden
  • Naam adviseur N.v.t.
  • U kent ons via: Overig
  • Opmerking Door het centrum te lopen kom je hem tegen

Reactie van het bedrijf

Beste Miranda, wat een geweldige beoordeling; hartelijk dank! We zijn blij dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. Heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden